Vaasan kaupunki - Vasa stad

Lyseon lukiossa altistumisia yo-kirjoitusten aikana

Jaa

Vaasan lyseon lukiossa ylioppilaskirjoituksiin on osallistunut yksi myöhemmin covid-19 –positiiviseksi todettu opiskelija.

Kokelas, jolla on nyt todettu tartunta, on osallistunut kirjoituksiin 24.3. ja 26.3.

Kirjoituksissa on noudatettu THL:n ja YTL:n ohjeita. Saleissa on ollut turvavälit, ja sekä kokelaat että valvojat ovat käyttäneet maskeja. Myös hyvästä käsihygieniasta on huolehdittu, ja kaikki kirjoituksiin tulleet ovat desinfioineet kätensä oppilaitoksen ovilla olleilla käsidesiautomaateilla tai viimeistään saliin tullessaan.

Varotoimenpiteenä samassa salissa kirjoittaneet tullaan kuitenkin määräämään karanteeniin terveysviranomaisten toimesta.

Kaikkiin altistuneisiin on oltu jo koululta yhteydessä ja kehotettu jäämään välittömästi omaehtoiseen karanteeniin odottamaan, että terveysviranomaiset ottavat altistuneisiin yhteyttä myöhemmin ja määräävät viralliseen karanteeniin.

Muun koulun toiminta jatkuu normaalisti lähiopetuksena.

Yhteyshenkilöt

rehtori Jaakko Perttu, puh. 040 513 9517, jaakko.perttu@edu.vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme