Kustantamo S&S

Marisha Rasi-Koskisen REC Tulenkantaja-ehdokas

Jaa

Marisha Rasi-Koskisen romaani REC on Tulenkantaja-ehdokas. Tulenkantaja-palkinto myönnetään kirjalle, jolla olisi tuomariston mukaan mahdollisuudet menestyä käännöksenä ulkomailla.

Palkintoehdokkaat valinnut raati perusteli RECin valintaa seuraavasti: "Marisha Rasi-Koskisen REC (S&S) on tamperelaiskirjailijan pääteos. Se on nerokas kuva ajasta, jossa kaikki kuvaavat koko ajan itseään ja julkaisevat kuviaan ja videoitaan sosiaalisessa mediassa. Rasi-Koskinen ei päivittele ilmiötä vaan sukeltaa syvemmälle sen sisään kuin yksikään toinen suomalaiskirjailija on tehnyt. Rasi-Koskisen romaani on samalla vetävä mystinen kaveruus- ja rakkaustrilleri, joka ei ole sidottu paikkaan mutta sitäkin mestarillisemmin Instagramin ja pikaviestipalveluiden aikaan."

Aamulehden perustama ja jakama Tulenkantaja-palkinto myönnetään kirjailijalle, jonka voittajateoksella olisi tuomariston mukaan mahdollisuudet menestyä käännöksinä ulkomailla. Voittaja saa 5 000 euroa ja Suomen kirjallisuuden vientikeskuksen Filin valmennusohjelman Tulenkantaja-voittajateoksen viemiseksi ulkomaille.

Palkinto jaetaan 28.11.2020 Tampereen kirjaviikolla Tampere-talossa.

REC:in ulkomaanoikeuksia edustaa Helsinki Literary Agency. 

Marisha Rasi-Koskinen on tamperelainen kirjailija ja psykologi, jonka luomat maailmat pakenevat arkihavaintoa. Hän on aiemmin julkaissut viisi palkittua ja kiitettyä kaunokirjallista teosta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustantamo S&S
Kustantamo S&S
Snellmaninkatu 13
00170 Helsinki

https://kustantamo.sets.fi/

Kustantamo S&S – ystävien kesken S&S – julkaisee laadukasta kauno-, tieto- ja lastenkirjallisuutta. S&S on osa Schildts & Söderströmsiä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustantamo S&S

"Miesten pitää ymmärtää, etteivät he hyödy patriarkaatista", sanoo kirjailija JJ Bola17.2.2021 09:43:07 EETTiedote

JJ Bola on kongolaissyntyinen englantilainen runoilija ja aktivisti, joka ennen kirjailijanuraansa hän teki työtä moniongelmaisten nuorten parissa. Nyt suomeksi julkaistava Naamiotta pohtii monipuolisesti, miten miehisyys voitaisiin määritellä uudelleen. Bola hakee mallia myös heteronormin ulkopuolelta, LBTQ-yhteisöistä, rodullistettujen ja pakolaisten kokemuksista.

Uusi kirja: Kun tunteet ottavat vallan9.2.2021 09:40:27 EETTiedote

Tuntemani maailma päättää Pauliina Vanhatalon omaelämäkerrallisen trilogian, joka alkoi masennusta kuvaavasta Keskivaikeasta vuodesta 2016 ja täydentyi teoksella Toinen elämä 2018. Tässä viimeisessä kirjassa käydään psykoterapiassa ja pohditaan tunteiden ja empatian vaikutusta ajassa, joka tuntuu elävän jatkuvaa kriisiä ja vaativan tunnereaktioita kaikesta. Oman herkkyytensä vastapainoksi Vanhatalo alkaa miettiä, millaista elämä olisi, jos ei tuntisi niin paljon.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme