Kirkko Helsingissä

Malmin kirkko peruskorjataan

Jaa
Malmin kirkon peruskorjauksen kustannusten enimmäisarvoksi määriteltiin 14,6 miljoonaa euroa. Yhteinen kirkkovaltuusto päätti torstaina 8.6. Malmin kirkon peruskorjauksesta.
Malmin kirkko, kuvaaja: Harri Hemmilä
Malmin kirkko, kuvaaja: Harri Hemmilä

Peruskorjaus toteutetaan arkkitehtitoimisto Arkviiri Oy:n suunnitelmien pohjalta. Korjaustöiden valmistelu alkaa jo tänä vuonna ja varsinaisen peruskorjauksen arvioidaan valmistuvan vuonna 2024.

Helsinkiin perustetaan seurakuntayhtymän johtajan virka

Helsingin seurakuntayhtymään perustetaan seurakuntayhtymän johtajan päätoiminen virka 1.1.2023 alkaen. Yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi viran perustamisen kokouksessaan. Tällä hetkellä seurakuntayhtymän johtajan tehtävää on hoidettu oman viran ohella. Seurakuntayhtymän johtajana on toiminut tähän asti joko kirkkoherra tai joku seurakuntayhtymän muun yksikön johtaja. Haku on tarkoitus käynnistää elokuussa.

Helsingin seurakuntayhtymän toimintakertomus ja tilinpäätös 2021 vahvistettiin

Yhteinen kirkkovaltuusto vahvisti Helsingin seurakuntayhtymän vuoden 2021 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä merkitsee seurakuntien toimintakertomukset tiedoksi.Lue lisää Helsingin seurakuntien tilinpäätöksestä täältä: https://www.helsinginseurakunnat.fi/uutiset/poikkeuksellinenvuosisijoitusmarkkinoillajakoronatekivattilinpaatoksestaylijaamaisen

 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Malmin kirkko, kuvaaja: Harri Hemmilä
Malmin kirkko, kuvaaja: Harri Hemmilä
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kirkko Helsingissä
Kirkko Helsingissä
Kolmas linja 22 B
00530 HELSINKI

09 234 00http://www.helsinginseurakunnat.fi

Kirkko Helsingissä toimii helsinkiläisten kanssa ja helsinkiläisten parhaaksi uskon, rakkauden ja ympäristön puolesta. Kirkko Helsingissä muodostuu 20 ev.-lut. seurakunnasta, joista 17 on suomenkielistä ja kolme ruotsinkielistä. Helsingin seurakunnissa on noin 330 000 jäsentä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kirkko Helsingissä