Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Makasiinipuiston rakentaminen jatkuu Töölönlahdella – kävely- ja pyöräilyreitteihin muutoksia

Jaa

Musiikkitalon ja Keskustakirjasto Oodin välissä sijaitsevan Makasiinipuiston rakentaminen jatkuu maaliskuussa, mikä vaikuttaa jalankulkuun ja pyöräilyyn alueella.

Makasiinipuiston ja Oodin välinen reitti on  suljettu noin neljän viikon ajan huhtikuun puoliväliin. Kuva: Sari Korolainen
Makasiinipuiston ja Oodin välinen reitti on suljettu noin neljän viikon ajan huhtikuun puoliväliin. Kuva: Sari Korolainen

Makasiinipuiston ja Musiikkitalon välinen kävely- ja pyöräilyreitti suljetaan 11. maaliskuuta. Reitti avautuu suunnitelman mukaan toukokuun lopussa, kun pinnoitus ja kiveykset on tehty valmiiksi.

Makasiinipuiston ja Keskustakirjasto Oodin välinen kävely- ja pyöräilyreitti suljetaan 14. maaliskuuta alkaen. Reitti on suljettuna noin neljän viikon ajan vesihuoltotöiden vuoksi.

Töiden ajan kävely ja pyöräily ohjataan Töölönlahdenkadun ja Mannerheimintien kautta.

Makasiinipuiston rakentaminen valmistuu kokonaan kesäkuun loppuun mennessä.

Makasiinipuistosta tulee monipuolinen, viihtyisä oleskelupaikka

Makasiinipuistosta tulee monipuolinen ja vihreä oleskelupaikka kaikenikäisille kaupunkilaisille.

Makasiinipuistoon rakennetaan esimerkiksi monenikäisille lapsille sopiva leikkipaikka. Eri pallopeleille sopiva aidattu pelikenttä rakennetaan leikkipaikan viereen. Makasiinipuistoon tulee myös taiteilija Akseli Leinosen taideteos Massa, joka on muistuma entisistä VR:n tiilisistä varastomakasiineista. Makasiinipuistossa on myös runsaasti vapaaseen oleiluun sopivaa nurmikenttää ja erilaisia istutuksia.

Makasiinipuiston rakennustöiden urakoitsijana on Destia Oy ja tilaajana Helsingin kaupunkiympäristön toimiala.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rakentaminen:
Kimmo Perttu, Destia Oy
puh. 0400 311 193
etunimi.sukunimi@destia.fi

Rakennuttaminen:
Anna Nyyssönen, projektinjohtaja
Helsingin kaupunki
puh. 09 310 20569
etunimi.sukunimi@hel.fi

Kuvat

Makasiinipuiston ja Oodin välinen reitti on  suljettu noin neljän viikon ajan huhtikuun puoliväliin. Kuva: Sari Korolainen
Makasiinipuiston ja Oodin välinen reitti on suljettu noin neljän viikon ajan huhtikuun puoliväliin. Kuva: Sari Korolainen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme