Huoneistokeskus

Marina Salenius nimitetty Huoneistokeskuksen liiketoimintajohtajaksi

Jaa

KTM, LKV Marina Salenius on nimitetty Huoneistokeskuksen liiketoimintajohtajaksi 1.1.2021 alkaen. Marina Saleniuksella on 16 vuoden kokemus ja menestykäs ura kiinteistönvälityksessä ja hän tuntee alan ja sen toimijat erittäin hyvin. Viimeksi hän on toiminut Kiinteistömaailman varatoimitusjohtajana ja talousjohtajana. Huoneistokeskuksen nykyinen liiketoimintajohtaja Kari Virta jatkaa työtään Huoneistokeskuksen emoyhtiö Realia Groupin toimitusjohtajana.

"Nyt kun SKV Kiinteistönvälityksen ja Huoneistokeskuksen yhdistyminen on saatu maaliin ja päästy tulosten osalta erinomaiseen vauhtiin, on hyvä hetki luovuttaa johtokapula eteenpäin. Haluamme jatkossakin olla ammattitaidostaan tunnettu valtakunnallinen ketju, jossa välittäjillä on parhaat mahdollisuudet menestyä työssään. Siksi olen erityisen tyytyväinen, että saimme Marinan johtamaan ja kehittämään Huoneistokeskusta yhä vahvemmaksi brändiksi Suomessa", Realia Groupin toimitusjohtaja Kari Virta sanoo.

"On todella hienoa päästä mukaan kehittämään Huoneistokeskuksen arvostettua brändiä. Olen iloinen siitä, että voin tuoda oman kokemukseni Huoneistokeskuksen käyttöön ja lähteä kaikkien huoneistokeskuslaisten kanssa yhdessä rakentamaan menestystarinaa. Haluan vahvistaa Huoneistokeskuksen asemaa kiinteistönvälitysalan suunnannäyttäjänä ja pitää Huoneistokeskus alan suositelluimpana kiinteistönvälitysyrityksenä sekä halutuimpana työnantajana”, Huoneistokeskuksen tuleva liiketoimintajohtaja Marina Salenius sanoo.

Marina Salenius vastaa Huoneistokeskus Oy:n liiketoiminnasta valtakunnallisesti, ja hän raportoi Realia Group -konsernin toimitusjohtajalle Kari Virralle.

Lisätietoja
Kari Virta, toimitusjohtaja, Realia Group, puh. 040 751 1853, kari.virta@realia.fi

Marina Salenius, liiketoimintajohtaja, Huoneistokeskus (1.1.2021 alkaen), puh. 040 738 1776

Kuvat

Marina Salenius
Marina Salenius
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Huoneistokeskus
Huoneistokeskus
Valimotie 9
00380 Helsinki

http://www.huoneistokeskus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Huoneistokeskus

Asuntomarkkinakatsaus elokuu 2020: Heinäkuu oli koko maan tasolla tarkasteltuna edellisvuotta vilkkaampi kauppakuukausi21.8.2020 09:13:50 EESTTiedote

Heinäkuussa vanhojen* asuntojen kauppamäärät kasvoivat 1,8 % viime vuoden heinäkuuhun verrattuna. Helsingissä, Espoossa ja Joensuussa kauppamäärät kasvoivat edellisvuoteen verrattuna merkittävästi: Helsingissä 11,7 %, Espoossa 17,5 % ja Joensuussa 18,9 %. Arvoasuntojen** kauppamäärät ovat nousseet viimeisen viiden vuoden aikana merkittävästi pääkaupunkiseudulla, kun verrataan viimeisen 12 kuukauden kauppamääriä viiden vuoden takaiseen vastaavaan ajanjaksoon***.

SKV Kiinteistönvälitys ja Huoneistokeskus yhdistävät voimansa – Huoneistokeskus kasvaa valtakunnallisesti3.8.2020 11:34:55 EESTTiedote

SKV Kiinteistönvälitys ja Huoneistokeskus yhdistävät voimansa 1.9.2020 Huoneistokeskus-brändin alle. Yhdistymisen myötä Huoneistokeskus on entistäkin vahvempi toimija kiinteistönvälitysmarkkinoilla ja tarjoaa asiakkailleen välityspalveluita kattavasti eri puolilla Suomea. SKV Kiinteistönvälitys ja Huoneistokeskus kuuluvat molemmat Realia Group -konserniin.