Aluehallintovirasto

Maaliskuun rajoituspäätökset valmistellaan Itä-Suomessa viikolla 6

Jaa

Itä-Suomen aluehallintovirasto valmistelee 23.2. - 22.3.2021 koskevia kokoontumisrajoituspäätöksiä viikolla 6. Tavoitteena on tehdä tarvittavat päätökset viimeistään perjantaina 12.2.2021.

Itä-Suomen aluehallintovirasto pyytää maaliskuuta 2021 koskeviin päätöksiin Itä-Suomen alueen sairaanhoitopiirien alueellisten covid-19-koordinaatioryhmien näkemykset koronavirustilanteesta 10.2.2021 mennessä. Tämän jälkeen aluehallintovirasto valmistelee päätökset niin, että ne julkaistaan viimeistään perjantaina 12.2.2021. Päätökset koskevat Itä-Suomen aluehallintoviraston toimialueen (Etelä-Savo, Pohjois-Karjala ja Pohjois-Savo) kuntia.

Valmisteluaikataulu on alustava. Mikäli epidemiatilanne niin vaatii, aikataulu voi muuttua.

Päätös julkaistaan sen valmistuttua aluehallintovirastojen verkkosivuilla yleistiedoksiantona sekä tiedotteena tiedotepalvelumme kautta.

Yleistiedoksiannot avi.fi-sivuilla | Tilaa tiedotteemme STT-info-sivustolta

Lisätietoja

Koronainfo (mm. tapahtumajärjestäjien neuvonta)
puh. 0295 016 666 (ma-pe kello 8-11.30 ja 12.30-16), sähköposti: koronainfo@avi.fi

Usein kysytyt kysymykset
Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin aluehallintovirastojen verkkosivuilla

Lisätietoja medialle
aluehallintoylilääkäri Sami Remes, p. 0295 016 876 (lääketieteelliset kysymykset)
ylijohtaja Soile Lahti, p. 0295 016 964 (yleiset ja oikeudelliset asiat)
etunimi.sukunimi@avi.fi, Itä-Suomen aluehallintovirastowww.google.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto
AluehallintovirastoAluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme