M-Files

Markkinatutkimuslaitos: M-Files maailman johtava toimittaja

Jaa

Suomalainen M-Files Oy on nostettu johtavaksi toimittajaksi globaalissa tutkimusraportissa, jossa arvioitiin tiedonhallintaratkaisujen käytettävyyttä ja toiminnallisuuksia. Erityistä kiitosta M-Files saa ainutlaatuisesta järjestelmäriippumattomasta lähestymistavasta sekä intuitiivisista ja helppokäyttöisistä ohjelmistoratkaisuistaan.

Tutkimuslaitos Nucleus Researchin arvio 20 kansainvälisestä tiedonhallinnan toimittajasta.
Tutkimuslaitos Nucleus Researchin arvio 20 kansainvälisestä tiedonhallinnan toimittajasta.

Yli 100 maassa toimiva M-Files on arvioitu tutkimuslaitos Nucleus Researchin uusimmassa ECM Technology Value Matrix 2018 -raportissa johtavaksi tiedonhallintaratkaisujen toimittajaksi viidettä kertaa. Nucleus Research arvioi raportissaan 20 kansainvälistä toimittajaa. Myös muut maailman johtavat tutkimuslaitokset, kuten Gartner ja Forrester, ovat nostaneet M-Filesin johtavaksi tiedonhallintaratkaisuksi.

"Nousumme on ollut hurjaa kansainvälisissä markkina-analyytikkojen tutkimuksissa. Asemamme markkinajohtajana heijastaa järjestelmäriippumatonta näkemystämme tiedonhallintaan, jonka avulla päästään täysin uudelle tasolle käytettävyyden osalta ja joka samalla poistaa tarpeet siirtää tietoja järjestelmästä toiseen. Nucleus Researchin tutkimus visioi, että tiedon siirtämisestä ja järjestelmämigraatioista tullaan luopumaan seuraavan viiden vuoden aikana. M-Files vastaa juuri tähän markkinoiden asettamaan tarpeeseen tarjoamalla pääsyn kaikissa liiketoimintasovelluksissa sijaitsevaan tietoon yhden käyttöliittymän kautta. Eri järjestelmissä oleva tieto on kaikkien käyttäjien saatavilla yhtenäisesti – myös mobiililaitteilla", toteaa M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

"Yritykset haluavat kehittää liiketoimintaansa tehokkaalla tiedonhallinnalla, mutta samalla käyttöönoton tulisi olla helppoa ja nopeaa. M-Files tarjoaa älykkään tiedonhallinnan ratkaisuja, joiden avulla päästään eroon tietosiiloista joustavalla käyttöönotolla. Samalla tehostetaan prosesseja ja työtapoja", kertoo Nucleus Researchin toimitusjohtaja Ian Campbell.

M-Files 2018 on maailman ensimmäinen ratkaisu, jonka avulla eri järjestelmien tietoja voidaan yhdistää ja hallita tekoälyn avulla. Uuden järjestelmäriippumattoman lähestymistavan tiedonhallintaan mahdollistaa älykerrosteknologia, joka poistaa tietosiilot häiritsemättä nykyisten järjestelmien käyttöä ja prosesseja. Lue lisätietoja: M-Files 2018 ja tekoäly mahdollistavat uuden tavan hallita tietoa.

Lue raportti: 2018 Nucleus Research Value Matrix for ECM.

About the Nucleus Research Value Matrix 

There is nothing ‘magic’ about the Nucleus Research Value Matrix, which categorizes vendors according to usability and functionality. This determines which solutions provide the most value to organizations, helping with technology and business decisions. Nucleus issues the Value Matrix twice a year. For more information, go to Nucleus Research.

Esittelyssä M-Files 2018 -tiedonhallintaratkaisu (englanniksi).
Siirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tutkimuslaitos Nucleus Researchin arvio 20 kansainvälisestä tiedonhallinnan toimittajasta.
Tutkimuslaitos Nucleus Researchin arvio 20 kansainvälisestä tiedonhallinnan toimittajasta.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

M-Files
M-Files
Hermiankatu 1 B
33720 Tampere

(03) 3138 7500https://www.m-files.com/fi

M-Files Oy

M-Files tarjoaa älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa ja prosessienhallintaansa. M-Files toimii täysin uudella tavalla verrattuna perinteisiin järjestelmiin: M-Files yhdistää eri järjestelmät ja niissä olevan liiketoimintatiedon läpi koko organisaation häiritsemättä nykyisten järjestelmien käyttöä ja prosesseja ‒ ja ilman tietojen siirtämistä. M-Files poistaa tietosiilot sekä tarjoaa dynaamisen 360 asteen näkymän ja pääsyn kaikkeen liiketoimintatietoon riippumatta siitä, mihin järjestelmään tai paikkaan tieto on tallennettu (verkkolevyt, SharePoint, CRM, ERP ja muut liiketoimintajärjestelmät). Eri järjestelmien tuottama tieto on yhtenäisesti koko liiketoiminnan käytössä. Tietoa hallitaan intuitiivisesti tekoälyä hyödyntäen sisällön, metatietojen sekä merkityksen perusteella. Käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

Arvostetut kansainväliset markkinatutkimuslaitokset ovat nostaneet M-Filesin maailman johtavien toimijoiden joukkoon. Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. M-Files on käytössä noin 1 200 organisaatiossa Suomessa. Asiakkaita ovat muun muassa SSAB, Nokian Renkaat, Caverion, Finavia, Fingrid, Rovio, Technopolis, Patria, R-kioski, DNA ja Liikennevirasto. Lisätietoja: www.m-files.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta M-Files

Pimeä tieto lamauttaa organisaatiot – jopa 30 prosenttia työajastamme kuluu turhaan työhön20.9.2018 08:30Tiedote

Tietokaaos ja pimeä tieto ovat vieneet suomalaiset organisaatiot tilanteeseen, jossa jopa 30 prosenttia työntekijän työajasta voi kulua turhaan ja turhauttavaan työhön. Yli 50 prosenttia organisaatioiden datasta on pimeää tietoa, josta olisi lisäarvoa organisaatiolle, mutta sitä ei pystytä hyödyntämään liiketoiminnassa. Tekoäly voi auttaa ratkaisemaan nämä ongelmat.

27 miljoonan euron rahoitus ohjelmistoyhtiö M-Filesille19.7.2018 15:00Tiedote

M-Files käyttää rahoituksen kansainväliseen kasvuun, kumppaniverkoston laajentamiseen sekä tutkimuksen ja kehityksen kiihdyttämiseen Euroopassa. Yhtiö laajentaa toimintojaan Isossa-Britanniassa, Saksassa, Ranskassa, Australiassa ja Yhdysvalloissa sekä panostaa älykkään tiedonhallinnan tuotekehitykseen. Lainan takaajana on Euroopan strategisten investointien rahasto, joka on osa menestynyttä Junckerin suunnitelmaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme