Magic Cloud Oy

Magic Cloud varmistaa kasvuaan henkilöstöannilla: 62 % henkilöstöstä on nyt omistajia

Jaa
Magic Cloud on toteuttanut koko henkilöstölle suunnatun osakeannin. Henkilöstöanti oli menestys, sillä jopa 62 % henkilöstöstä osallistui antiin. Antiin osallistuneet liittyivät näin aiempien omistajien joukkoon Magic Groupin ollessa edelleen Magic Cloudin enemmistöomistaja.

Henkilöstöantiin osallistuneiden määrä ylitti odotukset ja kertoo vahvasta sitoutumisesta Magic Cloudia kohtaan. Mukaan lähtivät johtoryhmän lisäksi joukko asiantuntijoita, joihin lukeutuu niin pidempään kuin vähemmän aikaa Magic Cloudilla työskennelleitä henkilöitä.

Henkilöstöannin osallistumisprosentti kertoo laajasta uskosta tekemiseemme ja mahdollisuuteen menestyä tässä. Olemme tehneet suunnitelmaa siitä, mihin olemme menossa, ja olemme saaneet porukan suunnitelman taakse, kertoo Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori. 

Magic Cloud on pilvipalveluiden huippuasiantuntija nyt ja tulevaisuudessa. Siksi toiminta ja palvelulupauksen lunastaminen edellyttävät osaavaa ja sitoutunutta henkilöstöä. Näyttöä on siitä, että yritykset kaipaavat kumppania, joka huolehtii ja ottaa vastuun kattavasti koko IT-infrastruktuurista sijainnista riippumatta. Tässä Magic Cloudilla on tavoitteena olla alan paras osaaja ja silloin henkilöstön sitoutuminen on onnistumisen avain.  

Tulevaisuudessa palveluita tullaan laajentamaan myös ratkaisuilla, jotka mahdollistavat loppukäyttäjien yhdistämisen hybridipilven palveluihin helposti ja tietoturvallisesti, sekä palvelukokonaisuuksilla, joita on räätälöity sovelluskehittäjien tarpeisiin. Sitouttamalla henkilöstöä pystytään turvaamaan palvelukehitys sekä kasvusuunnitelmat ja henkilöstö saa onnistumisista oman osansa omistajuuden kautta.

Magic Cloudilla on aina ollut yrittäjähenkistä tekemistä ja henkilöstöannilla pystytään palkitsemaan jo tehdystä työstä kuin myös tulevista onnistumisista ja menestyksestä. Omistajuus antaa työn tekemiselle uuden luonteen, kun jatkossa työn tulokset näkyvät myös omistajuuden kautta, kertoo Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Timo HaapavuoriToimitusjohtaja

Timo Haapavuori on Magic Cloudin toimitusjohtaja, joka herää edelleen 26 yrittäjävuoden jälkeen joka aamu tekemään parempaa pilvipalvelua.

Puh:050 584 2585timo.haapavuori@magiccloud.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Magic Cloud Oy
Magic Cloud Oy
Hallituskatu 8
33200 Tampere

https://magiccloud.fi/

Magic Cloud on pilvipalveluiden huippuasiantuntija. Kanssamme asiakkaamme tekevät parempaa liiketoimintaa, sillä poistamme esteet, jolloin IT on kasvun mahdollistaja ja vauhdittaja. Olemme aina asiakkaan kanssa samalla puolella pöytää ja teemme yhdessä töitä paremman pilvipalvelun puolesta. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Magic Cloud Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme