MessukeskusMessukeskus

MaatalousKonemessuilla jo yli 200 näytteilleasettajaa

Jaa

MaatalousKonemessut on Suomen suurin alan sisätapahtuma. Mukana messuilla ovat kaikki tärkeimmät alan toimijat ja näytteilleasettajamäärä tulee vielä kasvamaan. ProAgria Etelä-Suomi osallistuu MaatalousKonemessujen ohjelmatarjontaan asiantuntijaesityksillä. MaatalousKonemessut järjestetään ensimmäistä kertaa 15. – 17.11.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

MaatalousKonemessuille on ilmoittautunut jo yli 200 yritystä ja käytössä on yli 25 000 m2 osastotilaa. Lista 11.4. mennessä ilmoittautuneista yrityksistä löytyy tapahtuman verkkosivuilta www.maatalouskonemessut.fi

”Olemme positiivisesti yllättyneitä yritysten sitoutuneisuudesta ja siitä, että ilmoittautumisia on tehty jo nyt näin paljon. Yritysmäärä tulee vielä tästäkin kasvamaan. Ensi marraskuussa MaatalousKonemessut tarjoaa todella laajan kattauksen maa- ja metsätalousalan ammattilaisille”, kertoo Leo Potkonen Messukeskuksesta.   

Ohjelma-alue tapahtuman ytimessä

ProAgria Etelä-Suomi tuottaa messujen ohjelmaan alan ajankohtaisiin teemoihin liittyviä asiantuntijaseminaareja ja tietoiskuja, muun muassa yrittäjyydestä, digitalisaatiosta ja johtamisesta. Ohjelma julkaistaan ennen kesää. Messujen ohjelmaa järjestetään keskeisellä paikalla, heti eteläisen sisäänkäynnin portaiden alla.

”Maan kasvukunnosta huolehtiminen, yrityksen talous ja johtaminen sekä myös kasvinviljelytilojen kehittyvät sähköiset palvelut ovat keskeisiä teemojamme. Esittelemme myös kansainvälisen Nutrinflow -hankkeemme, jossa olemme hakeneet ja testanneet uusia menetelmiä ravinnepäästöjen hallintaan ja samalla maan rakenteen parantamiseen”, kertoo toimitusjohtaja Ari Toivonen ProAgriasta.

”On hienoa, että saamme tehdä ohjelmayhteistyötä alan parhaan asiantuntijan kanssa. ProAgrian asiantuntemus takaa sen, että ohjelma on ajankohtaista ja kiinnostavaa messukävijälle”, kiittelee Potkonen.

MaatalousKonemessujen avajaispuheenvuorot pidetään torstaina 15.11. klo 15 ohjelma-alueella. Avajaispäivänä on jatkoaika klo 17-19, jolloin tarjolla on vapaamuotoista ohjelmaa ja verkostoitumista. Ohjelmaa järjestetään tapahtuman aikana myös messuosastoilla ja näytösalueilla.

MaatalousKonemessut järjestetään ensimmäistä kertaa torstaista lauantaihin 15. – 17.11.2018 klo 9-17 Messukeskuksessa Helsingissä. Avajaispäivänä on jatkoaika klo 17-19.  Tapahtuman järjestää Messukeskus. MaatalousKonemessujen järjestäjäkumppaneita ovat AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Lantmännen Agro, NHK-keskus ja Turun Konekeskus.

www.maatalouskonemessut.fi, #maatalouskonemessut

Lisätietoja: Konseptikehittäjä Leo Potkonen, Messukeskus, 045 665 8577, leo.potkonen@messukeskus.com Tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus puh. 050 3760 804, teija.armanto@messukeskus.com

Tapahtuman logo: http://mediabank.messukeskus.com

Messukeskus on Suomen suurin ja monipuolisin tapahtumapaikka, jossa järjestetään vuosittain 75 ammatti- ja yleisömessutapahtumaa ja 2 200 kokousta ja kongressia. Tilaisuuksissa käy 1 100 000 kävijää, joista 10 000 on median edustajia/bloggaajia. Messukeskuksessa on 40 kokoustilaa, 7 hallia, 58 000 m², runsaasti ulkoalueita, Amfi-sali 4 400 hengelle, 21 kahvilaa ja ravintolaa, 244 hotellihuonetta ja 4 600 pysäköintipaikkaa. www.messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kirjamessut onnittelee opiskelupaikan saaneita ja kutsuu 9000 fuksia kirjamessuille28.6.2018 01:00Tiedote

Helsingin Kirjamessut kutsuu Helsingin yliopistosta, Aalto-yliopistosta ja Helsingin Taideyliopistosta opiskelupaikan saaneet uudet opiskelijat, fuksit ja mursut, kirjamessuille ja jakaa heille yliopistojen kautta veloituksettomat kutsukortit. Tavoitteena on saada pääkaupunkiseutulaiset ja seudulle muuttavat uudet opiskelijat tulemaan Suomen suurimpaan kirjallisuustapahtumaan ja löytämään sen rikkaan tarjonnan. Helsingin Kirjamessut järjestetään 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

11 uutta sisustusratkaisua ja tuoteideaa Habitaressa26.6.2018 13:01Tiedote

Habitare esittelee 11 uutta tuoteideaa valmistajille ja yleisölle Protoshop-näyttelyssä. Nuorten suunnittelijoiden alueelle sijoittuvassa Protoshopissa esiteltävät prototyypit vastaavat hyvin tämän hetken kodin sisustamisen trendeihin. Fiksut, pienten tilojen säilytysratkaisut näkyvät tämän vuoden kokonaisuudessa. Tuotteet ovat teemoiltaan ajankohtaisia, mutta muotokieleltään ja materiaaleiltaan ajattomia. Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12.-16.9.2018

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä18.6.2018 12:19Tiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme