Viestintä Ground Oy

Marko Kolehmainen vahvistamaan Tammerneonin palveluita

Jaa

Tammerneon tunnetaan yhtenä Pohjois-Euroopan merkittävimmistä valomainostaloista. Nyt yhtiö on laajentamassa toimintaansa liikepaikkojen ja myymälöiden sisämiljööpalveluihin. Uudistukseen liittyy rekrytointi, jossa Marko Kolehmainen aloittaa Tammerneonin myyntipäällikkönä 1. kesäkuuta.

Kolehmaisella on lähes kolmen vuosikymmenen työkokemus silkkipaino-, digipaino-, teippaus-, suurkuvatulostus- ja valomainosalalta. Tehtävien kaari on ulottunut kentältä kulmahuoneeseen: sisä- ja ulkonäkyvyysprojekteihin liittyvää kokemusta on kertynyt niin asentajan, esimiehen, tuotantopäällikön, projektipäällikön kuin toimitusjohtajankin tehtävistä.

– Sekä Markon ammattimainen projektiosaaminen että syvällinen kokemus valomainos-, sisämiljöö- ja opasteprojekteissa vahvistavat olennaisesti Tammerneonin valmiuksia tarjota asiakkaillemme liikepaikkojen ilmeen kehittämisen aitoa kokonaispalvelua, sanoo Tammerneonin varatoimitusjohtaja Timo Mattila.

Myyntipäällikkö Marko Kolehmainen odottaa uusia tehtäviään ja uusien asiakkaiden kohtaamista positiivisella mielellä.

– Tuon kokemukseni kautta lisäarvoa Tammerneonin asiakkaille. Etenkin myymälämiljöön sisänäkyvyyden ja ostotapahtumaa tukevien asiakasopasteiden kehittämiseen minulla on paljon näkemystä. Yhtenä esimerkkinä voisi mainita trendin, jossa nostetaan ledvalaistuksella opasteita esiin ja samalla myymälän yleisvalaistusta kyetään himmentämään, jolloin päästään energiasäästöihin.

Tammerneon on Suomen kokenein valomainostalo, jonka tuotteet perustuvat energiatehokkaaseen led-teknologiaan. Yritys valmistaa Tampereen tehtaallaan mainostorneja ja mainospyloneja, irtokirjain- ja kotelovalomainoksia, opasteita sekä digitaalisia mainospintoja. Noin kolmannes tuotannosta toimitetaan vientimarkkinoille. Valomainosten lisäksi Tammerneon myy suunnittelu-, asennus- ja huoltopalveluita. www.tammerneon.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

varatoimitusjohtaja Timo Mattila, 0400 373 400, timo.mattila@tammerneon.com
myyntipäällikkö Marko Kolehmainen, 050 552 2895, marko.kolehmainen@tammerneon.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viestintä Ground Oy
Aurakatu 18
20100 TURKU

http://www.briiffiground.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viestintä Ground Oy