Jyväskylän yliopistoJyväskylän yliopisto

Marko Aittola Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen johtajaksi

Jaa

Marko Aittola on valittu Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen johtajaksi. Aittola siirtyy tehtävään Jyväskylän yliopiston tutkimusrahoituksen asiantuntijan tehtävästä ja aloittaa johtajan tehtävässä 23.11.2020.

Marko Aittola on valittu Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen johtajaksi. Aittola siirtyy tehtävään Jyväskylän yliopiston tutkimusrahoituksen asiantuntijan tehtävästä ja aloittaa johtajan tehtävässä 23.11.2020.

Aittola on suorittanut filosofian tohtorin tutkinnon Oulun yliopistossa. Tällä hetkellä Aittola työskentelee tutkimusrahoituksen asiantuntijana Jyväskylän yliopistossa. Tehtävät ovat tuoneet näkökulman yliopistojärjestelmään ja alueen kehittämistä koskeviin kysymyksiin yliopistokeskuksen toiminta-alueella. Aittola on toiminut aikaisemmin Oulun yliopistossa tutkimus- ja projektipäällikkönä, sekä ollut mukana lukuisissa kansainvälisissä projekteissa.

Aittolalla on sekä kansainvälisten että alueellisten tutkimus- ja asiantuntijatehtävien tuoma kokemus yhteistyöstä, verkottumisesta ja yhteiskunnallisesta toiminnasta, sekä vahva perehtyneisyys yliopistokeskuksen toimintaympäristöön ja täydentävän rahoituksen hanketoimintaan. Aittola tuntee hyvin yliopisto- ja korkeakoulujärjestelmän, sekä alueen koulutuksesta vastaavat sidosryhmät. Lisäksi Aittolalla on kokemusta yritystoiminnasta, tutkimuksen ja liiketoiminnan yhdistämisestä, sekä toimimisesta elinkeinoelämän ja korkeakoulutoiminnan rajapinnassa.

Johtajan pääasiallisena tehtävänä on Jyväskylän yliopiston alaisen toiminnan tulosvastuullinen johtaminen Kokkolassa, yliopistokeskuksessa toimivien yliopistojen toimintojen koordinointi sekä yhteistyö alueellisten toimijoiden kanssa. Johtaja vastaa mm. yliopistokeskuksen toiminnan laadusta, asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta, toimintasuunnitelman ja talousarvion valmistelusta sekä niiden seurannasta.

Lisätietoja

Johtaja Marko Aittola, p. 040 726 7865 tai marko.aittola@chydenius.fi

Henkilöstöjohtaja Katja Sorri, p. 040 835 5929 tai katja.m.sorri@jyu.fi

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Jyväskylän yliopisto
PL 35
40014 Jyväskylä

http://www.jyu.fi

Kokkolan yliopistokeskus Chydenius on monitieteinen, Jyväskylän, Oulun ja Vaasan yliopistojen muodostama yliopistokeskus, jonka toimintaa koordinoi Jyväskylän yliopisto. Kokkolan yliopistokeskus Chydenius on aikuisille suunnatun yliopistollisen opetuksen ja oppimisen edelläkävijä sekä kansainvälisesti ja alueellisesti verkottunut tutkimuskumppani.
www.chydenius.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme