Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Maistraatintorin yleissuunnitelmaluonnos esillä 9.-16.8.

9.8.2017 10:10 | Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Jaa

Helsingin kaupunki laatii Maistraatintorin alueen peruskorjauksesta yleissuunnitelmaa.

Suunnitelmaluonnokseen voi tutustua 9.-16.8.2017 välisenä aikana Helsingin kaupungin info- ja näyttelytila Laiturissa osoitteessa Narinkka 2 Kamppi, sekä verkkosivuilla osoitteessa www.hel.fi/suunnitelmat (kohdassa Katu- ja puistosuunnitelmat).

Yleissuunnitelman tavoitteeksi on asetettu alueen perusparantaminen ja viihtyisyyden lisääminen aluesuunnitelman pohjalta. Torialueen ja puiston kiveyksiä sekä puita ja kasvillisuutta uusitaan. Vesiaiheen allas muutetaan istutusaltaaksi. Yleissuunnitelma valmistuu loppuvuodesta 2017.

Mahdollista palautetta suunnitelmaluonnoksesta toivotaan 17.8.2017 mennessä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Harri Verkamo, Helsingin kaupunki, Maankäyttö ja kaupunkirakenne, Puh. 09 310 37127, harri.verkamo@hel.fi.
Juha Väätäinen, Sito Oy, puh. 020 747 6058, juha.vaatainen@sito.fi,

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme