Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Makasiinipuiston rakentaminen jatkuu Töölönlahdella – kävely- ja pyöräilyreitteihin muutoksia

Jaa

Musiikkitalon ja Keskustakirjasto Oodin välissä sijaitsevan Makasiinipuiston rakentaminen jatkuu maaliskuussa, mikä vaikuttaa jalankulkuun ja pyöräilyyn alueella.

Makasiinipuiston ja Oodin välinen reitti on  suljettu noin neljän viikon ajan huhtikuun puoliväliin. Kuva: Sari Korolainen
Makasiinipuiston ja Oodin välinen reitti on suljettu noin neljän viikon ajan huhtikuun puoliväliin. Kuva: Sari Korolainen

Makasiinipuiston ja Musiikkitalon välinen kävely- ja pyöräilyreitti suljetaan 11. maaliskuuta. Reitti avautuu suunnitelman mukaan toukokuun lopussa, kun pinnoitus ja kiveykset on tehty valmiiksi.

Makasiinipuiston ja Keskustakirjasto Oodin välinen kävely- ja pyöräilyreitti suljetaan 14. maaliskuuta alkaen. Reitti on suljettuna noin neljän viikon ajan vesihuoltotöiden vuoksi.

Töiden ajan kävely ja pyöräily ohjataan Töölönlahdenkadun ja Mannerheimintien kautta.

Makasiinipuiston rakentaminen valmistuu kokonaan kesäkuun loppuun mennessä.

Makasiinipuistosta tulee monipuolinen, viihtyisä oleskelupaikka

Makasiinipuistosta tulee monipuolinen ja vihreä oleskelupaikka kaikenikäisille kaupunkilaisille.

Makasiinipuistoon rakennetaan esimerkiksi monenikäisille lapsille sopiva leikkipaikka. Eri pallopeleille sopiva aidattu pelikenttä rakennetaan leikkipaikan viereen. Makasiinipuistoon tulee myös taiteilija Akseli Leinosen taideteos Massa, joka on muistuma entisistä VR:n tiilisistä varastomakasiineista. Makasiinipuistossa on myös runsaasti vapaaseen oleiluun sopivaa nurmikenttää ja erilaisia istutuksia.

Makasiinipuiston rakennustöiden urakoitsijana on Destia Oy ja tilaajana Helsingin kaupunkiympäristön toimiala.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rakentaminen:
Kimmo Perttu, Destia Oy
puh. 0400 311 193
etunimi.sukunimi@destia.fi

Rakennuttaminen:
Anna Nyyssönen, projektinjohtaja
Helsingin kaupunki
puh. 09 310 20569
etunimi.sukunimi@hel.fi

Kuvat

Makasiinipuiston ja Oodin välinen reitti on  suljettu noin neljän viikon ajan huhtikuun puoliväliin. Kuva: Sari Korolainen
Makasiinipuiston ja Oodin välinen reitti on suljettu noin neljän viikon ajan huhtikuun puoliväliin. Kuva: Sari Korolainen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 17.5.201917.5.2019 17:26:56 EESTTiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2019/Kymp_2019-05-17_Ylja_9_Pt/index.html Jaosto kokoontuu seuraavan kerran 14.6.2019. Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Musiikkitalon ja Makasiinipuiston työmaan välinen reitti avautuu 24.5. – Töölönlahdenkadulla viimeistelytöitä kuluvalla viikolla16.5.2019 13:29:44 EESTTiedote

Rakennustyöt etenevät Töölönlahdenkadulla sekä Oodin ja Musiikkitalon välissä Kansalaistorin ja Makasiinipuiston ympäristössä. Kävelijöiden ja pyöräilijöiden kulku helpottuu alueella, kun Musiikkitalon ja Makasiinipuiston työmaan välinen kävely- ja pyöräilyreitti avautuu perjantaina 24.5. Tällä ja ensi viikolla Töölönlahdenkadulla tehdään asvaltointia ja viimeistellään kiveyksiä.

Katutyö haittaa liikennettä Kantelettarentiellä16.5.2019 12:45:11 EESTTiedote

Kantelettarentiellä Kannelmäessä on meneillään katutyö, jonka yhteydessä rakennetaan uusi kävelytie ja pyörätie sekä uusitaan alueen vesihuollon linjoja sekä johtoja. Toukokuussa Kantelettarentieltä Kauppakeskus Kaaren menevä oma kaista sulkeutuu ja kaikki liikenne tulee kulkemaan kiertoliittymän kautta. Jalankulku ja pyöräliikenne siirretään Kauppakeskus Kaareen menevälle suljetulle ajokaistalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme