Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Maauimalassa biletetään lauantaina Hawaii-tyyliin

Jaa

Lauantaina 17.8. klo 17-22 järjestetään Leppävaaran maauimalassa toistamiseen nuorten maauimalabileet. Aikuisilta on pääsy kielletty, sillä Hawaii-teemaisiin bileisiin pääsevät ainoastaan 7.-luokkalaiset - 17-vuotiaat. Tapahtuma on maksuton ja siellä on mm. merenneitouintia, vesikävelypallo, allasdisco, monenlaista pelailua, hodaribaari sekä mocktaileja.

Viime vuoden maauimalabileissä nähtiin upea auringonlasku. Kuva: Tia Tikkanen
Viime vuoden maauimalabileissä nähtiin upea auringonlasku. Kuva: Tia Tikkanen

Nuorilla on toistamiseen tilaisuus vallata koko maauimala! Viime vuonna tapahtuma oli täynnä, kun paikalla oli 300 nuorta. Tänä vuonna on varauduttu 500 osallistujaan.

"Odotukset ovat korkealla, sillä viime vuoden bileet olivat todella onnistuneet", kertoo liikunnanohjaaja Mia Bäck maauimalabileitä järjestävästä tiimistä. "Nuoret heittäytyivät upeasti mukaan ja loivat tunnelman, jossa mentiin muun muassa spontaanisti macarenaa ympäri allasta, tanssittiin kilpaa ja fiilisteltiin."

Samaa mieltä on myös nuorisonohjaaja Tuija Junttila Leppävaaran nuorisotilalta. "Nuoret tulivat ihan erikseen kiittelemään kivasta tapahtumasta. Huippua tapahtumaa ollaan tekemässä myös tänä vuonna!"

Maauimalabileissä on monenlaista koettavaa: 

  • Vesikävelypallo
  • Wibit-rata
  • Merenneitouintia
  • Suppailua
  • Puhallettava futiskenttä
  • Puhallettava darts
  • Allasdisco
  • Mocktaileja ja hodareita
  • Nuori Espoo -paku toimintavälineineen

Yhteyshenkilöt

Liikunnanohjaaja Mia Bäck
046 877 2737, mia.back@espoo.fi

Nuorisonohjaaja Tuija Junttila,
Leppävaaran nuorisotila
046 877 2204, tuija.junttila@espoo.fi

Kuvat

Viime vuoden maauimalabileissä nähtiin upea auringonlasku. Kuva: Tia Tikkanen
Viime vuoden maauimalabileissä nähtiin upea auringonlasku. Kuva: Tia Tikkanen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin nuorisopalvelut on nuoria varten. Kuuntelemme nuoria ja mietimme yhdessä, miten voimme toteuttaa parempia, innostavampia ja vetovoimaisempia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia yhdessä nuorten itsensä ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ja sitten toteutamme niitä.

www.espoo.fi/nuoriespoo
#nuoriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme