M-Files

M-Files ja Iron Mountain laajentavat yhteistyötään Pohjoismaihin

Jaa

Älykkään tiedonhallinnan pioneeri M-Files ja tiedonhallinnan kansainvälinen moniosaaja Iron Mountain julkaisivat tänään Pohjoismaita koskevan strategisen kumppanuuden. M-Filesin ja Iron Mountainin yhteistyö kattaa täten myös Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan. Älykäs tiedonhallinta nopeuttaa yritysten ja organisaatioiden digitaalista muutosta ja mahdollistaa tehokkaan etätyöskentelyn.

Älykkään tiedonhallinnan yhteisratkaisut tehostavat digitransformaatiota.
Älykkään tiedonhallinnan yhteisratkaisut tehostavat digitransformaatiota.

Kumppanuuden ansiosta asiakkaat hyötyvät monipuolisesti älykkäästä tiedonhallinnasta digitransformaatiossaan, olipa kyse koko yrityksen tai vain tiettyjen toimintojen tiedonhallinnasta. M-Files ja Iron Mountain tarjoavat yhteisratkaisuja yleisestä tiedostojenhallinnasta laskujenkäsittelyyn sekä sopimusten- ja projektienhallintaan. Ratkaisut sisältävät työkalut myös tehokkaaseen etätyöskentelyyn. Ratkaisujen avulla organisaation hallinnoima tieto voidaan yhdistää ja yhtenäistää tehokkaasti huomioiden samalla tietoturvavaatimukset ja standardien noudattamisen. Tämä tapahtuu hallitusti tiedon syntyhetkestä koko sen elinkaaren ajan aina tiedon tuhoamiseen saakka.

M-Filesin ja Iron Mountainin yhteinen tarjooma sisältää integraatiot asiakkaiden käyttämiin alustoihin ja sovelluksiin, kuten Microsoft 365:een, SharePointiin, Outlookiin, Salesforceen ja Google G Suiteen. Tämän ansiosta työnkulut ovat yhtenäisiä ja tietoa voidaan hallinnoida ja käyttää suoraan niistä sovelluksista, joita henkilöstö käyttää työssään päivittäin.

"On erittäin innostavaa tehdä yhteistyötä Iron Mountainin kanssa, joka on toimialansa globaali johtaja. Yhdessä pystymme vaikuttamaan tiedonhallintaan sen koko elinkaaren ajan. Iron Mountain on monipuolinen ja vahva toimija suurten sekä keskisuurten yritysten markkinassa ja siten erinomainen kumppani M-Filesille. Yhteiset asiakkaamme hyötyvät kumppanuudestamme merkittävästi, olivatpa he vasta digitalisoinnin alkumetreillä tai jo hyvässä vauhdissa", kertoo Miika Mäkitalo, President of EMEA, M-Files.

"On todella hienoa aloittaa yhteistyö M-Filesin kanssa. M-Filesin älykkään tiedonhallinnan ratkaisut täydentävät omia digitaalisia palvelujamme ja vahvistavat johtavaa asemaamme skannauksen, työnkulun automatisoinnin ja tekoälypohjaisen tiedonhallinnan saralla. Tämä yhteistyö luo merkittävää arvoa asiakkaillemme heidän digitransformaatiossaan", toteaa Iron Mountain Finlandin toimitusjohtaja Juha-Pekka Lehto.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Iron Mountain Finland Oy
Toimitusjohtaja Juha-Pekka Lehto
Puh. 040 511 2790
juha-pekka.lehto@ironmountain.com

Kuvat

Älykkään tiedonhallinnan yhteisratkaisut tehostavat digitransformaatiota.
Älykkään tiedonhallinnan yhteisratkaisut tehostavat digitransformaatiota.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

M-Files
M-Files
Hermiankatu 1 B
33720 Tampere

(03) 3138 7500https://www.m-files.com/fi

M-Files Oy

M-Files tarjoaa älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa ja prosessienhallintaansa. M-Files toimii täysin uudella tavalla verrattuna perinteisiin järjestelmiin: M-Files yhdistää eri järjestelmät ja niissä olevan liiketoimintatiedon läpi koko organisaation. M-Files poistaa tietosiilot sekä tarjoaa dynaamisen 360 asteen näkymän ja pääsyn kaikkeen liiketoimintatietoon riippumatta siitä, mihin järjestelmään tai paikkaan tieto on tallennettu. Eri järjestelmien tuottama tieto on yhtenäisesti koko liiketoiminnan käytössä. Tietoa hallitaan intuitiivisesti tekoälyä hyödyntäen sisällön, metatietojen sekä merkityksen perusteella. Käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta. M-Files on käytössä noin 1 200 organisaatiossa Suomessa. Asiakkaita ovat muun muassa Wärtsilä, SSAB, Nokian Renkaat, Valmet, Caverion, Finavia, Fingrid, Rovio, Technopolis, Patria, R-kioski, DNA ja Liikennevirasto. Lisätietoja: www.m-files.fi.

Iron Mountain

Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM), tarjoaa tiedonhallintapalveluja yli 225 000 organisaatiolle eri puolilla maailmaa. Iron Mountain auttaa asiakkaitaan säilyttämään ja suojamaan kriittiset liiketoimintatiedot, toimimaan lakien ja säännöstöjen mukaisesti ja parantamaan digitaalisen työskentelyn mahdollisuuksia tarjoamalla tiedonhallintaan, työnkulun automatisointiin, tietojen digitalisointiin, sekä datakeskuksiin liittyviä palveluita ja ratkaisuja. Lisätietoja: www.ironmountain.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta M-Files

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme