Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Malmin peruskoulun 7.- ja 9.-luokkalaisia siirtyy poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin

Jaa

Kasvatuksen ja koulutuksen toimialajohtaja Liisa Pohjolainen on tehnyt perusopetuslain perusteella päätöksen siirtymisestä poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin Malmin peruskoulussa keskusteltuaan koulun rehtorin sekä sosiaali- ja terveystoimialan epidemiologisen toiminnan kanssa. Malmin peruskoulussa on ollut useampi koronatartunta lähipäivien aikana ja koulussa on tällä hetkellä karanteenissa 11 henkilöstöön kuuluvaa ja 115 oppilasta. Koulussa on oppilaita yhteensä 710.

Malmin peruskoulu siirtyy poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin ajaksi 11.–16.11.2020. Tänä ajanjaksona etäyhteyksiä hyödyntäen opiskelevat luokat 7A, 7B, 7C, 9A, 9B, 9C ja 9D. Päätös etäopetukseen siirtymisestä varmistaa opetuksen turvallisen sujumisen. Koulu toimittaa huoltajille tarkemmat ohjeet Wilman kautta.

Koulun muut oppilaat jatkavat koululla lähiopetuksessa. Etäopetuksessa olevat oppilaat ruokailevat koululla porrastetun aikataulun mukaisesti. Karanteenissa oleville oppilaille on varattu ruokapaketit.

Lisätiedot
Liisa Pohjolainen, toimialajohtaja, kasvatus ja koulutus, p. 050 380 9881

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hanna-Kaisa Talvensaari
viestintä- ja markkinointipäällikkö
p. 040 7581572
hanna-kaisa.talvensaari@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Ennakkotiedote: Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunnan suomenkielinen jaosto kokoontuu tiistaina 30.11.202126.11.2021 12:15:39 EET | Tiedote

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan suomenkielinen jaosto kokoontuu tiistaina 30. marraskuuta klo 16.30. Kokouksen esityslista on julkaistu kasvatuksen ja koulutuksen toimialan verkkosivuilla. Kokouksessa käsitellään muun muassa Helsingin kaupungin järjestämän tutkintokoulutukseen valmistavan koulutuksen toteuttamista 1.8.2022 alkaen. Lisäksi jaostolle esitetään suomenkielisen perusopetuksen luokkamuotoisen erityisopetuksen järjestämispaikat elokuussa 2022. Hyväksyttäväksi esitetään myös suomenkielisten lukioiden aloituspaikat vuonna 2022 sekä yhteishakuun laitettavat Stadin ammatti- ja aikuisopiston aloituspaikat. Jaoston kokouksen päätöstiedote julkaistaan kokouksen päätyttyä toimialan verkkosivuilla.

Ennakkotiedote: Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu tiistaina 23.11.202119.11.2021 09:24:01 EET | Tiedote

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan seuraava kokous pidetään tiistaina 23. marraskuuta klo 16.15. Kokouksen esityslista on julkaistu kasvatuksen ja koulutuksen toimialan verkkosivuilla. Kokouksen esityslistalla on muun muassa kasvatuksen ja koulutuksen toimialan vuoden 2021 talousarvion kolmas toteutumisennuste. Lisäksi esityslistalla on esitys lasten ja nuorten vaikuttamisjärjestelmästä ja osallisuuden edistämisestä Helsingissä. Toimialan tilahankkeista kasvatus- ja koulutuslautakunnalle esitetään hyväksyttäväksi leikkipuisto Sepän uudisrakennuksen tarveselvitys sekä Munkkiniemen ala-asteen ja Munkkivuoren ala-asteen lisätilojen hankesuunnitelma. Lautakunnan kokouksen päätöstiedote julkaistaan kokouksen päätyttyä toimialan verkkosivuilla.

Ennakkotiedote: Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu tiistaina 2.11.202129.10.2021 09:42:22 EEST | Tiedote

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan seuraava kokous pidetään tiistaina 2. marraskuuta klo 16.15. Esityslista on julkaistu toimialan verkkosivuilla. Lautakunnan kokouksen esityslistalla on muun muassa oppivelvollisuuden laajentamisen väliraportti, jossa kuvataan oppivelvollisuuden laajentamisen toimeenpanoa ja toteutusta Helsingissä. Lautakunnan kokouksen päätöstiedote julkaistaan kokouksen päätyttyä toimialan verkkosivuilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme