MessukeskusMessukeskus

MaatalousKonemessut tukee tiedolla maatalousyrittäjiä

Jaa

MaatalousKonemessujen ohjelman pääteemana on Maatalous- ja maaseutuyrittäjien tulot nousuun. Elinkeinoelämän muutoksista, tulevaisuuden mahdollisuuksista ja uusista tutkimuksista kertovat messuilla huippuasiantuntijat. Tänä vuonna on myös erityisen paljon viljelijöiden kokemuspohjaisia puheenvuoroja. MaatalousKonemessut järjestetään 5. – 7.11.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

Helsingin MaatalousKonemessujen teemat on julkaistu

Ohjelma jakautuu kolmeen aihekokonaisuuteen, jotka ovat peltoviljely, kotieläintuotanto ja bisnes. Jokaisessa aihealueessa näkyy vahvasti talous- ja markkinointinäkökulma, uusien teknologioiden vaikutukset, ympäristöasiat ja turvallisuus. MaatalousKonemessuilta maatalousyrittäjät saavat tärkeää ja arvokasta tietoa oman työnsä ja yrittäjyyden tueksi.

”Vastuullinen tuotanto ja viljely, eläinten terveys, elinkeinoelämän tukeminen, uudet liiketoimintamahdollisuudet, erilaiset energiaratkaisut, sadonmittaukset, täsmäviljely, riskien hallinta kemikaalittomassa maataloudessa, riskienhallinta kokonaisuutena ja  markkina-asiat ovat aiheita, joista maatalousyrittäjien on tärkeätä tietää. Nämä kaikki ovat esillä ohjelmassamme yrittäjien onnistumisien kautta”, kertoo markkinointi- ja viestintäjohtaja Suvi Anttila ProAgria Keskusten Liitosta. ”Syksyllä kuullaan myös koronakriisin vaikutuksista maatalouteen ja siitä opituista asioista.”

Anttila on erittäin tyytyväinen ohjelmaan ja yhteistyöhön eri toimijoiden kesken. ”On ollut hienoa rakentaa näin upeaa ohjelmaa ja olen iloinen, että yhteistyö eri toimijoiden kanssa on tällä alalla niin saumatonta ja rikastuttavaa. Koko ohjelma julkaistaan syyskuussa.”

ProAgria on koonnut ohjelman yhteistyössä Messukeskuksen ja seuraavien toimijoiden kanssa:  4dBarn, Faba osk, Laidunyhdistys (Nurmipalkinto), Lantmännen Oy, Maa- ja metsätalousministeriö, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK, Maanmittauslaitos, Maaseutuverkosto, Maitoyrittäjät ry, Mela (Turvallinen maatila -palkinto), Mtech Oy, Pihvikarjaliitto, Pölyhyöty-hanke, Ruokavirasto, Suomen Sikayrittäjät ry, Svenska Lantbrukssällskapens förbund SLF, Vaasan Oy (Tuottajalle kiitos -stipendi) ja Suomen Messusäätiö (Agri-Inno-palkinto).


Helsingin MaatalousKonemessut toista kertaa Messukeskuksessa


Suomen suurin maatalousalan sisätapahtuma Helsingin MaatalousKonemessut järjestetään 5.–7.11.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtumassa vieraili viime vuonna 16 800 maa- ja metsätalousalan ammattilaista sekä ulkoalueiden hoidon ja urakoinnin koneista ja laitteista kiinnostunutta ammattilaista. Näytteilleasettajia oli yli 350. Tänä vuonna tapahtuma laajenee ja se järjestetään viidessä Messukeskuksen hallissa.

Messukeskus järjestää MaatalousKonemessut yhteistyökumppaneinaan AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Lantmännen Agro, NHK-keskus, ProAgria ja Turun Konekeskus. 

www.maatalouskonemessut.fi
#maatalouskonemessut2020

Lisätietoja:
konseptikehittäjä Leo Potkonen, Messukeskus, puh. 045 665 8577, leo.potkonen@messukeskus.com
tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
ohjelmasta markkinointi- ja viestintäpäällikkö Suvi Anttila, ProAgria Keskusten Liitto, puh. 040 560 8551, suvi.anttila@proagria.fi

Kuvia edellisiltä messuilta: http://mediabank.messukeskus.com

Messukeskus valmistelee aktiivisesti turvallisen tapahtumakauden avaamista. Lue lisää

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kirjamessut vie kirjallisuuskeskustelut oppilaitoksiin16.9.2020 02:01:58 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessut verkossa tarjoaa yhteistyössä Suomen tietokirjailijat ry:n ja Äidinkielen opettajain liiton kanssa 3000 luokalle kirjallisuusohjelmaa messujen aikana 22. – 25.10.2020 ja kaksi viikkoa niiden jälkeen. Suomen tietokirjailijat ry ja Äidinkielen opettajain liitto tekevät yhteistyössä erilaisia vinkkilistoja ohjelmasta oppilaitoksille ja mahdollistavat oppilaitosten osallistumisen veloituksetta. Poikkeuksellinen vuosi ja uusi toimintatapa tekevät tapahtumasta entistä valtakunnallisemman oppilaitostenkin näkökulmasta.

Helsingin Kirjamessut vie lukupiirit verkkoon7.9.2020 13:05:58 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit ovat tänä vuonna kaikkien seurattavissa veloituksetta tapahtuman verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuma tarjoaa makupaloja jo ennen varsinaista tapahtuma-ajankohtaa 22. – 25.10.2020. Lokakuun alusta alkaen järjestetään viisi lukupiiriä. Ensimmäisessä lukupiirissä keskustellaan kirjailija Kari Hotakaisen kanssa uutuusteoksesta Tarina.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme