Nordic Business Forum Oy

Malala Yousafzai ja Tim Ferriss Nordic Business Forumiin ensi vuonna - yli 5000 lippua jo myyty

Jaa

Nordic Business Forum on julkaissut ensi vuoden Helsingin päätapahtuman ensimmäiset puhujat ja lähes 5100 lippua on jo myyty. Lavalle nousevat muun muassa maailman nuorin Nobelin rauhanpalkinnon saaja Malala Yousafzai, yrittäjä ja kirjailija Tim Ferriss, sekä Norjan öljyrahaston toimitusjohtaja, Nicolai Tangen.

Nordic Business Forum Helsinki 2022
Nordic Business Forum Helsinki 2022

Nordic Business Forum julkaisi syyskuussa Helsingin päätapahtuman teemat ja puhujat ensi vuodelle. 7000 hengen tapahtumasta ensimmäiset 5067 lippua on jo myyty. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran Helsingin Messukeskuksessa 27. - 28.9.2023, jolloin teemana on muutoksen luominen.

“Pandemia, sota Euroopassa, ja ilmastonmuutos, ovat kaikki ilmeisiä syitä sille, että edessämme on muutos. Meidän ei kuitenkaan pidä tyytyä vain kohtaamaan näitä haasteita, vaan ennen kaikkea pyrkiä löytämään ratkaisuja niihin - ja tässä yritykset ovat avainasemassa. Siksi haluamme omalta osaltamme auttaa liike-elämän johtajia löytämään uusia ideoita muutoksen luomiseksi ja radikaalien ratkaisujen löytämiseksi,” avaa Hans-Peter Siefen, Nordic Business Forumin toinen perustaja.

Nordic Business Forum on kerännyt puhujakaartinsa 8 ensimmäistä puhujaa, jotka pureutuvat muutoksen luomiseen etenkin johtajuuden, innovaation, ja sinnikkyyden kautta. Tapahtumassa puhuvat:

  • Malala Yousafzai – Aktivisti ja Nobelin rauhanpalkinnon saaja
  • Tim Ferriss – Yrittäjä, kirjailija ja sijoittaja
  • Patrick Lencioni – Johtajuuskirjailija ja Table Groupin perustaja
  • Rebecca Henderson – Ekonomisti ja Harvardin professori
  • Nicolai Tangen – Norjan öljyrahaston toimitusjohtaja
  • Francesca Gino – Tutkija ja Harvardin professori
  • Jos de Blok – Hollantilaisen Buurtzorgin perustaja ja toimitusjohtaja
  • Amy Webb – Futuristi, kirjailija ja Future Today Instituutin perustaja

Loput puhujat tullaan julkaisemaan myöhemmin.

“Olemme innoissamme, että juuri nämä kahdeksan loistavaa puhujaa nousevat lavallemme ensi vuonna. Etenkin tapahtuman pääteeman – muutoksen luomisen – näkökulmasta, olemme erityisen kiinnostuneita kuulemaan Malala Yousafzain opeista ja kokemuksista. Hän on erinomainen esimerkki siitä, miten yksi ihminen voi saada aikaan laajan ja merkittävän yhteiskunnallisen muutoksen. Olenkin varma, että yleisömme voi oppia häneltä paljon”, kertoo Priit Liiv, Nordic Business Forumin toimitusjohtaja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Nordic Business Forum Helsinki 2022
Nordic Business Forum Helsinki 2022
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Nordic Business Forum Oy
Nordic Business Forum Oy
Kauppakatu 41 B 14
40100 Jyväskylä

https://www.nbforum.com/

Jyväskylässä vuonna 2009 perustettu Nordic Business Forum tunnetaan Euroopan johtavista liike-elämän konferensseista. Nordic Business Forumin vuotuinen päätapahtuma kokoaa yhteen noin 7 000 johtajaa ja yrittäjää yli 40 eri maasta sekä tavoittaa live streamin kautta arviolta 20 000 ihmistä. Puhujina tapahtumassa ovat olleet mm. Barack Obama, Al Gore, Jack Welch, Arnold Schwarzenegger, Arianna Huffington, Sir Richard Branson, Steven Wozniak, Brené Brown ja Simon Sinek. Vuotuisen päätapahtuman lisäksi Nordic Business Forum on järjestänyt tapahtumia ja koulutuksia johtajille myös verkossa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nordic Business Forum Oy

Miki Kuusi, Sami Marttinen, Rafal Modrzewski ja 8 muuta suomalaista mukana Pohjois-Eurooppalaisten nuorten yrittäjien listauksessa29.8.2022 09:00:00 EEST | Tiedote

Sami Marttinen, Miki Kuusi, Rafal Modrzewski, Stani Kulechov, Niklas Nukari, Heikki Herlin, Tuomo Riekki, Fadumo Ali, Jenny Wolfram, William Wolfram, ja Saana Tyni ovat mukana Nordic Business Reportin uusimmassa Top 35 Young North European Business Owners -listauksessa, jossa listattiin Pohjois-Euroopan 35 nuorta yrityselämän yrittäjää ja yrityksen omistajaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme