Finavia Oyj

Maailman ensimmäinen lentoasemalla sijaitseva second hand -konseptiliike avautuu Helsinki-Vantaalle

Jaa
Lentoasemayhtiö Finavia ja kotimainen perheyritys Relove tuovat Helsinki-Vantaan lentoasemalle ainutlaatuisen second hand -liikkeen. Se yhdistää kierrätyskulttuurin ja suositun kahvilan.
Kuva: PES-arkkitehdit
Kuva: PES-arkkitehdit

– Kehitämme lentoaseman valikoimaa jatkuvasti, seuraamme trendejä ja matkustajien toiveita. Nyt olemme solmineet sopimuksen suomalaisen Reloven kanssa, joka tuo Helsinki-Vantaalle second hand -liikkeen. Se on yksi tämän vuoden odotetuimmista uutuuksista, Helsinki-Vantaan kaupallisen liiketoiminnan johtaja Nora Immonen Finaviasta sanoo.

Kyse on maailman ensimmäisestä lentoasemalla toteutetusta second hand -liikkeestä. Siinä yhdistyvät laadukkaat second hand -vaatteet ja -asusteet sekä suuren suosion saavuttanut kahvila.

– Olemme iloisia ainutlaatuisesta ja historiallisesta yhteistyöstä Finavian kanssa. Se antaa meille mahdollisuuden jakaa kiertotalouden ilosanomaa aiempaa laajemmalle kohderyhmälle. Lentoasemalla tavoitamme myös kansainväliset asiakkaat. Tuomme Helsinki-Vantaalle elämyksellisen keitaan, jossa second hand- ja kahvilapalvelut nivoutuvat yhteen upealla tavalla, jollaista ei ennen ole lentokenttäympäristössä koettu, yrittäjäpariskunta Noora Hautakangas ja Eero Ukkonen Relovesta kertovat.

Relove sijoittuu Helsinki-Vantaan entiseen lähtöaulaan, joka on kehitysohjelman myötä muuttunut osaksi porttialuetta. Syksyllä 2023 aula saa täysin uuden ilmeen, kun muutostyöt valmistuvat ja uudet palvelut ovat avautuneet.

Suomalainen arkkitehtuuri, puinen muotoilu ja uniikit brändit luovat alueesta elämyksellisen kohtaamispaikan porttialueen keskiöön. Se tarjoaa mahdollisuuksia viihtyä ja virkistäytyä matkan aikana.

– Olemme ylpeitä siitä, että uudistunut Helsinki-Vantaa vastaa matkustajien mieltymyksiin ja tarjoaa jatkuvasti jotain uutta, minkä eteen olemme tehneet paljon töitä. Helsinki-Vantaan lentoasema palkittiin hiljattain Euroopan parhaaksi lentoasemaksi kokoluokassaan, joka on hieno saavutus ja osoitus siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä lopputulokseen, Nora Immonen sanoo.

FINAVIA OYJ
Viestintä

Kuvia median käyttöön

Finavia Media Desk
comms@finavia.fi
020 708 2002

Noora Hautakangas
noora@relove.fi
+358 44 300 4322

Eero Ukkonen
eero@relove.fi
+358 40 747 4712

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: PES-arkkitehdit
Kuva: PES-arkkitehdit
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Finavia Oyj
Finavia Oyj
Lentäjäntie 3
01530 VANTAA

https://www.finavia.fi/fi

Lentoasemayhtiö Finavia johtaa ja kehittää 20 lentoasemaa Suomessa. Sujuvat ja laadukkaat palvelut lentoyhtiöille ja matkustajille ovat meille sydämen asia. Kehitämme Suomen saavutettavuutta ja hyvä lentoyhteyksiä. Olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan edistääksemme kestävää lentomatkailua. Finavia-konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 298 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 2 540.

www.finavia.fi
http://vuosikertomus.finavia.fi
www.facebook.com/finavia
www.facebook.com/helsinkiairport
www.twitter.com/finavia
www.twitter.com/helsinkiairport

Lisätietoa julkaisijasta Relove

Vuonna 2016 perustettu kotimainen second hand -pioneeri Relove tarjoaa kokonaisvaltaisia ja vastuullisia elämyksiä kaikille aisteille. Liikkeet tarjoavat valikoiman kierrätettyjä trendi-, designer- ja vintage-tuotteita. Reloven liikkeet palvelevat Helsingin Töölössä ja Punavuoressa sekä Helsingin ja Tampereen Stockmann-tavarataloissa.Kesällä 2023 Relove avaa second hand -konseptin Helsinki-Vantaan lentoasemalle.Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Finavia Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme