"Seurasimme raveja kimppakaverin kanssa paikan päällä Forssassa ja muokkasin vielä peliämme hevosten lämmitysten mukaan. Viimeisessä lähdössä koettiin kyllä melkoinen draaman kaari kokonaisuudessaan, kun suosikki otti laukan ensimmäisessä kaarteessa ja ajattelimme jo, että no niin tämä oli tässä. Sitten Boadicea kuitenkin pääsi vielä ihan hyvään paikkaan parijonoon ja viimeisellä takasuoralla alkoivat toiveet nousta. Kyllä pidimme loppusuoralla melkoista meteliä", voittaja kertasi.

"Meillä on tässä porukassa reilu kymmenen henkeä mukana ja teemme isompia hajotuspelejä. Jo viidennen kohteen kohdalla saatiin jännittää kovasti, sillä peleissämme oli mukana voittaja Pam Hallover ja Keep Calm. Erityisen maistuva hevonen oli tänään T.M. Chagal, joka oli yksittäisistä merkeistä tänään tärkein. Tosi hienoa että nyt onnistuttiin näin hyvin!"

Voittaja kertoo, että porukan suuri voitto oli lähellä jo keväällä. Silloinkin Boadicean ohjastaja Olli Koivunen oli tuoda pelaajille todella komean potin.

"Toukokuussa Vermon Finlandia-raveissa Ollin ajama Shadow of Brisbane hävisi niukasti Italian Virginia Grifille. Jos Olli olisi voittanut, silloin olisimme saaneet yli 300 000 euroa. Hyvä voitto tuli kyllä silloinkin, ja nyt vielä isompi. Ehdottomasti pidetään pikku pirskeet, mutta en tiedä vielä millaiset. Mukana on myös sellaisia kavereita, jotka eivät ole aiemmin lajia seuranneet, mutta innostuneet nyt pelaamaan ja tulleet mukaan ravien maailmaan."
 

Lähtö Voittajahevonen Ohjastaja Poissa
Toto65-1 2 Aronin Muisto Johan Hjelt  
Toto65-2 8 T.M. Chagall Antti Teivainen  
Toto65-3 1 Archie Press Miika Tenhunen 4
Toto65-4 6 Tementikko Arto Hammar  
Toto65-5 11 Pam Hallover Iikka Nurmonen  
Toto65-6 6 Boadicea Olli Koivunen 1,8

2-8-1-6-11-6
6 oikein 56608,90 €
5 oikein 726,70 €

Toto