M-Files

M-Files avaa pääsyn kaikkeen liiketoimintatietoon suoraan Salesforcesta

Jaa

M-Filesin tekoälyä hyödyntävä älykkään tiedonhallinnan alusta mahdollistaa pääsyn kaikkiin asiakasta koskeviin dokumentteihin ja tietoihin suoraan Salesforcen käyttöliittymästä. Tiedot ja tiedostot voivat olla tallennettuina SharePointiin, verkkolevyille tai muihin tietojärjestelmiin.

Älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoja kehittävä M-Files Oy on julkaissut uuden tiedonhallintaratkaisun Salesforce-käyttäjille: M-Files for Salesforce integroi M-Filesin tiedonhallintapalvelut suoraan Salesforcen käyttöliittymään, jolloin käyttäjät voivat etsiä, käyttää, muokata ja hallinnoida asiakkaisiin sekä myyntimahdollisuuksiin liittyviä dokumentteja ilman hyppimistä eri sovellusten välillä.

Salesforceen integroidut tiedonhallintapalvelut mahdollistavat pääsyn pilvessä ja verkkolevyillä oleviin tietovarastoihin tarjoten samalla versionhallinnan, tietoturvan, tiimityöskentelyn eri toiminnallisuudet, työnkulkujen automatisoinnin, sähköiset allekirjoitukset sekä vaatimustenmukaisuuden. Palveluiden ansiosta tiedostoja ei tarvitse siirtää järjestelmästä toiseen, koska M-Files tarjoaa suoran pääsyn useisiin ulkoisiin tietojärjestelmiin ja liiketoimintasovelluksiin. Näihin lukeutuvat esimerkiksi OneDrive for Business, SharePoint, Dropbox, Google Drive, Box, OpenText sekä erilaiset ERP-sovellukset, kuten NetSuite ja SAP.

Syyskuussa 2018 Salesforce julkaisi Customer 360:n, jonka tarkoituksena on tuoda kaikki Salesforcen tuotteissa hallittava tieto samaan näkymään. Kuitenkin tutkimusyhtiö Datamationin mukaan yli 85 prosenttia yritysten datasta on jäsentämätöntä tietoa, kuten Word-, Excel- ja PowerPoint-asiakirjoja, sähköposti-, video- ja äänitiedostoja, keskusteluita ja muuta dataa. Tehokkaan tiedonhallinnan kannalta onkin oleellista pystyä integroimaan myös kaikki jäsentämätön tieto osaksi hallittavaa kokonaisuutta, kuten esimerkiksi sähköpostikeskustelut ja dokumentit osaksi asiakkuuteen liittyvää tiedonhallintaa.

"Kyse on siitä, että pystymme erottamaan merkityksellisen tiedon ja tarjoamaan sen käyttäjälle silloin, kun hän sitä tarvitsee. Se, mikä tieto on milloinkin olennaista, riippuu tilanteesta. Salesforcessa keskiössä on asiakas. M-Files tarjoaa tiedonhallintaan 360 asteen näkökulman, joka voi perustua mihin tahansa organisaation kannalta olennaiseen tehtävään tai asiayhteyteen: tietoja voi hallita esimerkiksi asiakkuuteen, yhteyshenkilöihin, projekteihin tai dokumenttiluokkiin perustuen. Lähestymistapamme laajentaakin erittäin hyvin Salesforcen Customer 360 -tarjoamaa", sanoo M-Filesin tuotemarkkinointijohtaja Mika Javanainen.

M-Files for Salesforce hyödyntää tekoälyä tietojen automaattisessa tallentamisessa, jolloin asiakirjat ja muut tärkeät tiedot näkyvät oikeassa kontekstissaan aina, kun niitä tarvitaan ja haetaan. Tekoälytoiminnallisuudet, kuten tiedon automaattinen luokittelu ja sen arkaluonteisuuden tunnistaminen, lisäävät tuottavuutta ohjaamalla käyttäjiä ja automatisoimalla prosesseja. Tämä lisää merkittävästi Salesforcesta saatavaa arvoa.

"Salesforce on kriittisessä roolissa myynnissämme ja asiakaspalvelussamme. Uuden, saumattoman Salesforce-integraation avulla M-Files auttaa meitä tehostamaan myyntiprosessejamme. Se antaa meille mahdollisuuden käyttää ja hallita kaikkia eri järjestelmiin tallennettuja asiakkaisiin liittyviä dokumentteja ilman, että meidän täytyy poistua tutusta Salesforce-käyttöliittymästä", kertoo hisseihin ja liukuportaisiin erikoistuneen suunnitteluyrityksen VDA:n teknologiapäällikkö Troy Adams.

M-Files for Salesforce
Siirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

M-Files
M-Files
Hermiankatu 1 B
33720 Tampere

(03) 3138 7500https://www.m-files.com/fi

M-Files Oy

M-Files tarjoaa älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa ja prosessienhallintaansa. M-Files toimii täysin uudella tavalla verrattuna perinteisiin järjestelmiin: M-Files yhdistää eri järjestelmät ja niissä olevan liiketoimintatiedon läpi koko organisaation häiritsemättä nykyisten järjestelmien käyttöä ja prosesseja ‒ ja ilman tietojen siirtämistä. M-Files poistaa tietosiilot sekä tarjoaa dynaamisen 360 asteen näkymän ja pääsyn kaikkeen liiketoimintatietoon riippumatta siitä, mihin järjestelmään tai paikkaan tieto on tallennettu (verkkolevyt, SharePoint, CRM, ERP ja muut liiketoimintajärjestelmät). Eri järjestelmien tuottama tieto on yhtenäisesti koko liiketoiminnan käytössä. Tietoa hallitaan intuitiivisesti tekoälyä hyödyntäen sisällön, metatietojen sekä merkityksen perusteella. Käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. M-Files on käytössä noin 1 200 organisaatiossa Suomessa. Asiakkaita ovat muun muassa SSAB, Nokian Renkaat, Caverion, Finavia, Fingrid, Rovio, Technopolis, Patria, R-kioski, DNA ja Liikennevirasto. Lisätietoja: www.m-files.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta M-Files

M-Files ja Iron Mountain laajentavat yhteistyötään Pohjoismaihin15.6.2020 09:00:00 EESTTiedote

Älykkään tiedonhallinnan pioneeri M-Files ja tiedonhallinnan kansainvälinen moniosaaja Iron Mountain julkaisivat tänään Pohjoismaita koskevan strategisen kumppanuuden. M-Filesin ja Iron Mountainin yhteistyö kattaa täten myös Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan. Älykäs tiedonhallinta nopeuttaa yritysten ja organisaatioiden digitaalista muutosta ja mahdollistaa tehokkaan etätyöskentelyn.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme