Storytel Oy

Maria Veitola ja Riku Rantala markkinointi- ja sisältöyhteistyöhön Storytelin kanssa

Jaa

Äänikirjapalvelu Storytelin uusi markkinointikonsepti muistuttaa tarinoiden maailmaa muuttavasta voimasta.

Riku Rantala ja Maria Veitola kertovat Storytelin uusilla mainosvideoilla heidän elämäänsä muuttaneista tarinoista.
Riku Rantala ja Maria Veitola kertovat Storytelin uusilla mainosvideoilla heidän elämäänsä muuttaneista tarinoista.

Markkinointiin ja omaan kustannustoimintaansa voimakkaasti panostava äänikirjapalvelu Storytel on uudistanut markkinointikonseptinsa Suomessa ja sopinut pitkäaikaisesta yhteistyöstä Maria Veitolan kanssa. Kesällä markkinointikampanjan kasvoina nähdään Veitolan lisäksi myös Riku Rantala, joka viimeistelee parhaillaan Storytelissä heinäkuussa yksinoikeudella julkaistavaa Riku ja rikostoimittajat -true crime -sarjaa.

Uudistetun markkinointikonseptin keskiössä ovat tarinat, joilla on valtava voima. Ne ovat kuin hyviä ystäviä, jotka avartavat maailmankuvaamme, viihdyttävät, lohduttavat ja lisäävät empatiakykyämme. Tarinoiden kertominen ja kuunteleminen on suorastaan yksi ihmisen perustarpeista, ja Storytelissä siihen löytyy lähes loputtomasti mahdollisuuksia. Aina löytyy uusi tarina. Konseptista ja tuotannosta vastaa mainostoimisto Ivalo Creative Agency.

– Hyvä tarina saa meidät heittäytymään. Se vie hetkessä tunnetilasta toiseen ja saa meidät haluamaan lisää. Maria Veitolalla ja Riku Rantalalla on tarinankerronnan lahja, ja on hienoa että saimme heidät mukaan jakamaan viestiämme. Ivalo Creative onnistui kiteyttämään tarinankerronnan ja kuuntelun tarpeen konseptiksi, jossa tarinan voima tulee esiin intiiminä ja aitona. Uskomme vahvasti, että panostamalla omiin sisältöihin ja markkinointiin entistä enemmän, erotumme kilpailijoista kilpailulla markkinalla, Storytelin kaupallinen johtaja Tuuva Harjanne sanoo.

– Olen innoissani Storytel-yhteistyöstä, koska luen paljon ja yhteistyö kannustaa minua lukemaan vieläkin enemmän. Minulta kysytään usein kirjavinkkejä ja nyt pääsen jakamaan niitä entistä isommalle porukalle – ja toivottavasti saan itsekin vinkkejä kiinnostavista kirjoista. Äänikirjat ja kevyt lukulaite, jonka voi tuutata täyteen kirjoja tulevat olemaan tänäkin kesänä parhaat kesäkaverini. Odotan jo lomaa ja retkiä, lukemista ja kuuntelemista, Maria Veitola sanoo.

Kummankin uuden brändilähettilään kanssa tehdään markkinointiyhteistyön ohella myös sisältöyhteistyötä. Maria Veitolan Maria tässä moi -podcast on yksi Storytelin kuunnelluimmista sisällöistä ja palvelun kaikkien aikojen suosituin podcast. Kymmenosainen Riku ja rikostoimittajat -sarja ilmestyy Storytelissä 2. heinäkuuta. Sarjassa Rantala keskustelee eturivin rikostoimittajien kanssa Suomen kuuluisimmista rikoksista kuten Katiska-tutkinnasta, Vuosaaren palkkamurhasta ja Keisari Aarnion tapauksesta. Storytel Original -sisällöt ovat kuunneltavissa yksinoikeudella Storytelissä.

Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu tavoittelee voimakasta kasvua Suomessa sekä entistä vahvempaa asemaa myös keskeisenä kustantamona. Storytelin tavoitteena on olla haluttu kumppani Suomen tunnetuimmille ja lahjakkaimmille sisällöntuottajille sekä tarjota palvelun käyttäjille Suomen kiinnostavimmat sisällöt.


Maria Veitola on muun muassa suositusta Yökylässä-tv-ohjelmasta tuttu toimittaja, juontaja ja bosslady, joka on tehnyt vaiherikkaan ja menestyksekkään uran suomalaisessa mediassa. Maria Veitolan kirjoja Veitola ja Toisinpäin on myyty jo yli 100 000 kappaletta, joista yli 80 000 ääni- ja e-kirjoina.

Riku Rantala on Suomen kenties palkituin media-ammattilainen, joka tunnetaan etenkin Madventures- ja Docventures-sarjoistaan, kirjoistaan ja Helsingin Sanomien kolumneistaan. Hänen uransa alkoi rikostoimittajana.


Katso mainosvideot täältä:

Maria Veitola ja Saara Turunen

Riku Rantala ja Kari Hotakainen

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hanna Walldén
Marketing Manager, Content & Communication
hanna.wallden@storytel.com
+358 50 352 8622

Kuvat

Riku Rantala ja Maria Veitola kertovat Storytelin uusilla mainosvideoilla heidän elämäänsä muuttaneista tarinoista.
Riku Rantala ja Maria Veitola kertovat Storytelin uusilla mainosvideoilla heidän elämäänsä muuttaneista tarinoista.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Storytel Oy
Storytel Oy
Hämeentie 19
00500 Helsinki

http://www.storytel.com

Storytel on yksi maailman johtavista äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalveluista, jonka visiona on tehdä maailmasta empaattisempi paikka tarinoiden kautta. Palvelu toimii älypuhelimelle tai tabletille ladattavan mobiilisovelluksen kautta ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden nauttia tarinoista rajattomasti missä ja milloin vain. Suomessa Storytelin valikoima kattaa yli 300 000 ääni- ja e-kirjaa.

Paitsi digitaalinen kirjapalvelu Storytel on myös kasvava kustannuskonserni. Storytelin kustannustoiminta muodostuu useista kustantamoista, kuten Norstedts, Gummerus Kustannus, Massolit, StorySide, Aula & Co, Printz Publishing, People's Press, Rabén & Sjögren, B. Wahlströms ja Norstedts Kartor. Storytel julkaisee myös itse suoraan kuunneltaviksi kirjoitettuja Storytel Original -äänikirjoja, äänikirjasarjoja sekä podcasteja. Ruotsissa vuonna 2005 perustettu Storytel toimii tällä hetkellä yli 20 maassa ja sen pääkonttori on Tukholmassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Storytel Oy

Storytel ja Conan Doyle Estate sopimukseen yksinoikeudesta – menestyskirjailija Anthony Horowitz luo uuden Sherlock Holmes -seikkailun Storytel Original -äänikirjaksi28.6.2021 09:31:00 EEST | Tiedote

Sherlock Holmes on valmiina uusiin kiehtoviin ja hämmästyttäviin seikkailuihin, jotka julkaistaan nyt audio edellä. Storytelin ja Conan Doyle Estaten välinen yksinoikeussopimus antaa Storytelille mahdollisuuden kehittää täysin uusia tarinoita maailman tunnetuimmasta ja nerokkaimmasta salapoliisista. Tarinat kirjoittaa useasta kirjailijasta koostuva tiimi, jonka luovana johtajana toimii palkittu kirjailija ja käsikirjoittaja Anthony Horowitz.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme