Aalto EE

Markkinoinnin ja johtamisen moniosaaja Anu Vänskä nimitetty Aalto EE:n Aasian toimintojen vetäjäksi

Jaa

Aalto University Executive Education (Aalto EE) on nimittänyt Aasian toimintojensa johtoon KTM Anu Vänskän. Kaksi viime vuotta Aalto EE:n toimintaa Singaporessa vetänyt Tiina Haikola jatkaa Aalto EE:n neuvonantajaverkoston jäsenenä.

Anu Vänskällä on vankka kokemus B2B-markkinoinnin johtotehtävistä, ja hän viimeistelee paraikaa johtamista ja organisaatiokulttuuria käsittelevää väitöskirjaansa Oulun yliopiston kauppakorkeakouluun.

Aiemmin Vänskä on työskennellyt markkinointijohdon tehtävissä muun muassa Sanoma Pro Oy:ssä ja sen edeltäjässä WSOY Pro Oy:ssä. Hän on asunut ja työskennellyt Singaporessa vuodesta 2019 ja sitä ennen useita vuosia niin Yhdysvalloissa, Saksassa kuin Venäjällä 

"Aasian toimintomme ovat aina edustaneet pysyvyyden ja vaihtuvuuden kiihkeätempoista yhdistelmää. Olen nyt todella iloinen toivottaessani tervetulleeksi Anu Vänskän. Hänellä on kaikki edellytykset luotsata toimintomme taas uuteen koronanjälkeiseen kasvuvaiheeseen. Pandemiasta huolimatta vahva pohja on rakentunut, luonnehtii Aalto EE:n toimitusjohtaja ja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Professor of Practice Pekka Mattila. 

”Olen valtavan iloinen ja ylpeä saadessani tulla osaksi Aalto EE:n ammattilaisten yhteisöä. Aasiassa liikkeenjohdon koulutusta tarjoavien kenttä on laaja ja toimijat ovat kovatasoisia. Olen vakuuttunut, että Aalto EE:n ratkaisut, joissa yhdistyy suomalaisen startup-, yrittäjyys- ja innovaatiokentän viimeisin tieto–taito sekä pohjoismaisen johtamisen taustalla vaikuttavat arvot ja tavoitteet tuovat merkittävää lisäarvoa aasialaisille organisaatioille ja niissä työskenteleville avainhenkilöille”, Anu Vänskä sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pekka Mattila
valtiot. tri, toimitusjohtaja, Professor of Practice
Aalto University Executive Education Oy
Puh. 040 738 7221
pekka.mattila@aaltoee.fi

Anu Vänskä
Executive Director
Aalto Executive Education Academy Pte Ltd
Puh. +65 9155 2321
anu.vanska@aaltoee.sg

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aalto EE
Aalto EE
Runeberginkatu 14-16
00100 HELSINKI

010 8373700http://www.aaltoee.com

Aalto University Executive Education Oy 

Aalto University Executive Education Oy tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO), palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT) sekä Suomen monipuolisinta finanssikoulutusta (Finva). Laaja-alaisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. Aalto University Executive Education Oy:llä on kaksi tukikohtaa: Helsingin toimisto koordinoi toimintaamme Euroopassa, ja Singaporesta johdetaan Aasian alueen toimintoja. 

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto University Executive Education Oy tarjoaa ohjelmia globaalisti. Osana Aalto-yliopistoa Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aalto EE

Aalto University Executive Education kiinnittyy tiiviimmin Aalto-yliopistoon – Elämänlaajuisen oppimisen rooli vahvistuu23.8.2021 14:00:00 EEST | Tiedote

Aalto University Executive Education Oy (Aalto EE) on kymmenessä vuodessa kasvanut pohjoismaiden laajimmaksi yliopistotaustaiseksi johdon ja asiantuntijoiden valmennus- ja koulutusorganisaatioksi, joka toimii liiketoimintapohjalla. Samalla elinikäisen – tai elämänlaajuisen – oppimisen rooli on vahvistunut työmarkkinoiden kehittyessä ja työurien pidentyessä.

Uusin Aalto EE:n neuvonantajaverkoston jäsen Nermin Hairedin tuo strategisen ja digitaalisen markkinoinnin osaamista2.3.2021 08:28:25 EET | Tiedote

Aalto University Executive Education (Aalto EE) on kutsunut Senior Advisoriksi Nermin Hairedinin vahvistamaan commercial excellence -tarjontaa. Hairedin on ollut digitalisoimassa liiketoimintoja yli 20 vuoden ajan. Hänellä on merkittävä kokemus strategisesta markkinoinnista, myynnistä sekä datan hyödyntämisestä liiketoimintajohdossa ja hallituksissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme