Kustantamo S&S

Mari Koli jättää tehtävänsä Schildts & Söderströmsin toimitusjohtajana – Nils Saramosta uusi toimitusjohtaja

Jaa
Kustannusyhtiö Schildts & Söderströms Ab:n (S&S) toimitusjohtaja, Mari Koli, lopettaa yhtiön toimitusjohtajana toimittuaan tehtävässä yhdeksän vuotta ja yhteensä 17 vuotta yhtiössä.

Koli jatkaa yhtiön palveluksessa Senior Advisorin roolissa vuoden 2023 loppuun taatakseen sujuvan vaihdoksen.

– Hakeuduin kustannusalalle, koska rakastan kirjallisuutta ja lähden nyt kustantajanurani huipulla voidakseni syventyä lukemiseen ja kirjoittamiseen, Mari Koli sanoo.

Hallituksen puheenjohtaja Claes von Heiroth korostaa Mari Kolin suurta panosta koko yhtiölle.
– Hallitus on kiitollinen Marin menestyksekkäästä työstä yhtiön yleisen kirjallisuuden kustannustoiminnan kehittämisessä. Hänen ansiostaan S&S on tänään vahva ja hyvin tunnettu kustantamobrändi, jota kiittävät sekä kirjailijat että lukijat.

Mari Kolin toimitusjohtajakaudella kustantamon kirjallinen strategia on kehittynyt, mistä kertovat sekä ruotsin- että suomenkielisten julkaisujen lukuisat palkinnot ja muut onnistumiset, niin aikuisten kuin lasten- ja nuortenkirjallisuuden alalla.

Hallitus on nimittänyt Nils Saramon S&S:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1.2.2023 lähtien. Nils Saramo on johtanut vuodesta 2015 yrityksen suurinta osastoa, S&S Läromedeliä, joka vastaa oppimateriaalien julkaisutoiminnasta, ja jatkaa oppimateriaaliosaston johdossa myös jatkossa.

– Nils Saramo on osoittanut vahvaa johtajuutta S&S:n oppimateriaalien parissa ja on muun muassa vienyt maaliin lukion oppimateriaalien onnistuneen digitalisaatioprosessin. Hallituksella on suuri luottamus siihen, että yritys kehittyy edelleen hänen johdossaan, von Heiroth sanoo.

– Olen todella iloinen nimityksestä, sanoo Mari Koli. S&S on hyvissä käsissä, kun Nils Saramosta tulee toimitusjohtaja, ja Anna Friman ja Mirjam Ilvas jatkavat kustantajina.

– Kuten aina ennenkin, ovat kirjailijat toiminnassamme keskeisessä asemassa, ja S&S Litteraturin ja Kustantamo S&S:n kokeneet kustantajat Anna Friman ja Mirjam Ilvas johtavat yhteistyötä heidän kanssaan. Frimanin ja Ilvaksen rooli ja merkitys vahvistuvat S&S Litteraturin ja Kustantamo S&S:n johdossa, Nils Saramo sanoo.

Yhteyshenkilöt

Nils SaramoToimitusjohtaja 1.2.2023 lähtien

Puh:040 059 3036

Tietoja julkaisijasta

Kustantamo S&S
Kustantamo S&S
Snellmaninkatu 13
00170 Helsinki

https://kustantamo.sets.fi/

Kustantamo S&S – ystävien kesken S&S – julkaisee laadukasta kauno-, tieto- ja lastenkirjallisuutta. S&S on osa Schildts & Söderströmsiä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustantamo S&S

Anu Kaajan uusi romaani juhlistaa kirjaa esineenä ja kulttuuritekona – ja sukeltaa queerin katseen maailmaan19.1.2023 10:44:27 EET | Tiedote

Anu Kaajan neljännessä, virtuoosimaisessa proosateoksessa kertoja etsii nautintoja Euroopan kaupunkien taidemuseoista, kahviloista ja teknoklubeilta. Ihastuksen väristyksiä tarjoavat niin rokokoomaalausten ryöppyävät rusettirivit kuin rakastettujen kasvoja koristavat lävistykset. Kirjasta julkaistaan värillinen luksuseditio ja perinteinen, mustavalkoinen editio. Ääni- tai e-kirjaa Rusetista ei tule.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme