Mäntsälän Yrityskehitys Oy

Maailman paras gin & tonic tulee Mäntsälästä

Jaa

Mäntsäläläinen Authors' Distillery voitti kultaa arvostetussa Wine & Spirit kilpailussa. Tuore vasta viime vuonna perustettu tislaamo pokkasi parhaimman gin & tonicin lisäksi hopeaa Spirit kategoriassa.

Mäntsälän keskustaan kulttuurimeijerin alueelle viime vuonna perustettu kirjailijoiden tislaamo nousee voiton myötä laajaan tietoisuuteen. Vuonna 1969 lanseeratussa Wine & Spirit kilpailussa oli tänä vuonna poikkeuksellisen kova kilpailu ja paljon osallistujia. Tislaamot yli 90 maasta kisasivat tuotteillaan eri kategorioiden voitoista. 

Authors' Distilleryn mäntsäläläinen tislaamomestari Ari Kaura kertoo voittajatuotteen syntyneen kuluttajien näkemystä kuunnellen. Maisteluraateja järjestettiin tuotekehityksen yhteydessä useita. Makumaailma on luotu viime vuosien ravintolamaailmasta tutulla kaavalla, hyvät raaka-aineet edellä ja yksinkertaisuutta kunnioittaen. Moniyrttisyyden sijaan Readers' Ginissä on vain muutamia valikoituja yrttejä. Näistä yksi tärkeimmistä tulee paikalliselta koulupuutarhalta KEUDAn Saaren Kartanon puutarhalta. Alkoista ainakin tähän asti vain tilaustuotteena löytyvästä ginistä, voidaan siis puhua varsinaisena paikallistuotteena.

Mäntsälän Yrityskehitys on ollut mukana ja apuna Authors' Distilleryn perustamisen alkumetreiltä saakka. Ilouutinen kilahtikin viestillä heti keskiviikkoaamuna ja pääsimme onnittelemaan voittajia ensimmäisten joukossa.

Tällä hetkellä giniä pääsee maistamaan Hotelli Hirvihaaran kartanossa järjestettävissä 'tastingeissä' ja kotiterassilla.

Raikas kesäjuoma Readers' GT syntyy seuraavista aineksista

4 cl Readers´Gin
valitsemaasi tonic-vettä
appelsiinikuorta
mintunoksa
jäitä

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mäntsälän Yrityskehitys Oy
Sepäntie 3
04600 Mäntsälä

0400414544http://www.yrityskehitys.net

Mäntsälän Yrityskehitys Oy, kotoisammin MYK, on kuntaomisteinen elinkeinoyhtiö. Palvelemme yrityksiä ja yrittäjiä kokonaisvaltaisesti, yrityksen perustamisesta, sijoittumiseen ja muutostilanteisiin. Tutustu Mäntsälän toimitiloihin ja tontteihin: 

https://www.yrityskehitys.net/toimitilat-ja-tontit/tontit-alueittain

Invest In Mäntsälä’s mission is to help companies locate in Mäntsälä and to develop the local economy. We sell and market commercial plots owned by the Municipality of Mäntsälä. Try our plot calculator, which also serves you in English. Invest In Mäntsälä maintains a database of available private business premises as well as local companies.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mäntsälän Yrityskehitys Oy

Mäntsälässä on välitön yhteistyön henki23.8.2021 00:01:00 EEST | Tiedote

Mäntsälän Yrityskehityksessä elokuun alussa aloittanut toimitusjohtaja Juha Leinonen jatkaa positiivisin mielin MYK:n keulassa. Juha on viettänyt edeltäjänsä Harri Karin kanssa aikaa niin toimistossa kuin kentälläkin. Verkostoituminen, ihmisten tapaaminen ja kuulumisten vaihtaminen on iso osa työtä. Yrittäjyyttä eletään, eikä sieltä saatua niin sanottua hiljaista tietoa ja yhteyksiä vaihdeta läpsystä. Kohta on pari viikkoa vilahtanut MYK:ssä, ja sinä aikana olen tavannut paljon mäntsäläläisiä yrittäjiä, kunnan henkilöstöä ja muita kumppaneita. Päällimmäisenä tunnelmana on ollut aito ja välitön yhteistyön henki, joka kaikissa kohtaamisissa on ollut. Mäntsälän malli on siis muutakin kuin pelkkää puhetta -täällä tuntuvat kaikki tekevän töitä samojen tavoitteiden puolesta organisaatiorajoista riippumatta, toteaa Juha. Mäntsälässä on tänä vuonna puhaltaneet uudet tuulet ja useita päättäjiä, virkamiehiä ja vaikuttajia on vaihtunut. Edeltäjät ovat tehneet hyvää työtä ja hyväksi havaittuja toi

Mäntsälän työttömyysaste edelleen alhainen Uuteenmaahan verrattuna5.5.2021 00:01:00 EEST | Tiedote

Mäntsälän työttömyysaste oli maaliskuun lopussa 8,6 %, kun se koko Uudellamaalla oli 13,2 %. Vuotta aiemmin Mäntsälän maaliskuun lopun työttömyysaste oli 8,0%. Yli 50-vuotiaiden ja alle 25 vuotiaiden työttömyysaste on laskenut, pitkäaikaistyöttömien määrä on hieman noussut. Mäntsälän työttömyysaste on edelleen alhainen verrattuna muuhun Uuteenmaahan. Inkoossa ja Pornaisissa oli 0,1 % alhaisempi työttömyysaste kuin Mäntsälässä. Mäntsälässä työttömiä työnhakijoita oli maaliskuun lopussa 872 ja viime vuonna vastaavana ajankohtana heitä oli 801.Työttömien luvuissa on mukana lomautetut. Avoimia työpaikkoja oli 129, mikä on 15 enemmän kuin helmikuussa, mutta vähemmän kuin vuotta aiemmin (194). Uusia yrityksiä perustettiin Mäntsälään huhtikuun loppuun mennessä 45. Samana ajanjaksona rekisteristä poistui 15 yritystä. Työttömyystilanne 31.3.2021, suluissa helmikuu Työttömyysaste 8,6 % (8,8 %) Alle 25- vuotiaat 96 kpl (99 kpl) Yli 50 – vuotiaat 366 kpl (377 kpl) Pitkäaikaistyöttömät 300 kpl (276

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme