Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Mäkelänkadulla hoidetaan ja leikataan lehmuksia

Jaa

Mäkelänkadulla leikataan katupuiden latvuksia ja poistetaan kuivia oksia. Lisäksi puuriveistä poistetaan viisi huonokuntoista lehmusta.

Työtä tehdään kadun länsipuolella eli keskustaan päin tulevilla kaistoilla. Sisimmäinen kaista on suljettuna etenevän työmaan kohdalta.

Työt aloitetaan 12.3.2018 alkavalla viikolla, ja ne kestävät viikolle 16 eli huhtikuun puoliväliin asti. Työtä tehdään ruuhka-aikojen välillä kello 9–15.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pia Huopalainen, vastaava piiripuutarhuri
Helsingin kaupunki, Stara
puh. 09 310 78666
pia.huopalainen@hel.fi

Juha Raisio, puuasiantuntija
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Puh. 09 310 38431
juha.raisio@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme