M-Files

M-Files lanseeraa Smart Migration -palvelun osana uutta älypalveluiden tarjontaa

Jaa

Smart Migration parantaa tehokkuutta, kun tiedostoja halutaan siirtää ulkoisista arkistoista M-Filesiin.

M-Filesin Smart Migration lisää tehokkuutta tiedostojen siirrossa.
M-Filesin Smart Migration lisää tehokkuutta tiedostojen siirrossa.

Älykkään tiedonhallinnan edelläkävijä M-Files lanseeraa M-Files Smart Migration -palvelun, jossa yhdistyvät älykäs tiedonhallinta ja metatieto-ohjattu automaatio. Tämä auttaa asiakkaita siirtämään tietoa M-Filesin alustalle älykkäämmin ja kustannustehokkaammin.

Siirtyminen pilvipalveluihin on edelleen yksi yritysten tärkeimmistä prioriteeteista, mutta sisällön siirtäminen voi usein olla haastavaa ja kallista. Smart Migrationin avulla M-Filesin asiakkaat voivat siirtää dokumentteja ulkoisista arkistoista M-Filesiin helposti ja järjestelmällisesti. Automaatio luokittelee dokumentit ja lisää metatietoja siirrettyyn sisältöön. Siirretystä datasta saadaan nopeasti hyvä yleiskuva, minkä ansiosta yritykset voivat parantaa tehokkuuttaan ja kehittää liiketoimintaansa.

M-Files Smart Migrationia voidaan käyttää yhdessä muiden M-Filesin älypalveluiden kanssa, jolloin asiakkaat voivat:

- siirtää ei-hallittua ja hallittua sisältöä M-Files-varastoon

- luokitella ei-hallittuja tiedostoja siirtämisen aikana M-Files Smart Classifier -palvelun avulla

- poimia kriittiset tiedot dokumenteista ja lisätä automaattisesti metatietoja siirrettyyn sisältöön M-Files Smart Metadata -palvelulla

- luoda raportteja siirretystä sisällöstä helppokäyttöisessä muodossa

"Yritykset nopeuttavat siirtymistä pilvipalveluihin modernisoidakseen liiketoimintaansa ja sopeutuakseen uusiin hybridityöympäristöihin. Sisällön siirtäminen voi kuitenkin olla aikaa vievää ja kallista. Uuden Smart Migration -palvelumme tavoitteena on tehdä prosessista mahdollisimman nopea, kustannustehokas ja intuitiivinen hyödyntämällä metatietopohjaisia palveluitamme. Niiden avulla tiedot siirretään älykkäästi vanhoista järjestelmistä ja ulkoisista arkistoista M-Files-alustalle", sanoo M-Filesin perustaja ja toimitusjohtaja Antti Nivala.  

M-Files nimettiin visionääriksi Gartnerin 2021 Magic Quadrant™ for Content Services Platforms -analyysissä ja se sai parhaan arvosanan tiedonhallinnan vision täydellisyydestä. Gartnerin toisessa, käyttötapauksiin keskittyvässä 2021 Critical Capabilities for Content Platforms -raportissa M-Files sai korkeimman pistemäärän tietojen hallinnoinnista ja sijoittui kolmen parhaimman toimittajan joukkoon kaikissa muissa käyttötapauksissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

M-Filesin Smart Migration lisää tehokkuutta tiedostojen siirrossa.
M-Filesin Smart Migration lisää tehokkuutta tiedostojen siirrossa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

M-Files
M-Files
Hermiankatu 1 B
33720 Tampere

(03) 3138 7500https://www.m-files.com/fi

M-Files Oy

M-Files tarjoaa tekoälyä hyödyntäviä älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa. M-Files yhdistää eri järjestelmät ja niissä olevat dokumentit yhteen muun merkittävän liiketoimintatiedon kanssa poistaen tietosiilot. M-Files tarjoaa oikeaa ja relevanttia tietoa käyttäjille heidän tarpeidensa mukaisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Samalla M-Files automatisoi liiketoimintaprosessit ja varmistaa tietoturvan sekä vaatimustenmukaisuuden. Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia tarjotakseen työntekijöilleen älykkäämmän tavan tehdä töitä. M-Files on käytössä noin 1 200 organisaatiossa Suomessa. Asiakkaita ovat muun muassa Wärtsilä, SSAB, Nokian Renkaat, Valmet, Caverion, Finavia, Fingrid, Technopolis, Patria, R-kioski, DNA ja Liikennevirasto. Lisätietoja: www.m-files.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta M-Files

M-Files sai Customers' Choice -tunnustuksen 2022 Gartner® Peer Insights™ "Voice of the Customer: Content Services Platforms" -raportissa4.4.2022 08:12:44 EEST | Tiedote

M-Files on saanut Customers' Choice -tunnustuksen maaliskuun 2022 Gartner Peer Insights "Voice of the Customer: Content Services Platforms" -raportissa. Gartner Peer Insights on IT-ohjelmistojen ja palveluiden sitoutumaton arviointifoorumi. M-Files oli yksi viidestä toimittajasta, jotka saivat raportissa markkinoiden keskiarvoa paremman arvosanan ja Customers' Choice -maininnan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme