Kustantamo S&S

Marisha Rasi-Koskisen REC Tulenkantaja-ehdokas

Jaa

Marisha Rasi-Koskisen romaani REC on Tulenkantaja-ehdokas. Tulenkantaja-palkinto myönnetään kirjalle, jolla olisi tuomariston mukaan mahdollisuudet menestyä käännöksenä ulkomailla.

Palkintoehdokkaat valinnut raati perusteli RECin valintaa seuraavasti: "Marisha Rasi-Koskisen REC (S&S) on tamperelaiskirjailijan pääteos. Se on nerokas kuva ajasta, jossa kaikki kuvaavat koko ajan itseään ja julkaisevat kuviaan ja videoitaan sosiaalisessa mediassa. Rasi-Koskinen ei päivittele ilmiötä vaan sukeltaa syvemmälle sen sisään kuin yksikään toinen suomalaiskirjailija on tehnyt. Rasi-Koskisen romaani on samalla vetävä mystinen kaveruus- ja rakkaustrilleri, joka ei ole sidottu paikkaan mutta sitäkin mestarillisemmin Instagramin ja pikaviestipalveluiden aikaan."

Aamulehden perustama ja jakama Tulenkantaja-palkinto myönnetään kirjailijalle, jonka voittajateoksella olisi tuomariston mukaan mahdollisuudet menestyä käännöksinä ulkomailla. Voittaja saa 5 000 euroa ja Suomen kirjallisuuden vientikeskuksen Filin valmennusohjelman Tulenkantaja-voittajateoksen viemiseksi ulkomaille.

Palkinto jaetaan 28.11.2020 Tampereen kirjaviikolla Tampere-talossa.

REC:in ulkomaanoikeuksia edustaa Helsinki Literary Agency. 

Marisha Rasi-Koskinen on tamperelainen kirjailija ja psykologi, jonka luomat maailmat pakenevat arkihavaintoa. Hän on aiemmin julkaissut viisi palkittua ja kiitettyä kaunokirjallista teosta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustantamo S&S
Kustantamo S&S
Snellmaninkatu 13
00170 Helsinki

https://kustantamo.sets.fi/

Kustantamo S&S – ystävien kesken S&S – julkaisee laadukasta kauno-, tieto- ja lastenkirjallisuutta. S&S on osa Schildts & Söderströmsiä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustantamo S&S

Pitchaustaidot ovat kallisarvoista valuuttaa työelämässä16.9.2020 08:25:00 EESTTiedote

Esiintymisvalmentaja Elsa Ervastin ja taloustoimittaja Joonas Turusen kirja Pitch! Innostavan tiivistämisen taito neuvoo kuinka kuka tahansa oppii tiivistämään viestinsä lyhyeksi ja vakuuttavaksi myyntipuheeksi. Persoonallinen esiintyminen on mahdollista myös ujoille ja jäykille. Olitpa yrittäjä, työntekijä, asiantuntija tai kulttuurin freelancer, kirjasta löytyvät vinkit täydelliseen myyntipuheeseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme