M-Files

M-Files jatkaa johtavana tiedonhallinnan toimittajana

Jaa

Suomalainen M-Files Oy on listattu neljättä vuotta peräkkäin johtavaksi tiedonhallintaratkaisujen (ECM) toimittajaksi Nucleus Researchin tuoreessa raportissa. Myös muut maailman johtavat tutkimuslaitokset, kuten Gartner ja Forrester, ovat nostaneet M-Filesin johtavaksi tiedonhallintaratkaisuksi.

Yli 100 maassa toimiva M-Files on arvioitu tutkimuslaitos Nucleus Researchin tutkimuslaitoksen uusimmassa ECM Technology Value Matrix 2017 -raportissa jälleen yhdeksi johtavaksi tiedonhallintaratkaisujen (Enterprise Content Management, ECM) toimittajaksi. Raportissa arvioitiin ratkaisujen käytettävyyttä ja toiminnallisuuksia. Nucleus Research käyttää näitä kahta tekijää arvioidessaan sovellusten kyvykkyyttä tuottaa sijoitetulle pääomalle tuottoa (ROI).

"Käytettävyys on yksi tärkeimmistä tekijöistä sovelluksia ja järjestelmiä arvioitaessa ‒ ja tämä pätee erityisesti tiedonhallintaan. Käytettävyyden lisäksi organisaatiot mittaavat sovellusten kykyä vastata liiketoiminnan tarpeisiin ja kasvuun. M-Files tarjoaa ratkaisun näihin vaatimuksiin ja tuo samalla merkittäviä etuja niin loppukäyttäjille kuin myös koko organisaatiolle, minkä vuoksi olemme myös kasvaneet lähes kymmenen kertaa nopeammin kuin globaalit tiedonhallinnan markkinat yleisesti", toteaa M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

"M-Files on merkittävä toimija ja edelläkävijä tiedonhallinnan uudessa aallossa tarjoten laajan setin tehokkaita tiedonhallinnan toiminnallisuuksia. Toimintoja on helppo käyttää, ja käyttö on kaiken kaikkiaan hyvin intuitiivista. Lisäksi M-Filesilla on mielenkiintoisia visioita ja teknologioita tiedonhallinnan tulevaisuuteen, joten odotamme heidän jatkavan menestystä sekä kasvua tiedonhallinnan markkinoilla", kertoo Nucleus Researchin toimitusjohtaja Ian Campbell.

About the Nucleus Research Value Matrix

There is nothing ‘magic’ about the Nucleus Research Value Matrix, which categorizes vendors according to usability and functionality. This determines which solutions provide the most value to organizations, helping with technology and business decisions. Nucleus issues the Value Matrix twice a year. For more information, go to Nucleus Research.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tutkimuslaitos Nucleus Research arvioi tiedonhallinnan (ECM) raportissaan 19 globaalia tiedonhallinnan toimittajaa.
Tutkimuslaitos Nucleus Research arvioi tiedonhallinnan (ECM) raportissaan 19 globaalia tiedonhallinnan toimittajaa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

M-Files
M-Files
Hermiankatu 1 B
33720 Tampere

(03) 3138 7500https://www.m-files.fi

M-Files Oy

M-Files tarjoaa älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa ja prosessienhallintaansa. M-Files toimii täysin uudella tavalla verrattuna perinteisiin järjestelmiin: M-Files yhdistää eri järjestelmät ja niissä olevan liiketoimintatiedon läpi koko organisaation häiritsemättä nykyisten järjestelmien käyttöä ja prosesseja ‒ ja ilman tietojen siirtämistä. M-Files poistaa tietosiilot sekä tarjoaa dynaamisen 360-asteen näkymän ja pääsyn kaikkeen liiketoimintatietoon riippumatta siitä, mihin järjestelmään tai paikkaan tieto on tallennettu (verkkolevyt, SharePoint, CRM, ERP ja muut liiketoimintajärjestelmät). Eri järjestelmien tuottama tieto on yhtenäisesti koko liiketoiminnan käytössä. Tietoa hallitaan intuitiivisesti ja tekoälyä hyödyntäen sisällön, metatietojen sekä merkityksen perusteella. Käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

Arvostetut kansainväliset markkinatutkimuslaitokset ovat nostaneet M-Filesin maailman johtavien toimijoiden joukkoon. Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. M-Files on käytössä noin 1 200 organisaatiossa Suomessa. Asiakkaita ovat muun muassa SSAB, Nokian Renkaat, Caverion, Finavia, Fingrid, Rovio, Technopolis, Patria, R-Kioski ja Liikennevirasto. Yhtiöllä on toimipisteet Suomessa, USA:ssa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Ranskassa. Lisätietoja: https://www.m-files.com/fi.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta M-Files

M-Filesin vauhti kiihtyi: liikevaihto yli 50 M€ ja kasvua 37 %14.2.2018 08:12Tiedote

Ohjelmistoyhtiö M-Files Oy jatkaa kasvuaan johtavana tiedonhallinnan toimittajana: vuonna 2017 liikevaihto oli 52,6 miljoonaa euroa, ja kasvua edellisen vuoden 38,6 miljoonaan oli 37 prosenttia. Kasvu on kiihtynyt vuoteen 2016 verrattuna, jolloin liikevaihto nousi 28 prosenttia. Yhtiön liikevaihto on kasvanut yli 750 prosenttia kuuden viimeisen vuoden aikana. Yhtiö uskoo vahvan kasvun jatkuvan myös tulevina vuosina.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme