Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Mantan markkinat on avattu jouluvalaistulla Havis Amandan aukiolla!

Jaa

Joulumarkkinat elävöittävät nyt vuoden pimeintä aikaa kauniisti valaistulla Havis Amandan aukiolla. Mantan joulumarkkinoille osallistuu parikymmentä myyjää ja sieltä löytää niin hyvälle maistuvat kuin mieltä ja kehoakin lämmittävät joululahjat. Markkinoilta voi ostaa lämmintä ruokaa ja juomaa. Tarjolla on muun muassa crêppejä, herkullista bratwurstia, hilloja, leivonnaisia, leipiä sekä maistuvia jouluisia herkkuja. Torin mökeissä myydään myös kauniita käsitöitä ja monenlaisia jouluisia lahjatavaroita.

Mantan markkinat on avattu jouluvalaistulla Havis Amandan aukiolla! Kuva: Helena Roschier
Mantan markkinat on avattu jouluvalaistulla Havis Amandan aukiolla! Kuva: Helena Roschier

Markkinat ovat avoinna 18.11.2017–9.1.2018 joka päivä klo 10–20, paitsi joulupäivänä, jolloin myös kauppiaat hiljentyvät joulun viettoon.

Joulupukki, hevosvikeltäjät ja musiikkiesityksiä

  • Myös itse Joulupukki vierailee markkinoilla lasten ja lapsenmielisten iloksi.  Joulupukki on tavattavissa markkinoilla 2.–3.12. ja 9.–10.12. sekä 16.–17.12. klo 12–17.
  • Markkinoilla taitojaan esittelee myös joukko hevosvikeltäjiä 3.12. ja 9.12. sekä 17.12.
  • Musiikkiesityksistä ja muista markkinoiden erikoistapahtumista – sekä mahdollisista muutoksista aikatauluihin tiedotetaan tapahtuman Facebook-sivuilla (https://www.facebook.com/mantanmarkkinat/)

Keskeinen sijainti takaa näille markkinoille myös kaupungissamme matkaavien turistien suosion — aamupäivällä torstaina 30.11. markkinoille saapuu vierailulle itse Prinssi William!

Mantan markkinoiden järjestäja on Helsingin perinteiset torikauppiaat ry, joten kauppiaat ovat monelle varmasti tuttuja kesäiseltä Helsingin Kauppatorilta.

Tervetuloa kokemaan aidon ja perinteisen joulutorin iloa, valoa ja tunnelmaa Havis Amandan aukiolle!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja Mantan markkinoista:
Elsa Snellman, puh. 040 5123425, elsamsnellman@gmail.com
Tuula Matero, puh: 0400 931031, tuula.matero@jippii.fi

Kuvat

Mantan markkinat on avattu jouluvalaistulla Havis Amandan aukiolla! Kuva: Helena Roschier
Mantan markkinat on avattu jouluvalaistulla Havis Amandan aukiolla! Kuva: Helena Roschier
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 15.2.201915.2.2019 16:34:22Tiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2019/Kymp_2019-02-15_Ylja_3_Pt/index.html Jaosto kokoontuu seuraavan kerran 1.3.2019 Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme