Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Maksuton benji ja bileet maauimalassa – Espoo tarjoaa nuorilleen makeita elämyksiä

Jaa

Elokuinen Espoo tarjoaa yli 13-vuotiaille nuorilleen kaksi huikeaa tapahtumaa. Matinkylän rannassa Beach Dayn 11.8. ja Leppävaaran maauimalassa bileet 25.8.

Kevään ManiMiitissä testatut sumopuvut ovat käytössä myös Beach Dayssa.
Kevään ManiMiitissä testatut sumopuvut ovat käytössä myös Beach Dayssa.

Ensimmäinen tapahtuma on Matinkylän rannalla lauantaina 11.8. klo 13-18 järjestettävä Beach Day, jossa kokeiltavana on mm. SUP-lautailua, Slacklinella tasapainoilua ja sumopainia. Hurjapäisimmillä 15-18 -vuotiailla on myös mahdollisuus kokea benji-hyppy! Tapahtuma aktiviteetteineen on maksuton, mutta lettuja varten kannattaa varata mukaan pikkurahaa.

”Viime keväänä Matinkylä-Olarin kahdeksasluokkalaiset pääsivät ManiMiitissä, eli osallistuvassa budjetoinnissa, vaikuttamaan nuorisopalveluiden rahojen käyttöön. Rantatapahtuma on yksi nuorten ideoista, jonka he äänestivät toteutettavaksi”, kertoo nuorisonohjaaja Julia Uusikari Matinkylän monitoimitalolta. ”Alueen nuorista osa on myös toteuttamassa tapahtumaa, mutta kyllä kaikki ehtivät myös kokeilemaan aktiviteetteja, joita jo innolla odottavat”, hymyilee Uusikari.

Toinen tapahtumista järjestetään Espoo-päivänä, lauantaina 25.8. klo 17-22 Leppävaaran maauimalassa. Nuorten maauimalabileisiin pääsevät ainoastaan yläkoululaiset. Myös maauimalan tapahtuma on maksuton ja siellä on mm. wibit-rata, vesidisco, monenlaista pelailua, hodaribaari sekä juomatarjoilua.

”Meillä on tänä vuonna esillä vesiliikuntateema ja halusimme järjestää myös jotain erityisesti nuorille suunnattua”, valottaa liikunnanohjaaja Mia Bäck maauimalabileiden taustaa. ”Nuorilla on nyt ihan ainutlaatuinen tilaisuus vallata koko maauimala! Vaikka maauimalaan pääsevät klo 17 jälkeen vain nuoret, on uimahallin puoli avoinna normaalisti.”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Beach Day:
Nuorisonohjaaja Julia Uusikari
050 345 4159, julia.uusikari@espoo.fi

Nuorten maauimalabileet:
Liikunnanohjaaja Mia Bäck
046 877 2737, mia.back@espoo.fi

Kuvat

Kevään ManiMiitissä testatut sumopuvut ovat käytössä myös Beach Dayssa.
Kevään ManiMiitissä testatut sumopuvut ovat käytössä myös Beach Dayssa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin nuorisopalvelut on nuoria varten. Kuuntelemme nuoria ja mietimme yhdessä, miten voimme toteuttaa parempia, innostavampia ja vetovoimaisempia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia yhdessä nuorten itsensä ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ja sitten toteutamme niitä.

www.espoo.fi/nuoriespoo
#nuoriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

EMMA's autumn opens with strong contemporary artists: Outi Pieski, Alicja Kwade and Kate McIntosh15.8.2018 09:22Tiedote

EMMA – Espoo Museum of Modern Art opens its autumn season with a lineup of leading contemporary artists: Outi Pieski, Alicja Kwade and Kate McIntosh. Curated picks from the EMMA collection will simultenously feature in a series of changing temporary exhibitions. The 50th anniversary of the iconic Futuro House will culminate at the Wegee Exhibition Centre with the public debut of Plastic Heart, a sound installation by Mika Taanila opening on Friday, 17.8.2018.

EMMA inleder höstsäsongen med starka samtidskonstnärer: Outi Pieski, Alicja Kwade och Kate McIntosh 15.8.2018 08:51Tiedote

EMMA – Esbo moderna konstmuseums höstprogram lyfter fram ledande internationella samtidskonstnärer: Outi Pieski, Alicja Kwade och Kate McIntosh. Dessutom visas tillfälliga utställningar av verk ur museets samlingar. På Utställningscentret WeeGee kulminerar Futurohusets 50-årsjubileum fredagen den 17 augusti i Mika Taanilas ljudinstallation Platshjärta, gjord enkom till Futurohuset.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme