Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Maailman toimivin kaupunki – Helsingin kaupunkistrategiaesitys vuosille 2017-2021 etenee

Jaa

Kaupunginhallitus hyväksyi osaltaan kaupunkistrategiaesityksen kokouksessaan 4.9. Kaupunkistrategiaesitys menee seuraavaksi valtuuston käsiteltäväksi 13.9. ja 27.9. järjestettäviin kokouksiin.

Jääpallo- ja luisteluareenan rakentamiseksi varataan tontti Malmin Longinojalta

Kaupunginhallitus päätti myös varata Oy Helsingin Luisteluareenalle Malmilla sijaitsevan alueen jääpallo- ja luisteluareenan suunnittelua varten. Varauspäätös ei ole kuitenkaan kaupungin sitoumus hallin rahoittamiseen.

Kaikki kaupunginhallituksen kokouksen päätökset ovat luettavissa täällä.

Tero Lahti
Tiedottaja
Kaupunginkanslia
puh. 040 334 4801
tero.j.lahti@hel.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin uusille asuinalueille tulee muovinkeräysjärjestelmät21.6.2018 10:05Tiedote

Jätkäsaaressa, Kalasatamassa ja Kruunuvuorenrannassa alkaa alueellinen kiinteistökohtainen muovinkeräys ensi syksynä. Muovipakkausten keräysmahdollisuus on ollut erityisesti toivottua alueen asukaspalautteessa. Alueiden jätteenkeräysjärjestelmiin tehdään muutoksia, jotka mahdollistavat muovinkeräyksen etupainotteisesti velvoittavaan lainsäädäntöön nähden. Muovipakkausten erilliskeräys ei ole vielä velvoitteena HSY:n jätehuoltomääräyksissä eikä EU:n jätedirektiivissä, mutta esimerkiksi EU tullee edellyttämään muovipakkausten kierrätysasteen nostoa lähivuosina.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme