Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Maauimalassa biletetään lauantaina Hawaii-tyyliin

Jaa

Lauantaina 17.8. klo 17-22 järjestetään Leppävaaran maauimalassa toistamiseen nuorten maauimalabileet. Aikuisilta on pääsy kielletty, sillä Hawaii-teemaisiin bileisiin pääsevät ainoastaan 7.-luokkalaiset - 17-vuotiaat. Tapahtuma on maksuton ja siellä on mm. merenneitouintia, vesikävelypallo, allasdisco, monenlaista pelailua, hodaribaari sekä mocktaileja.

Viime vuoden maauimalabileissä nähtiin upea auringonlasku. Kuva: Tia Tikkanen
Viime vuoden maauimalabileissä nähtiin upea auringonlasku. Kuva: Tia Tikkanen

Nuorilla on toistamiseen tilaisuus vallata koko maauimala! Viime vuonna tapahtuma oli täynnä, kun paikalla oli 300 nuorta. Tänä vuonna on varauduttu 500 osallistujaan.

"Odotukset ovat korkealla, sillä viime vuoden bileet olivat todella onnistuneet", kertoo liikunnanohjaaja Mia Bäck maauimalabileitä järjestävästä tiimistä. "Nuoret heittäytyivät upeasti mukaan ja loivat tunnelman, jossa mentiin muun muassa spontaanisti macarenaa ympäri allasta, tanssittiin kilpaa ja fiilisteltiin."

Samaa mieltä on myös nuorisonohjaaja Tuija Junttila Leppävaaran nuorisotilalta. "Nuoret tulivat ihan erikseen kiittelemään kivasta tapahtumasta. Huippua tapahtumaa ollaan tekemässä myös tänä vuonna!"

Maauimalabileissä on monenlaista koettavaa: 

  • Vesikävelypallo
  • Wibit-rata
  • Merenneitouintia
  • Suppailua
  • Puhallettava futiskenttä
  • Puhallettava darts
  • Allasdisco
  • Mocktaileja ja hodareita
  • Nuori Espoo -paku toimintavälineineen

Yhteyshenkilöt

Liikunnanohjaaja Mia Bäck
046 877 2737, mia.back@espoo.fi

Nuorisonohjaaja Tuija Junttila,
Leppävaaran nuorisotila
046 877 2204, tuija.junttila@espoo.fi

Kuvat

Viime vuoden maauimalabileissä nähtiin upea auringonlasku. Kuva: Tia Tikkanen
Viime vuoden maauimalabileissä nähtiin upea auringonlasku. Kuva: Tia Tikkanen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin nuorisopalvelut on nuoria varten. Kuuntelemme nuoria ja mietimme yhdessä, miten voimme toteuttaa parempia, innostavampia ja vetovoimaisempia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia yhdessä nuorten itsensä ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ja sitten toteutamme niitä.

www.espoo.fi/nuoriespoo
#nuoriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo Visual Festival on uusi kolmipäiväinen visuaalisen taiteen tapahtuma upeassa Träskändan puistossa ja kartanossa23.8.2019 08:00:00 EESTTiedote

Espoo Visual Festival järjestetään perjantaista sunnuntaihin 13.-15.9.2019 klo 19-23. Tänä vuonna Träskändan puistossa ja kartanossa järjestettävä tapahtuma esittelee 12 ajankohtaista kotimaista ja kansainvälistä visuaalisen taiteen teosta ja taiteilijaa. Ensimmäisenä vuotena tapahtuman painopiste on valo-, ääni- ja mediataiteessa.

Befolkningen i Esbo ökar i rekordtakt, skatteinkomstutvecklingen är osäker22.8.2019 15:19:15 EESTTiedote

Stadsstyrelsen behandlar stadens andra delårsrapport måndag 26.8. Enligt den ökar befolkningen i Esbo snabbt. Under de senaste 12 månaderna har invånarantalet ökat med 6 000 personer, medan den normala ökningen är cirka 4 000–5 000 nya invånare per år. Från början av 2019 är ökningen redan 3 260 personer. Arbetslöshetsgraden är 8,4 procent, det vill säga 0,3 procentenheter mindre än ett år tidigare.

Espoon väestö kasvaa ennätystahtia, verotulojen kehityksessä epävarmuutta22.8.2019 15:15:39 EESTTiedote

Kaupunginhallitus käsittelee kaupungin 2. osavuosikatsausta maanantaina 26.8. Sen mukaan Espoon väestö kasvaa nopeasti. Viimeisen 12 kuukauden aikana asukasmäärä on kasvanut 6 000 henkilöllä, kun normaali vuosikasvu on noin 4 000 - 5 000 uutta asukasta. Vuoden 2019 alusta lukien kasvua on jo 3 260 henkilöä. Työttömyysaste on 8,4 % eli 0,3 prosenttiyksikköä parempi kuin vuotta aikaisemmin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme