Maanmittauslaitos

Maanmittauslaitoksen Joensuun asiakaspalvelu avaa uusissa tiloissa

Jaa
Maanmittauslaitoksen nykyinen asiakaspalvelupiste Torikadulla on suljettu 13.–15.2. muuton takia. Maanantaina 20.2. asiakaspalvelu avaa ovensa osoitteessa Kauppakatu 40.
Kuva: Julia Hautojärvi
Kuva: Julia Hautojärvi

Uusiin tiloihin muuttaa 10 valtion toimijaa. Maanmittauslaitoksella, Digi- ja väestövirastolla ja TE-toimistolla on uudessa osoitteessa yhteinen asiakaspalvelu. Uusi palvelupiste palvelee Maanmittauslaitoksen asiakkaita ma-ke klo 9.00–16.15.

Palvelupisteessä asiakkaat voivat hoitaa kiinteistöihinsä liittyviä asioita, saada huoneistotietojärjestelmään liittyvää neuvontaa, tilata karttatuotteita ja saada tietoa Maanmittauslaitoksen sähköisistä palveluista.

– On myös asiakkaille kätevää, että useamman viraston asiakaspalvelu on keskitetty samaan paikkaan. Yhteisessä asiakaspalvelussa asiakas saa helpommin tietoa eri virastojen palveluista, kertoo tietopalvelupäällikkö Pekka Jakobsson.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietopalvelupäällikkö Pekka Jakobsson, 050 561 6529, etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi

Kuvat

Kuva: Julia Hautojärvi
Kuva: Julia Hautojärvi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Maanmittauslaitos
Maanmittauslaitos
PL 84 (Opastinsilta 12C)
00521 HELSINKI

029 530 1100 (Vaihde)https://www.maanmittauslaitos.fi/

Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja, huolehdimme omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä, tuotamme kartta-aineistoja sekä teemme paikkatietoalan tutkimusta.

Maanmittauslaitos.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maanmittauslaitos

Tuleeko Tervolasta, Ranuasta tai Utsjoesta Suomen ensimmäinen kokonaan huoneistotietojärjestelmään siirtynyt kunta?13.3.2023 08:10:23 EET | Tiedote

Suomen ensimmäinen kokonaan huoneistotietojärjestelmään siirtynyt kunta löytyy todennäköisesti Lapista. Maakunnasta löytyy peräti kolme kuntaa, joissa vain kahden tai kolmen taloyhtiön täytyy enää siirtää osakeluettelonsa. Maanmittauslaitos tarjoaa tukea pienten taloyhtiöiden osakeluetteloiden siirtoon ja järjestää osakeluettelon siirtoklinikan Rovaniemellä Lapin Kiinteistöliiton tiloissa 29.3. klo 11.30–18.00.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme