M-Files

M-Files on ostanut dokumenttien ja sopimusten automatisointiin erikoistuneen suomalaisen Mentin

Jaa
M-Files vahvistaa asemaansa tiedonhallinnan johtavana toimittajana yrityskaupan myötä. M-Files tarjoaa jatkossa uusia sopimusten ja muiden liiketoiminnalle tärkeiden dokumenttien automatisoinnin toiminnallisuuksia Mentin avulla.
Antti Nivala, Founder & CEO, M-Files

Kaisa Kromhof, CEO, Ment
Antti Nivala, Founder & CEO, M-Files Kaisa Kromhof, CEO, Ment

M-Files, yksi tiedonhallinnan maailmanlaajuisista johtajista, on ostanut dokumenttien automatisointiin keskittyneen teknologiayrityksen Mentin (aiemmin Contract Mill Oy). Yhtiö tunnetaan menestyneestä, Suomessa kehitetystä Ment-sopimusautomaatioratkaisustaan. Ment-tuote on laajasti käytetty aloilla, joilla sopimusten ja muiden kriittisten asiakirjojen luominen on arkipäivää.

"Mentin hankinta vahvistaa kykyämme auttaa organisaatioita kasvattamaan tuottavuutta ja parantamaan tulosta minimoimalla aikaa vievät manuaaliset työprosessit", M-Filesin perustaja ja toimitusjohtaja Antti Nivala sanoo.

Juristien kehittämä Ment on alkujaan suunniteltu helpottamaan yritysten lakiosastojen ja lakipalveluyritysten arkea. Sopimusten luonnin automatisointi poistaa ja nopeuttaa rutiinityötä. 

“Esimerkiksi juridiikan alalla käytetään valtavat määrät aikaa manuaaliseen työhön liittyen sopimuksiin ja muihin tärkeisiin asiakirjoihin. Automatisoidun prosessin myötä asiakirjoja voidaan luoda turvallisesti muutamassa minuutissa”, Nivala kertoo.

M-Filesin suunnitelmissa on laajentaa palvelu myös muille toimialoille ja uusiin käyttötarkoituksiin. 

"Olen ylpeä tästä matkamme seuraavasta askeleesta. M-Files on tiedonhallinnan globaali johtaja ja odotan jo innolla, että pääsemme tarjoamaan uuden sukupolven automatisointityökaluja yrityksille ympäri maailmaa”, Mentin toimitusjohtaja Kaisa Kromhof iloitsee. 

Lue lisätietoja Ment-tuotteesta: https://m-files.com/ment.  

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Antti Nivala, Founder & CEO, M-Files

Kaisa Kromhof, CEO, Ment
Antti Nivala, Founder & CEO, M-Files Kaisa Kromhof, CEO, Ment
Lataa

Tietoja julkaisijasta

M-Files
M-Files
Hermiankatu 1 B
33720 Tampere

(03) 3138 7500https://www.m-files.com/fi

M-Files

M-Files on yksi tiedonhallinnan maailmanlaajuisista johtajista. M-Filesin metatietopohjainen dokumenttienhallinta-alusta auttaa tietotyöntekijöitä löytämään välittömästi oikean tiedon missä tahansa asiayhteydessä, automatisoimaan liiketoimintaprosesseja ja hallitsemaan tietoja tehokkaasti. Tämä antaa yrityksille kilpailuetua ja merkittävän tuoton investoinnille, kun ne voivat tarjota paremman asiakaskokemuksen ja laadukkaampaa työtä pienemmällä riskillä. Lisätietoja: www.m-files.fi.

Ment

Ment (Contract Mill Oy) on juristien kehittämä dokumenttien automatisointialusta. Mentin päätavoitteena on helpottaa juristien ja muiden laajasti sopimuksia ja asiakirjoja hallinnoivien arkea nopeuttamalla rutiinityötä. Mentin helppokäyttöisyys on tehnyt palvelusta yhden markkinoiden nopeimmin käyttöönotettavista asiakirjojen automatisointityökaluista. Mentin asiakkaat vaihtelevat keskisuurista organisaatioista maailman suurimpiin asianajotoimistoihin ja konsulttitoimistoihin Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Pohjoismaissa. Lisätietoja: https://ment-automation.com/mission.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta M-Files

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme