Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Mannerheimintien ja Baanan välinen uusi ramppiyhteys avataan 16.6.

15.6.2017 11:06 | Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Jaa

Uusi jalankulun ja pyöräilyn ramppiyhteys Mannerheimintieltä baanalle avataan liikenteelle perjantaina 16. kesäkuuta 2017. Ramppi on osa laajempia pyöräilyjärjestelyjä Mannerheimintiellä.

Pohjoisen Rautatiekadun ylittävän sillan eteläpuolelle, Pikkuparlamentin puiston reunaan rakennettu uusi ramppiyhteys rakennettiin samassa yhteydessä kuin Pohjoisen Rautatiekadun ylittävän sillan levennys. Samalla kohdalla tehtiin lisäksi mittava vesijohdon saneeraustyö.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

projektinjohtaja Jukka Väisänen
Kaupunkiympäristön toimiala, puh. 09 310 38666
etunimi.sukunimi@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kaupunkiympäristölautakunnan päätökset 22.8.201722.8.2017 17:31Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan tämän päivän kokouksen päätöstiedote on julkaistu sivuillamme seuraavassa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunta/Suomi/Paatostiedote/2017/Kymp_2017-08-22_Kylk_3_Pt/index.html Lisää tietoa kaupunkiympäristölautakunnan ja sen toiminnasta:https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/kaupunkiymparistolautakunta

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme