Marko Lindfors POP Pankki -ryhmään kuuluvan Suomen Vahinkovakuutuksen toimitusjohtajaksi

Jaa

Suomen Vahinkovakuutus Oy:n hallitus on nimittänyt Marko Lindforsin yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 1.5.2021 alkaen. Lindfors nousee tehtävään yhtiön sisältä liiketoiminnasta vastaavan johtajan tehtävästä.

”Suomen Vahinkovakuutus Oy on lyhyessä ajassa kasvanut merkittäväksi digitaaliseksi vahinkovakuuttajaksi ja saavuttanut 160 000 asiakkaan rajapyykin. Täysin digitaalisen yhtiön johtaminen vaatii perinteisestä poikkeavaa johtamisotetta ja eteenpäin katsovaa yrityskulttuurin rakentamista. Lindfors on ollut keskeisessä roolissa yhtiön menestymisessä ja jakaa hallituksen kanssa yhteisen vision tulevasta. Suomen Vahinkovakuutus on valmis uuteen strategiakauteen, jonka aikana yhtiö tulee voimakkaasti kasvattamaan ja laajentamaan liiketoimintaansa", toteaa Suomen Vahinkovakuutuksen hallituksen puheenjohtaja Pekka Lemettinen.

”Tehtävänäni on uuden strategian mukaisesti viedä yhtiö voimakkaaseen kasvuun ja vahvistaa entisestään digitaalista toimintakonseptiamme. Olen saanut olla alusta asti mukana rakentamassa yhtiöstämme kilpailukykyisen toimijan yhdessä huippuosaajiemme kanssa. Uudessa roolissani pääsen jatkamaan yhtiön eteenpäin viemistä ja rakentamaan asiakkaillemme entistä parempia palveluja”, sanoo nimitetty toimitusjohtaja Marko Lindfors.

Suomen Vahinkovakuutus Oy on nopeasti kasvava suomalainen vakuutusyhtiö, joka tarjoaa kuluttajille edullisia ja reiluja vahinkovakuutuksia. Yhtiö tunnetaan mm. digitaalisesta toimintamallista ja aidosti kilometriperusteisesti hinnoitelluista ajoneuvovakuutuksista. Yhtiö palvelee yli 160 000 tyytyväistä asiakastaan joustavasti verkossa ja puhelimessa.

Suomen Vahinkovakuutuksen omistaa vakavarainen POP Pankki -ryhmä. Yhtiö tuottaa tällä hetkellä vakuutuspalveluita POP Vakuutus- ja Säästöpankin vakuutukset -brändeillä. Yhtiö on perustettu vuoden 2012 alussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Pekka Lemettinen, hallituksen puheenjohtaja, Suomen Vahinkovakuutus Oy,
puh. 040 5035411, pekka.lemettinen@poppankki.fi

Marko Lindfors, toimitusjohtaja, Suomen Vahinkovakuutus Oy, puh. 040 595 9177 marko.lindfors@suomenvahinkovakuutus.fi

Kuvat

Marko Lindfors on nimitetty Suomen Vahinkovakuutus Oy:n toimitusjohtajaksi
Marko Lindfors on nimitetty Suomen Vahinkovakuutus Oy:n toimitusjohtajaksi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

POP Pankkikeskus osk
Hevosenkenkä 3
02600 Espoo

POP Pankki on yli 700 asiantuntijaa työllistävä suomalainen pankkiryhmä, johon kuuluu 21 POP Pankkia, verkossa toimiva vahinkovakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), POP Pankkien keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja POP Pankkikeskus osk. POP Pankki -ryhmän visiona on olla pankki, joka parhaiten yhdistää henkilökohtaisen ja digitaalisen palvelun, parhaan asiakastyytyväisyyden sekä nopean päätöksenteon. POP Pankilla on EPSI Ratingin Pankki ja rahoitus 2020 -tutkimuksen mukaan Suomen ja Pohjoismaiden tyytyväisimmät asiakkaat. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta POP Pankkikeskus osk

POP Pankin nimissä on lähetetty kalasteluviestejä, viestin linkkiä ei pidä aukaista3.3.2021 12:32:29 EET | Tiedote

POP Pankin nimissä on lähetetty sähköposteja, joissa kehotetaan siirtymään verkkopankkiin viestissä olevan linkin kautta. POP Pankki muistuttaa, että verkkopankkiin tulee aina turvallisuussyistä kirjautua pankin omilta sivuilta. Viesteissä ollutta linkkiä ei pidä aukaista. Kaikista POP Pankin tietoon tulleista viesteistä ja kalasteluverkkosivuista on lähetetty sulkemisilmoitukset.

POP Pankki -ryhmä onnistui uuden kasvustrategiansa aloituksessa koronasta huolimatta15.2.2021 09:00:00 EET | Tiedote

POP Pankki -ryhmän tase ylitti 5 miljardin euron rajan. Ryhmän luottokanta kasvoi vuoden aikana 6,4 prosenttia 3,9 miljardiin euroon. Asiakkaiden muuttunut ostokäyttäytyminen ja lisääntynyt säästäminen kasvatti ryhmän talletusten määrää 9,1 prosenttia 4,1 miljardiin euroon. Yhteenliittymän vakavaraisuus säilyi vahvana CET1-vakavaraisuus ollessa tilikauden päättyessä 19,9 prosenttia.

POP Pankin ennuste: taloudella on aineksia toipumiseen, osalla toimialoja voidaan nähdä nopeitakin muutoksia28.12.2020 08:30:00 EET | Tiedote

Suomen talous pääsee ensi vuonna tämänvuotisia käynnistysyrityksiä parempaan kasvuun. Elvytystoimien purevuus, koronarokotteen saatavuus, Suomen viennin elpyminen sekä kulutuspaineiden purkautuminen vaikuttavat viriämisen tahtiin. Osalla toimialoista, kuten matkailussa, voidaan nähdä nopeitakin muutosliikkeitä. Valtioiden nopea velkaantuminen lisää edelleen riskiä epävakaasta talouskehityksestä.

Naisten työllisyystilanne on niiannut miehiä syvempään; kulutus kohdentuu koteihin ja tavaroihin10.12.2020 09:30:00 EET | Tiedote

POP Pankin Kansalaissuhdannebarometrin ennakkoinfosta selviää, että naistyöllisten määrä laski koronan seurauksena miehiä enemmän. Vaikka työllisyys on yleisesti noussut verrattain hyvin keväästä, on naisten työllisyys palautunut huomattavasti miehiä hitaammin. Naisten työllistymistä painaa erityisesti palvelualojen heikko tilanne, sillä suomalainen kulutusrakenne on muuttumassa palveluiden kustannuksella tavarapainotteiseksi.

Ruoka eriarvoistaa suomalaislapsia – POP Pankki ohjaa joulumuistamisensa Venner-ruokalahjoitukseen perheille27.11.2020 08:30:00 EET | Tiedote

Vähävaraisten perheiden ruoka-apupyynnöt ovat kasvaneet syksyä kohti. Tämä näkyy perheiden ravitsemuksen puolesta kampanjoivan Vennerin sekä järjestöjen yhteydenotoissa. Sekä koulujen että omaehtoiset koronakaranteenit ovat vaikuttaneet kotiaterioinnin lisääntymiseen ja tämä vuosi on haastanut perheitä monella tavalla. Riittävyyden ohella ruoan terveellisyys ja monipuolisuus huolestuttaa perheitä. POP Pankki lahjoittaa TekojenTiistaina 1.12.2020 suomalaisperheille yli 2300 terveellsitä ruoka-annosta mahdollistavaa Venner-laatikkoa.

Tutkimus: Hieman yli puolet suomalaisista ei aio muuttaa joulusuunnitelmiaan koronan vuoksi25.11.2020 08:15:00 EET | Tiedote

65 prosenttia suomalaisista ei usko koronan vaikuttavan jouluviettosuunnitelmiinsa lainkaan. Alueellisesti eniten joulusuunnitelmiaan muuttaneita on pääkaupunkiseudulla, vähiten Pohjanmaalla. Tuloerot vaikuttavat jossain määrin siihen koska lahjat hankitaan, sen sijaan Black Fridayn kaltaisilla kampanjoilla ei ole yleisesti suoraa vaikutusta jouluostoksiin, joskin ikä- ja alue-eroja löytyy. POP Pankki ja IROResearch selvittivät koronan vaikutuksia suomalaisten tämän vuoden joulusuunnitelmiin ja lahjahankintoihin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme