Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Mannerheimintie-Erottajankatu –risteysalueen yötyöt aiheuttavat liikenteen poikkeusjärjestelyjä

Jaa

Mannerheimintien, Bulevardin, Erottajankadun ja Eteläesplanadin välisessä risteyksessä tehdään liikennettä haittaavia rakennustöitä viikoilla 32 ja 33.

Töiden ajaksi ajokaistoja joudutaan sulkemaan ja liikennettä ohjaamaan poikkeusreiteille. Poikkeusjärjestelyt kestävät näillä näkymin 18.8. asti ja ne osoitetaan liikennemerkein.

Liikennehaitan minimoimiseksi rakennustyöt toteutetaan yöaikana. Rakennustöihin kuuluu mm. liikennevaloihin liittyvien tunnistimien asennusta ja kiveystöitä, joista saattaa aiheutua meluhaittoja.

Erottajan aukion urakan aikana rakennetaan myös Svenska Teaternin (ruotsalainen teatteri) edusta luonnonkivetetyksi aukioksi. Urakkaan sisältyy mm. vesihuoltotöitä, kaapelisuojaputkituksia, liikennevalo- ja valaistustöitä sekä Erottajankadun ja Mannerheimintien risteyksen kivitöitä.

Kiinteistöjen välittömässä läheisyydessä rakentamisesta tiedotetaan suoraan liikkeenpitäjille ja isännöitsijöille.

Kaikki työt saatetaan valmiiksi lokakuun loppuun mennessä.

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Santtu Vesterinen, vastaava työnjohtaja
VM Suomalainen Oy
puh. 040 5543 199
santtu.vesterinen@vmsuomalainen.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Pakilan ja Tuomarinkylän alueelle luonnon- ja maisemanhoidon suunnitelma4.12.2019 12:58:27 EETTiedote

Helsingin kaupunki on aloittanut Pakilan ja Tuomarinkylän alueella tarkemman luontoalueiden ja maisemanhoidon suunnittelun, jonka pohjalta alueen luontoa ja maisemaa hoidetaan seuraavan kymmenen vuoden ajan. Tavoitteena on, että lähimetsät ja niityt kestävät virkistyskäytössä, ovat monipuolisia ja turvallisia sekä säilyttävät luontoarvonsa. Suunnitelmaluonnosta voi kommentoida 14. tammikuuta 2020 saakka.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme