Messukeskus

MaatalousKonemessut: tiedotustilaisuus to 15.11. klo 11

Jaa

Tervetuloa Helsingissä ensimmäistä kertaa järjestettäville MaatalousKonemessuille to-la 15. - 17.11.2018 Messukeskukseen ja mediatilaisuuteen torstaina 15.11. klo 11-12 hallin 6 ohjelmalavalle

to 15.11. klo 11.00 tarjoilua ja verkostoitumista median edustajat & MaatalousKonemessujen kehitysryhmän edustajat: AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Konekesko, Lantmännen Agro, NHK-keskus ja Turun Konekeskus.

klo 11.30 puheenvuorot:

Maatalouskonekaupan merkitys Suomessa
toimitusjohtaja Jyrki Lepistö, Hankkija

Säiden ääri-ilmiöiden vaikutukset maatalouteen
johtava asiantuntija Sari Peltonen, Pro Agria Keskusten liitto

Autonomiset ajoneuvot ja paikkatiedon hyödyntäminen viljelyssä
vanhempi yliopistonlehtori, TkT Timo Oksanen, Aalto-yliopisto

Puhdas kauraa ja brändimallasta: erikoistumalla lisäarvoa
maanviljelijä, visionääri Tommi Hasu

klo 12.00 Mahdollisuus koeajaa traktoria, jossa on automaattiohjausominaisuus: Valtra T214V -traktori.
tuotekouluttaja Pekka Isosävi, Valtra.

MaatalousKonemessujen avajaiset klo 13.00, hallin 6 ohjelmalava

Avaus, toimitusjohtaja Ari Toivonen, ProAgria Etelä-Suomi ry
Valtiovallan tervehdys, ministeri Jari Leppä
Viljelijän näkymät 2020 -luvulle, eteläsuomalaisen viljelijän näkökulma, Tommi Hasu Kouvolasta
Maatalouden innovaatio palkinnon Agri-Inno jako, toiminnanjohtaja Antti Sahi, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK

 Ensimmäistä kertaa Helsingissä järjestettävät MaatalousKonemessut esittelee kaikki maatalouskoneuutuudet ja maatalouden tuotantopanokset. Tapahtumaan osallistuu 300 yritystä.  Suurimmassa alan sisänäyttelyssä voi tutustua uusiin maatalouskoneisiin. Tapahtuma on neliöiltään suurin tänä vuonna Messukeskuksessa järjestettävä messutapahtuma. Ulkoalueella on myös osastoja ja koeajoalue. MaatalousKonemessut järjestää Messukeskus yhteistyössä isojen konekauppiaiden kanssa. Yhteistyökumppaneita ovat  AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Konekesko, Lantmännen Agro, NHK-keskus ja Turun Konekeskus.

Tapahtuma on avoinna yleisölle to 15.11. klo 9-19, pe 16.11. klo 9-17  ja la 17.11. klo 9-17 Messukeskuksessa Helsingissä.

_________________________________

Ohjeita median edustajille:

Ilmoittaudu - >http://messukeskushelsinki.fi/uutishuone/akkreditointi/  

Messukeskuksen lehdistökeskus (eteläinen sisäänkäynti, 2. krs) palvelee tapahtuman aukioloaikoina. Esitä tullessasi Messukeskukseen voimassa oleva SJL:n toimittajakortti tai muu todistus siitä, että saavut messuille työtehtävissä. Lehdistökeskuksesta saat tapahtuman PRESS-kortin.

Kuvia messuista tulee osoitteeseen http://mediabank.messukeskus.com

Pysäköinti on Messukeskuksen tapahtumiin akkreditoituneille toimittajille maksutonta.

Puomilta saatava pysäköintikortti leimataan Lehdistökeskuksen leimauslaitteessa.

Nähdään messuilla!

Terveisin Teija

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com Konseptikehittäjä Leo Potkonen, Messukeskus, 045 665 8577, leo.potkonen@messukeskus.com

www.maatalouskonemessut.fi #maatalouskonemessut

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme