Marko Lindfors POP Pankki -ryhmään kuuluvan Suomen Vahinkovakuutuksen toimitusjohtajaksi

Jaa

Suomen Vahinkovakuutus Oy:n hallitus on nimittänyt Marko Lindforsin yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 1.5.2021 alkaen. Lindfors nousee tehtävään yhtiön sisältä liiketoiminnasta vastaavan johtajan tehtävästä.

”Suomen Vahinkovakuutus Oy on lyhyessä ajassa kasvanut merkittäväksi digitaaliseksi vahinkovakuuttajaksi ja saavuttanut 160 000 asiakkaan rajapyykin. Täysin digitaalisen yhtiön johtaminen vaatii perinteisestä poikkeavaa johtamisotetta ja eteenpäin katsovaa yrityskulttuurin rakentamista. Lindfors on ollut keskeisessä roolissa yhtiön menestymisessä ja jakaa hallituksen kanssa yhteisen vision tulevasta. Suomen Vahinkovakuutus on valmis uuteen strategiakauteen, jonka aikana yhtiö tulee voimakkaasti kasvattamaan ja laajentamaan liiketoimintaansa", toteaa Suomen Vahinkovakuutuksen hallituksen puheenjohtaja Pekka Lemettinen.

”Tehtävänäni on uuden strategian mukaisesti viedä yhtiö voimakkaaseen kasvuun ja vahvistaa entisestään digitaalista toimintakonseptiamme. Olen saanut olla alusta asti mukana rakentamassa yhtiöstämme kilpailukykyisen toimijan yhdessä huippuosaajiemme kanssa. Uudessa roolissani pääsen jatkamaan yhtiön eteenpäin viemistä ja rakentamaan asiakkaillemme entistä parempia palveluja”, sanoo nimitetty toimitusjohtaja Marko Lindfors.

Suomen Vahinkovakuutus Oy on nopeasti kasvava suomalainen vakuutusyhtiö, joka tarjoaa kuluttajille edullisia ja reiluja vahinkovakuutuksia. Yhtiö tunnetaan mm. digitaalisesta toimintamallista ja aidosti kilometriperusteisesti hinnoitelluista ajoneuvovakuutuksista. Yhtiö palvelee yli 160 000 tyytyväistä asiakastaan joustavasti verkossa ja puhelimessa.

Suomen Vahinkovakuutuksen omistaa vakavarainen POP Pankki -ryhmä. Yhtiö tuottaa tällä hetkellä vakuutuspalveluita POP Vakuutus- ja Säästöpankin vakuutukset -brändeillä. Yhtiö on perustettu vuoden 2012 alussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Pekka Lemettinen, hallituksen puheenjohtaja, Suomen Vahinkovakuutus Oy,
puh. 040 5035411, pekka.lemettinen@poppankki.fi

Marko Lindfors, toimitusjohtaja, Suomen Vahinkovakuutus Oy, puh. 040 595 9177 marko.lindfors@suomenvahinkovakuutus.fi

Kuvat

Marko Lindfors on nimitetty Suomen Vahinkovakuutus Oy:n toimitusjohtajaksi
Marko Lindfors on nimitetty Suomen Vahinkovakuutus Oy:n toimitusjohtajaksi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

POP Pankkikeskus osk
Hevosenkenkä 3
02600 Espoo

POP Pankki on yli 700 asiantuntijaa työllistävä suomalainen pankkiryhmä, johon kuuluu 21 POP Pankkia, verkossa toimiva vahinkovakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), POP Pankkien keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja POP Pankkikeskus osk. POP Pankki -ryhmän visiona on olla pankki, joka parhaiten yhdistää henkilökohtaisen ja digitaalisen palvelun, parhaan asiakastyytyväisyyden sekä nopean päätöksenteon. POP Pankilla on EPSI Ratingin Pankki ja rahoitus 2021 -tutkimuksen mukaan Suomen ja Pohjoismaiden tyytyväisimmät henkilö- ja yritysasiakkaat. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta POP Pankkikeskus osk

POP Pankki -ryhmän puolivuosikatsaus 1.1.-30.6.2021: Erinomainen puolivuositulos, kaikki liiketoiminnan tuottoerät kasvoivat16.8.2021 09:52:10 EEST | Tiedote

POP Pankki -ryhmä teki tähän asti parhaan puolivuosituloksensa. Tulos ennen veroja oli 49 miljoonaa euroa, kun se koronapandemian heikentämällä vertailukaudella oli 1,5 miljoonaa euroa. Ryhmän luottokanta kasvoi alkuvuonna 5,2 prosenttia ja kipusi yli neljän miljardin euron rajapyykin. Ydinvakavaraisuus 19,8 prosenttia on erinomainen. Sekä ryhmän pankki- että vakuutussegmenttien asiakasmäärät olivat kasvussa.

Valtakunnallinen kysely kertoo, että alle 20 prosenttia työntekijöistä tietää etätyöskentelykäytäntöjen jatkumisesta1.7.2021 08:15:00 EEST | Tiedote

Vain 16 prosentilla POP Pankin teettämän valtakunnalliseen kyselyyn vastaajista on työpaikoilla sovittu etätyöskentelykäytännöistä korona-ajan jälkeen. 34 prosenttia saattaisi harkita muuttoa kauemmas työpaikaltaan jos he tietäisivät työpaikkansa etätyökäytännöistä. 55 prosenttia vastaajista arvioi, että etätyön mahdollisuus ei vaikuttaisi heidän nykyasumiseensa mitenkään.

Korona ei vaikuttanut muuttoihin määrällisesti, mutta suuntaan sitäkin enemmän1.7.2021 08:15:00 EEST | Tiedote

Muuttoja oli suurin piirtein saman verran kuin aikaisemminkin. Sen sijaan muuttojen suuntautumiseen korona vaikutti varsin paljon, mikä näkyy alueiden väestön muutoksessa selvästi. Pääkaupunkiseudun väestönkasvu noin puolittui ja pääkaupunkiseudun kehyskuntien väestön kasvu puolestaan nopeutui selvästi. Suurin muutos tapahtui kuitenkin maaseutualueilla, joissa väestön määrän väheneminen hidastui selvästi. POP Pankki tutki, miten korona vaikutti suomalaisten kodin vaihtamiseen osana kansalaissuhdanne-ennustettaan.

POP Pankki -ryhmä ja Oy Samlink Ab purkavat sopimuksen peruspankkijärjestelmän uudistamisesta23.6.2021 08:46:07 EEST | Tiedote

POP Pankki -ryhmä ja Oy Samlink Ab ovat päättäneet purkaa yritysten välillä vuonna 2019 solmitun sopimuksen peruspankkijärjestelmän uudistamisesta. Oy Samlink Ab maksaa POP Pankki -ryhmälle korvauksen sopimuksen purkamisesta. POP Pankki -ryhmä jatkaa edelleen Samlinkin asiakkaana. Sopimuksen purkamisella ei ole vaikutusta POP Pankki -ryhmän asiakkaiden pankkipalveluihin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme