Messukeskus

MaatalousKonemessut: tiedotustilaisuus to 15.11. klo 11

Jaa

Tervetuloa Helsingissä ensimmäistä kertaa järjestettäville MaatalousKonemessuille to-la 15. - 17.11.2018 Messukeskukseen ja mediatilaisuuteen torstaina 15.11. klo 11-12 hallin 6 ohjelmalavalle

to 15.11. klo 11.00 tarjoilua ja verkostoitumista median edustajat & MaatalousKonemessujen kehitysryhmän edustajat: AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Konekesko, Lantmännen Agro, NHK-keskus ja Turun Konekeskus.

klo 11.30 puheenvuorot:

Maatalouskonekaupan merkitys Suomessa
toimitusjohtaja Jyrki Lepistö, Hankkija

Säiden ääri-ilmiöiden vaikutukset maatalouteen
johtava asiantuntija Sari Peltonen, Pro Agria Keskusten liitto

Autonomiset ajoneuvot ja paikkatiedon hyödyntäminen viljelyssä
vanhempi yliopistonlehtori, TkT Timo Oksanen, Aalto-yliopisto

Puhdas kauraa ja brändimallasta: erikoistumalla lisäarvoa
maanviljelijä, visionääri Tommi Hasu

klo 12.00 Mahdollisuus koeajaa traktoria, jossa on automaattiohjausominaisuus: Valtra T214V -traktori.
tuotekouluttaja Pekka Isosävi, Valtra.

MaatalousKonemessujen avajaiset klo 13.00, hallin 6 ohjelmalava

Avaus, toimitusjohtaja Ari Toivonen, ProAgria Etelä-Suomi ry
Valtiovallan tervehdys, ministeri Jari Leppä
Viljelijän näkymät 2020 -luvulle, eteläsuomalaisen viljelijän näkökulma, Tommi Hasu Kouvolasta
Maatalouden innovaatio palkinnon Agri-Inno jako, toiminnanjohtaja Antti Sahi, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK

 Ensimmäistä kertaa Helsingissä järjestettävät MaatalousKonemessut esittelee kaikki maatalouskoneuutuudet ja maatalouden tuotantopanokset. Tapahtumaan osallistuu 300 yritystä.  Suurimmassa alan sisänäyttelyssä voi tutustua uusiin maatalouskoneisiin. Tapahtuma on neliöiltään suurin tänä vuonna Messukeskuksessa järjestettävä messutapahtuma. Ulkoalueella on myös osastoja ja koeajoalue. MaatalousKonemessut järjestää Messukeskus yhteistyössä isojen konekauppiaiden kanssa. Yhteistyökumppaneita ovat  AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Konekesko, Lantmännen Agro, NHK-keskus ja Turun Konekeskus.

Tapahtuma on avoinna yleisölle to 15.11. klo 9-19, pe 16.11. klo 9-17  ja la 17.11. klo 9-17 Messukeskuksessa Helsingissä.

_________________________________

Ohjeita median edustajille:

Ilmoittaudu - >http://messukeskushelsinki.fi/uutishuone/akkreditointi/  

Messukeskuksen lehdistökeskus (eteläinen sisäänkäynti, 2. krs) palvelee tapahtuman aukioloaikoina. Esitä tullessasi Messukeskukseen voimassa oleva SJL:n toimittajakortti tai muu todistus siitä, että saavut messuille työtehtävissä. Lehdistökeskuksesta saat tapahtuman PRESS-kortin.

Kuvia messuista tulee osoitteeseen http://mediabank.messukeskus.com

Pysäköinti on Messukeskuksen tapahtumiin akkreditoituneille toimittajille maksutonta.

Puomilta saatava pysäköintikortti leimataan Lehdistökeskuksen leimauslaitteessa.

Nähdään messuilla!

Terveisin Teija

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com Konseptikehittäjä Leo Potkonen, Messukeskus, 045 665 8577, leo.potkonen@messukeskus.com

www.maatalouskonemessut.fi #maatalouskonemessut

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

MP-messut täyttää motoristin viikonlopun22.1.2019 10:58Tiedote

MP 19 -moottoripyörämessut esittelee uudet moottoripyörät ja järjestää motoristeille ohjelmaa 1. – 3.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Messuilla esitellään kaikki 2019 uutuusmallit. Koeajoaikoja on varattuna entistä enemmän Euroopan pisimmällä asfaltoidulla koeajoradalla. Ensimmäistä kertaa vietetään MP häitä ja valitaan MP Starsit. Messuilla kruunataan Miss MP19 ja palkitaan Petrol Circus Custom Bike Show'n parhaat pyörät. Ohjelmassa on matkakertomuksia, stunt-ajoa sekä nuorille suunnattu sunnuntai, jolloin koeajot ajetaan mopoilla ja kevytmoottoripyörillä.

Teknologiaa ei ole ilman ihmistä – Teknologia 19 -messujen teema nostaa esille ihmisen ja vastuullisuuden merkityksen teknologian eri aloilla  22.1.2019 10:21Tiedote

Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma Teknologia 19 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä ensi marraskuussa. Tapahtuman teemana on Ihminen, vastuullisuus ja teknologia, ja se nostaa esille ihmisen tekemän työn ja älyn merkitystä sekä erilaisia vastuullisuus- ja ympäristönäkökulmia tulevaisuuden teknologioiden kehittämisessä.

MP 19 -messujen media-aika 1.2.2019 klo 8.30-10.0021.1.2019 14:25Kutsu

Tervetuloa MP 19 -messujen media-aikaan Messukeskukseen Helsinkiin kuulemaan, mitä uutta MP-messut tarjoaa ja miten alalla menee. Lyhyiden puheenvuorojen jälkeen pääsette tutustumaan kuumimpiin uutuusmoottoripyöriin messuosastoille. Meillä on hyviä uutisia: Moottoripyörien myynti on 2018 noussut pitkästä aikaan. MP Stars -hanke jakaa tukea kilpamoottoripyöräilylle 170 000 arvosta ja MP- messuilla on mukana kaikki moottoripyöräuutuudet!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme