M-Files

M-Filesin vauhti kiihtyi: liikevaihto yli 50 M€ ja kasvua 37 %

Jaa

Ohjelmistoyhtiö M-Files Oy jatkaa kasvuaan johtavana tiedonhallinnan toimittajana: vuonna 2017 liikevaihto oli 52,6 miljoonaa euroa, ja kasvua edellisen vuoden 38,6 miljoonaan oli 37 prosenttia. Kasvu on kiihtynyt vuoteen 2016 verrattuna, jolloin liikevaihto nousi 28 prosenttia. Yhtiön liikevaihto on kasvanut yli 750 prosenttia kuuden viimeisen vuoden aikana. Yhtiö uskoo vahvan kasvun jatkuvan myös tulevina vuosina.

M-Filesin vauhti kiihtyi vuonna 2017: liikevaihto yli 50 M€ ja kasvua 37 %.
M-Filesin vauhti kiihtyi vuonna 2017: liikevaihto yli 50 M€ ja kasvua 37 %.

Älykkään tiedonhallinnan ohjelmistotalo M-Files Oy jatkoi huimaa kasvuaan vuonna 2017 liikevaihdon noustessa 37 prosentilla. Yhtiö kasvaa yli viisi kertaa nopeammin kuin tiedonhallinnan markkina yleisesti. Voimakkaan kansainvälisen kasvun taustalla on tarve innovatiivisille ja joustaville tiedonhallinnan ratkaisuille, joiden avulla liiketoimintaa voidaan kehittää ja automatisoida. M-Filesin myynti on kasvanut niin suoramyynnin kuin jälleenmyynnin kautta – tällä hetkellä yhtiöllä on yli 600 jälleenmyyjää yli 100 maassa. Pilvipalveluiden osalta myynti yli kaksinkertaistui edelliseen vuoteen verrattuna.

M-Filesin kasvua vauhditti myös viime vuoden lopussa julkaistu täysin uudenlainen ratkaisu liiketoimintatiedon hallintaan: M-Files 2018 on maailman ensimmäinen ratkaisu, jonka avulla eri järjestelmien tietoja voidaan yhdistää ja hallita tekoälyn avulla. Se tarjoaa pääsyn kaikkiin tietovarastoihin yhden käyttöliittymän kautta. Uuden järjestelmäriippumattoman lähestymistavan tiedonhallintaan mahdollistaa älykerrosteknologia, joka poistaa tietosiilot häiritsemättä nykyisten järjestelmien käyttöä ja prosesseja. Eri järjestelmissä oleva tieto on kaikkien käyttäjien saatavilla yhtenäisesti – myös mobiililaitteilla.

"Ennätysmäinen liikevaihdon kasvu on tulosta sitoutumisestamme asiakkaisiimme sekä panostuksestamme älykkään tiedonhallinnan teknologioiden kehittämiseen. Asiakkaidemme menestyminen on meille erittäin tärkeää, ja uudet älykkään tiedonhallinnan ratkaisumme auttavat yrityksiä tehostamaan liiketoimintaansa tietokaaoksessa. Markkinatutkimuslaitokset ovat meidän kanssamme samaa mieltä siitä, että tiedonhallintapalveluiden tulee olla entistä joustavampia, avoimempia ja dynaamisempia. Tämä uusi ajattelutapa järjestelmäriippumattomasta ja älykkäästä tiedonhallinnasta tulee muuttamaan markkinat, ja me olemme tämän muutoksen kärjessä", toteaa M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

Vuonna 2017 M-Files laajensi toimintaansa Ranskassa ja Kanadassa yrityskauppojen myötä. Yhtiö osti Ranskassa pitkään M-Filesin jälleenmyyjänä toimineen StreamDesignin ja Kanadassa teknologiayhtiö Apprenton, jonka kehittämiä tekoälyyn ja luonnollisen kielen käsittelyyn perustuvia teknologioita M-Files hyödyntää ratkaisuissaan. Yhtiö avasi toimipisteen myös Australiaan aiempien toimipisteiden sijaitessa Suomessa, USA:ssa, Isossa-Britanniassa ja Saksassa.

Yhtiö avasi viime vuonna toimipisteen myös Lappeenrantaan. Muut Suomen-toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Espoossa. Vuonna 2017 M-Files palkkasi lähes 100 uutta työntekijää. Tällä hetkellä työntekijöitä on yhteensä yli 400.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

M-Filesin vauhti kiihtyi vuonna 2017: liikevaihto yli 50 M€ ja kasvua 37 %.
M-Filesin vauhti kiihtyi vuonna 2017: liikevaihto yli 50 M€ ja kasvua 37 %.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

M-Files
M-Files
Hermiankatu 1 B
33720 Tampere

(03) 3138 7500https://www.m-files.com/fi

M-Files Oy

M-Files tarjoaa älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa ja prosessienhallintaansa. M-Files toimii täysin uudella tavalla verrattuna perinteisiin järjestelmiin: M-Files yhdistää eri järjestelmät ja niissä olevan liiketoimintatiedon läpi koko organisaation häiritsemättä nykyisten järjestelmien käyttöä ja prosesseja ‒ ja ilman tietojen siirtämistä. M-Files poistaa tietosiilot sekä tarjoaa dynaamisen 360 asteen näkymän ja pääsyn kaikkeen liiketoimintatietoon riippumatta siitä, mihin järjestelmään tai paikkaan tieto on tallennettu (verkkolevyt, SharePoint, CRM, ERP ja muut liiketoimintajärjestelmät). Eri järjestelmien tuottama tieto on yhtenäisesti koko liiketoiminnan käytössä. Tietoa hallitaan intuitiivisesti tekoälyä hyödyntäen sisällön, metatietojen sekä merkityksen perusteella. Käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

Arvostetut kansainväliset markkinatutkimuslaitokset ovat nostaneet M-Filesin maailman johtavien toimijoiden joukkoon. Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. M-Files on käytössä noin 1 200 organisaatiossa Suomessa. Asiakkaita ovat muun muassa SSAB, Nokian Renkaat, Caverion, Finavia, Fingrid, Rovio, Technopolis, Patria, R-kioski ja Liikennevirasto. Lisätietoja: www.m-files.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta M-Files

M-Files matkaa pääministerin mukana Washingtoniin ja vahvistaa asemaansa Yhdysvalloissa26.11.2018 08:30:00 EETTiedote

Yhdysvaltojen suurilla markkinoilla jo hyvän jalansijan saanut ohjelmistoyhtiö M-Files osallistuu pääministeri Juha Sipilän työvierailulle Washingtoniin. Tänään 26.11. alkavan matkan tarkoituksena on vahvistaa Suomen ja Yhdysvaltojen kahdenvälisiä suhteita sekä taloudellista ja teknologista yhteistyötä. M-Filesin toimitusjohtaja Miika Mäkitalo näkee matkan mahdollisuutena vahvistaa M-Filesin asemaa Yhdysvalloissa.

M-Files sai Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnon14.11.2018 11:00:00 EETTiedote

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on myöntänyt M-Filesille palkinnon menestyksestä kansainvälisillä markkinoilla. Kansainvälisen kasvun lisäksi M-Files valikoitui palkinnon saajaksi innovatiivisten älykkään tiedonhallinnan ratkaisujensa sekä Suomen talouteen tekemänsä positiivisen, inspiroivan vaikutuksen ansiosta. M-Files haluaa ratkaista tietokaaoksen aiheuttamat ongelmat sekä muuttaa tavan, jolla tietoa käsitellään.

Gartner: M-Files on tiedonhallinnan globaali visionääri 201830.10.2018 08:10:00 EETTiedote

Älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoja kehittävä M-Files on nimetty visionääriksi Gartnerin tiedonhallintaa käsittelevässä globaalissa raportissa. Gartnerin arvio perustuu M-Filesin tiedonhallinnan vision täydellisyyteen sekä toimintakyvykkyyteen markkinoilla. Menestys maailman merkittävimpien markkinatutkimuslaitosten, kuten Gartnerin, raporteissa vauhdittaa suomalaisen ohjelmistoyhtiön kansainvälistymistä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme