Oulun yliopisto

Maksuttomia, kaikille avoimia opintoja Oulun Jatkuvan oppimisen yliopisto JOYssa keväällä 2021

Jaa

Oulun yliopisto kannustaa kaikkia innostumaan, uudistumaan ja opiskelemaan, iästä ja taustasta riippumatta. Maksuttomia opintoja on tarjolla yli 20 eri alalta kuten lääketieteistä, tietojenkäsittelytieteistä ja kauppatieteistä.


Opinnot sopivat kaikille: uusille poluille suuntaajille, uralla etenijöille, alanvaihtajille, mikroyrittäjille ja lukiolaisille. Opinnot ovat 2 - 5 opintopisteen laajuisia, ja osaan opinnoista tulee ilmoittautua jo vuoden 2020 loppuun mennessä. Maksuton tarjonta löytyy helposti uudesta JOY-verkkopalvelusta >

Esimerkkejä maksuttomista opinnoista:

  • Musiikin historia, 2 op, ilmoittautuminen 11.1. - 7.2.2021
  • Boosti yrittäjyyteen, 2 op, ilmoittautuminen 7.1. - 15.3.2021
  • Kestävyys ja muuttuva ympäristö, 2 op, ilmoittautuminen 26.11. - 31.12.2020
  • Johdatus lääketieteen alalle, 2 op, ilmoittautuminen päättyy 31.5.2021
  • Tietoturva, 5 op, ilmoittautuminen 12.8.2020 - 4.1.2021
  • Digitaaliset kulttuurit: Digitaalinen kulttuuriperintö, 2 op, ilmoittautuminen 26.8.2020 - 15.7.2021
  • Näkökulmia suomen kieleen, 2 op, ilmoittautuminen 7.8.2020 - 18.7.2021
  • Työelämän suomea - töihin Suomeen -kielikoulutus, 15 op, ilmoittautuminen päättyy 22.12.2020

Esimerkiksi Boosti yrittäjyyteen -kurssi sopii kaikille yrittäjyydestä ja yrittäjyysopinnoista kiinnostuneille, myös lukiolaisille! Verkkokurssilla otetaan haltuun yrittäjyyden perusteet ja tunnistetaan ympäristössä yrittämisen ja liiketoiminnan mahdollisuuksia.

Digitaalisten kulttuurien opinnot soveltuvat kaikille, jotka ovat kiinnostuneita digitaalisista ympäristöistä niin historia- ja kulttuurintutkimuksen, media- ja viestintätutkimuksen kuin kieliteknologioiden ja humanistisen teknologiatutkimuksen näkökulmista.

Lukiolaiset ja muut lääkärin tai hammaslääkärin työstä kiinnostuneet saavat Johdatus lääketieteen alalle -kurssilla elvytyksen perusteiden lisäksi tietää mitä on lääkäriys ja lääketieteen etiikka. Millainen on suomalainen terveyspalvelujärjestelmä?

Maksuttomien opintojen lisäksi JOY-tarjontaan kuluu eri laajuisia koulutuskokonaisuuksia kaikilta koulutussaloilta. JOY-palvelu on osa kansallista jatkuvan oppimisen uudistusta. Osaamista kasvatetaan vahvistamalla muuta kuin tutkinto-opiskelua erilaisilla täsmäkursseilla ja tutkintojen osasuorituksilla. JOY muodostuu perinteisistä, kaikille tutuista Oulun avoimesta yliopistosta ja täydennyskoulutuskeskuksesta, ja JOY-verkkopalvelu kokoaa kaiken Oulun yliopiston avoimen, täydennys- ja räätälöitävän koulutuksen helposti löydettäviksi www.oulu.fi/joy >

Opintojen aloittaminen on entistä sujuvampaa sähköisten ympäristöjen ja ilmoittautumisen myötä. Tervetuloa avoimen yliopiston infotilaisuuteen ke 16.12. klo 17 kevään 2021 opinnoista, ilmoittautumisesta ja opiskelukäytänteistä. Tilaisuus on kaikille avoin, ilmoittautumiset > 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja
Oulun avoimen yliopiston suunnittelija Diana Yletyinen, diana.yletyinen@oulu.fi, puh. 029448 3677
JOY-palvelusta vastaava johtaja Eva Maria Raudasoja, eva.raudasoja@oulu.fi, puh. 029 448 4199

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oulun yliopisto
Oulun yliopisto
Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu

0294 480 000http://www.oulu.fi/yliopisto/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oulun yliopisto

Suomen Akatemialta lähes 13 miljoonaa euroa Oulun yliopiston tutkimuksen profiilialojen vahvistamiseen14.1.2021 09:13:46 EETTiedote

Suomen Akatemia on tehnyt rahoituspäätökset yliopistojen tutkimuksen profiloitumisen vahvistamiseksi vuosille 2021-2026. Oulun yliopistolle myönnettiin 12,79 miljoonaa euroa tukemaan sen ennestään vahvoja tutkimusaloja, jotka liittyvät arktisuuteen, elinikäiseen terveyteen ja 6G:hen. Kansainvälinen asiantuntijapaneeli arvioi Oulun yliopiston hakemuksen erinomaiseksi.

Professori Anssi Paasille merkittävä tunnustus – Adolf E. Nordenskiöldin jälkeen ensimmäiselle suomalaiselle arvostettu Vega-mitali11.1.2021 10:35:00 EETTiedote

Vuonna 1878 perustettu Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi (SSAG) on myöntänyt Oulun yliopiston maantieteen professori Anssi Paasille arvostetun Vega-mitalin hänen tieteellisten ansioidensa perusteella. Yhdistys korostaa perusteluissaan Paasin tutkimuksen merkitystä poliittisen maantieteen kriittisessä uudistamisessa ja laajentamisessa.

Fab Labien pohjoismainen yhteistyö tiivistyy22.12.2020 09:48:58 EETTiedote

Pohjoismaiden Fab Labit ovat vahvistaneet yhteistyötään perustamalla yhdistyksen. Yhdistyksen puheenjohtajuus kiertää pohjoismaita ja pohjoismaihin kuuluvia itsehallintoalueita niin, että kukin vuorollaan vastaa yhdistyksen vetämisestä. Hallituksessa on jäsen kaikista pohjoismaista. Yhdistyksen jäseniä eivät ole henkilöt vaan eri maiden Fab Labit. Tarkoituksena on pohjoismaisen yhteistyön vahvistaminen, tietojen vaihtamisen lisääminen ja avun tarjoaminen uusien Fab Labien avaamiselle eri maissa. Ensimmäisenä puheenjohtajana toimii Jani Ylioja, Oulun yliopistossa toimivan Fab Lab Oulun johtaja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme