Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Mäkelänkadulla hoidetaan ja leikataan lehmuksia

Jaa

Mäkelänkadulla leikataan katupuiden latvuksia ja poistetaan kuivia oksia. Lisäksi puuriveistä poistetaan viisi huonokuntoista lehmusta.

Työtä tehdään kadun länsipuolella eli keskustaan päin tulevilla kaistoilla. Sisimmäinen kaista on suljettuna etenevän työmaan kohdalta.

Työt aloitetaan 12.3.2018 alkavalla viikolla, ja ne kestävät viikolle 16 eli huhtikuun puoliväliin asti. Työtä tehdään ruuhka-aikojen välillä kello 9–15.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pia Huopalainen, vastaava piiripuutarhuri
Helsingin kaupunki, Stara
puh. 09 310 78666
pia.huopalainen@hel.fi

Juha Raisio, puuasiantuntija
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Puh. 09 310 38431
juha.raisio@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsinki selvittää ilmasto-ohjelmansa elinkeinovaikutuksia21.5.2018 09:48Tiedote

Helsinki haluaa tehdä toimivaa ja hiilineutraalia kaupunkia yhdessä asukkaiden ja yritysten kanssa. Helsingin kaupunki selvittää kesän aikana, millaisia vaikutuksia Hiilineutraali Helsinki 2035 -toimenpideohjelmalla on alueen elinkeinoelämälle. Selvitystä varten kerätään elinkeinoelämän toimijoiden ja muiden aiheesta kiinnostuneiden mielipiteitä. Tarkoituksena on arvioida muun muassa uusien työpaikkojen ja vientimahdollisuuksien syntyä. Lisäksi selvitetään, minkälaisia huolia, toiveita ja kehittämisehdotuksia uuteen toimenpideohjelmaan liittyy.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme