A-Insinöörit Oy

Määrälaskennan erikoisosaaja NL-Rakennuslaskenta on nyt A-Insinöörit

Jaa
A-Insinööreihin yhdistynyt NL-Rakennuslaskenta jatkaa toimintaansa A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:n nimellä. A-Insinöörien laskenta- ja elinkaaripalvelujen asiantuntijayksikkö auttaa rakennushankkeiden määrissä, hinnoittelussa ja ilmastovaikutusten arvioinnissa eri puolilla Suomea.

NL-Rakennuslaskenta on sulautunut 1.6.2022 A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:hyn. Määrä- ja kustannuslaskentaan erikoistunut konsulttitoimisto liittyi yrityskaupalla osaksi A-Insinöörit -konsernia syyskuussa 2021.

– Yhdistimme laskentavoimamme valtakunnalliseksi osaamisyksiköksi, joka auttaa asiakkaita onnistumaan hankkeiden kustannus-, ilmasto- ja elinkaaritavoitteissa. Tähtäämme johtavaksi ja luotetuimmaksi kustannus- ja elinkaarikonsultoinnin kumppaniksi alalla, toimialajohtaja Juhani Karhu A-Insinööreistä sanoo.

Uuden laskenta- ja elinkaaripalvelut -yksikön 40 asiantuntijaa tarjoavat osaamistaan hankkeisiin kaikissa A-Insinöörien rakennuttamispalvelujen toimipaikoissa: pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Vaasassa, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa sekä Rovaniemellä. Yksikköä luotsaa yksikönjohtaja Jarkko Koskipalo.

Määrälaskennan palveluista vastaavana johtajana jatkaa NL-Rakennuslaskennan toimitusjohtajana aiemmin toiminut Mika Lähteenmäki. Merkittäviin määrä- ja kustannuslaskennan referenssikohteisiin lukeutuvat mm. TYKS P-sairaala sekä uusi Hamburger Börs hotelli Turussa, Satasairaalan uusi psykiatrinen sairaala Porissa ja eduskuntatalon peruskorjaus.

– Kahden vahvan asiantuntijayhtiön yhdistyminen on jo nyt luonut synergiaetuja, joista hyötyvät asiakkaamme. Kehitämme parhaillaan urakoitsijoille mm. määrä- ja hiilijalanjälkidatan yhdistäviä laskentapalveluja, Mika Lähteenmäki sanoo.

A-Insinöörien määrä-, kustannus- ja elinkaariasiantuntijat tavoittaa puhelinvaihteen tai verkkosivujen ains.fi kautta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mika Lähteenmäki, johtaja, määrälaskenta, laskenta- ja elinkaaripalvelut
puh. 044 591 5036
mika.lahteenmaki@ains.fi


Jarkko Koskipalo, yksikönjohtaja, laskenta- ja elinkaaripalvelut
puh. 0400 174 077
jarkko.koskipalo@ains.fi

Tietoja julkaisijasta

A-Insinöörit Oy
A-Insinöörit Oy
Puutarhakatu 10
33210 Tampere

A-Insinöörit (AINS Group) on suomalainen, ennakkoluuloton kiinteistö- ja rakennusalan suunnittelu- ja konsulttitalo. Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. 1 300 hengen asiantuntijayhteisömme tarjoaa kiinteistö- ja rakennushankkeisiin kaikki suunnittelu- ja projektijohtopalvelut kuudella liiketoiminta-alueella: rakennuttaminen, arkkitehtisuunnittelu, rakennesuunnittelu, korjaussuunnittelu, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelu. Toimimme 18 toimipisteessä Suomessa ja kansainvälisesti.

A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. www.ains.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta A-Insinöörit Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme