MessukeskusMessukeskus

MaatalousKonemessut tarjoaa maskit kaikille veloituksetta

Jaa

MaatalousKonemessujen 2018 kävijöille tehdyn kyselyn mukaan kävijät kokevat turvalliseksi tulla 5. – 7.11.2020 Helsingin MaatalousKonemessuille, jos kävijät ja näytteilleasettajat käyttävät maskeja. Turvallisuuden takaaminen on tapahtumalle ensiarvoisen tärkeätä, joten MaatalousKonemessut tarjoaa kaikille maskit veloituksetta.

MaatalousKonemessut 2018
MaatalousKonemessut 2018

Kotimaisen maatalouden tärkeys on huomattu ja kotimaisen ruoan arvostus on kasvussa. Juuri nyt yrittäjät tarvitsevat tukea, tietoa ja inspiraatiota. MaatalousKonemessujen teemana onMaatalous- ja maaseutuyrittäjien tulot nousuun. Haluamme varmistaa, että tapahtumaan on turvallista tulla ja siksi jaamme maskit kaikille. Maskit ovat käytössä myös Messukeskuksen henkilökunnalla,” kertoo Leo Potkonen Messukeskuksesta. ”Teimme viime kerran kävijöille kyselyn ja kysyimme maskien käytöstä. Se oli vastanneille hyvin luonnollista ja lisää turvallisuudentunnetta. Kävijäkyselyyn vastanneet pitivät maskien käyttämistä hyvänä asiana.”

MaatalousKonemessujen kävijöiden on helppo käyttää maskeja, sillä esimerkiksi viljelijät ovat käyttävät suojaimia jatkuvasti omassa työssään. Marraskuussa maskin käytöstä on saattanut tulla myös arkea. Maskittamista pidetään vastuullisena päätöksenä ja sen avulla taataan kaikkien messuosallistujien turvallisuus. MaatalousKonemessuilla vieraili vuonna viime kerralla 16 800 kävijää. Kyselyyn vastanneista (530) enemmistö (92 %) oli tulossa marraskuussa järjestettäville messuille. Ainoastaan 6 % ilmoitti koronan vaikuttavan lähtöpäätökseen kielteisesti. Kysely lähetettiin yli 8000 messuilla käyneelle.

Entistä suurempi osa kävijöistä on tulossa messuille omalla autolla. Messukeskuksen lähes 5000 pysäköintipaikan kapasiteetti takaa jokaiselle kävijälle autopaikan. Messukeskus on hyvien liikenneyhteyksien päässä kaikkialta Suomesta ja kaikki junat pysähtyvät Pasilan asemalla.

Messukeskuksen turvallisuus huippuluokkaa

Messukeskus on nostanut kesän aikana hygieniatasoa entisestään varustamalla kaikki tilansa käsidesiautomaatein ja turvavälimerkinnöin. Messukeskuksessa on myös sujuva sisääntulo automaattiportteineen, mahdollisuus sähköiseen maksamiseen, pleksein suojatut palvelupisteet ja kosketusvapaat hanat kaikissa saniteettitiloissa. Tehokas ilmastointi ja korkeat hallitilat parantavat turvallisuutta. Raikas, sisään tuleva ilma suodatetaan tarkimman F7-tason suodattimilla. Maatalouskonemessujen käyttämiin tiloihin sisääntulevan ilman kapasiteetti on huippuluokkaa. Messukeskuksen tilat mahdollistavat viime kerran kävijämäärällä  jokaiselle kävijälle 8 neliömetrin tilan, joten turvavälit on helppo hoitaa kuntoon.

Messukeskus julkisti ensimmäisenä messujärjestäjänä Suomessa kattavat koronaturvallisuuteen liittyvät ohjeet jo kesän alussa. Nyt Messukeskus on kouluttanut koko henkilökuntansa toimimaan ohjeiden mukaisesti.  Ohjeet perustuvat messualan kansainvälisen kattojärjestön UFIn ja alan suomalaisen kattojärjestön Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n suosituksiin. Niissä huomioidaan tarkasti THL:n ohjeet ja Aluehallintoviraston määräykset. 

Helsingin MaatalousKonemessut toista kertaa Messukeskuksessa

Suomen suurin maatalousalan sisätapahtuma Helsingin MaatalousKonemessut järjestetään 5.–7.11.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtumassa vieraili viime kerralla (2018) 16 800 maa- ja metsätalousalan ammattilaista sekä ulkoalueiden hoidon ja urakoinnin koneista ja laitteista kiinnostunutta ammattilaista. Näytteilleasettajia oli yli 350.  Tänä vuonna tapahtuma laajenee ja se järjestetään viidessä Messukeskuksen hallissa.

Messukeskus järjestää MaatalousKonemessut yhteistyökumppaneinaan AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Lantmännen Agro, NHK-keskus, ProAgria ja Turun Konekeskus. 

www.maatalouskonemessut.fi
#maatalouskonemessut2020


Lisätietoja:
konseptikehittäjä Leo Potkonen, Messukeskus, puh. 045 665 8577, leo.potkonen@messukeskus.com
tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

Kuvia edellisiltä messuilta: http://mediabank.messukeskus.com

Messukeskus valmistelee aktiivisesti turvallisen tapahtumakauden avaamista. Lue lisää
Messukeskuksen turvallisuusohjeistus 

Kuvat

MaatalousKonemessut 2018
MaatalousKonemessut 2018
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kirjamessut vie kirjallisuuskeskustelut oppilaitoksiin16.9.2020 02:01:58 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessut verkossa tarjoaa yhteistyössä Suomen tietokirjailijat ry:n ja Äidinkielen opettajain liiton kanssa 3000 luokalle kirjallisuusohjelmaa messujen aikana 22. – 25.10.2020 ja kaksi viikkoa niiden jälkeen. Suomen tietokirjailijat ry ja Äidinkielen opettajain liitto tekevät yhteistyössä erilaisia vinkkilistoja ohjelmasta oppilaitoksille ja mahdollistavat oppilaitosten osallistumisen veloituksetta. Poikkeuksellinen vuosi ja uusi toimintatapa tekevät tapahtumasta entistä valtakunnallisemman oppilaitostenkin näkökulmasta.

Helsingin Kirjamessut vie lukupiirit verkkoon7.9.2020 13:05:58 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit ovat tänä vuonna kaikkien seurattavissa veloituksetta tapahtuman verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuma tarjoaa makupaloja jo ennen varsinaista tapahtuma-ajankohtaa 22. – 25.10.2020. Lokakuun alusta alkaen järjestetään viisi lukupiiriä. Ensimmäisessä lukupiirissä keskustellaan kirjailija Kari Hotakaisen kanssa uutuusteoksesta Tarina.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme