Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Maksuton benji ja bileet maauimalassa – Espoo tarjoaa nuorilleen makeita elämyksiä

Jaa

Elokuinen Espoo tarjoaa yli 13-vuotiaille nuorilleen kaksi huikeaa tapahtumaa. Matinkylän rannassa Beach Dayn 11.8. ja Leppävaaran maauimalassa bileet 25.8.

Kevään ManiMiitissä testatut sumopuvut ovat käytössä myös Beach Dayssa.
Kevään ManiMiitissä testatut sumopuvut ovat käytössä myös Beach Dayssa.

Ensimmäinen tapahtuma on Matinkylän rannalla lauantaina 11.8. klo 13-18 järjestettävä Beach Day, jossa kokeiltavana on mm. SUP-lautailua, Slacklinella tasapainoilua ja sumopainia. Hurjapäisimmillä 15-18 -vuotiailla on myös mahdollisuus kokea benji-hyppy! Tapahtuma aktiviteetteineen on maksuton, mutta lettuja varten kannattaa varata mukaan pikkurahaa.

”Viime keväänä Matinkylä-Olarin kahdeksasluokkalaiset pääsivät ManiMiitissä, eli osallistuvassa budjetoinnissa, vaikuttamaan nuorisopalveluiden rahojen käyttöön. Rantatapahtuma on yksi nuorten ideoista, jonka he äänestivät toteutettavaksi”, kertoo nuorisonohjaaja Julia Uusikari Matinkylän monitoimitalolta. ”Alueen nuorista osa on myös toteuttamassa tapahtumaa, mutta kyllä kaikki ehtivät myös kokeilemaan aktiviteetteja, joita jo innolla odottavat”, hymyilee Uusikari.

Toinen tapahtumista järjestetään Espoo-päivänä, lauantaina 25.8. klo 17-22 Leppävaaran maauimalassa. Nuorten maauimalabileisiin pääsevät ainoastaan yläkoululaiset. Myös maauimalan tapahtuma on maksuton ja siellä on mm. wibit-rata, vesidisco, monenlaista pelailua, hodaribaari sekä juomatarjoilua.

”Meillä on tänä vuonna esillä vesiliikuntateema ja halusimme järjestää myös jotain erityisesti nuorille suunnattua”, valottaa liikunnanohjaaja Mia Bäck maauimalabileiden taustaa. ”Nuorilla on nyt ihan ainutlaatuinen tilaisuus vallata koko maauimala! Vaikka maauimalaan pääsevät klo 17 jälkeen vain nuoret, on uimahallin puoli avoinna normaalisti.”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Beach Day:
Nuorisonohjaaja Julia Uusikari
050 345 4159, julia.uusikari@espoo.fi

Nuorten maauimalabileet:
Liikunnanohjaaja Mia Bäck
046 877 2737, mia.back@espoo.fi

Kuvat

Kevään ManiMiitissä testatut sumopuvut ovat käytössä myös Beach Dayssa.
Kevään ManiMiitissä testatut sumopuvut ovat käytössä myös Beach Dayssa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin nuorisopalvelut on nuoria varten. Kuuntelemme nuoria ja mietimme yhdessä, miten voimme toteuttaa parempia, innostavampia ja vetovoimaisempia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia yhdessä nuorten itsensä ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ja sitten toteutamme niitä.

www.espoo.fi/nuoriespoo
#nuoriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Finlands finaste bussterminal och Havsvindsvägen öppnas i Hagalund15.2.2019 16:00:59Tiedote

Kommunikationerna och uträttandet av ärenden blir avsevärt lättare i Hagalund från och med den 4 mars, när bussterminalen för anslutningstrafik tas i bruk och Havsvindsvägen som löper genom Hagalund öppnas för trafiken. Bussterminalen och Havsvindsvägen öppnar många flaskhalsar i trafiken och gör kommunikationerna smidigare. Havsvindsvägen har varit stängd för trafiken sedan våren 2013.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme