Tammerneon Oy

Marko Mäkitalo Tammerneonin uudeksi myyntijohtajaksi

Jaa
Tammerneon vahvistaa palvelujaan yhdellä Pohjois-Euroopan valomainosalan kokonaisvaltaisimmista osaajista, kun Marko Mäkitalo aloittaa yhtiön myyntijohtajana 8. maaliskuuta.

Marko Mäkitalolla on yli 30 vuoden kattava kokemus alalta – alkaen valomainosasentajan sekä kenttäpäällikön tehtävistä ja ulottuen toimitusjohtajuuteen. Hänellä on myös mittavaa kokemusta Ruotsin ja Norjan valomainosmarkkinoista. 

Tällä avainrekrytoinnilla haemme osaamisemme syventämistä ja asiakaspalvelun parantamista. Markon kokemuspääoman kautta kykenemme tarjoamaan entistäkin täydellisempää palvelua liikepaikkojen näkyvyyden kehittämisessä. Tavoittelemme kasvua myös kansainvälisessä myynnissä, kertoo Tammerneonin varatoimitusjohtaja Timo Mattila.

Myyntijohtaja Marko Mäkitalo odottaa uusien tehtävien haasteita innoissaan. 

Tehtävänäni on auttaa ja tukea Tammerneonin asiakkaita löytämään aidosti parhaat ratkaisut sekä ulkoiseen että sisäiseen näkyvyyteen. Haluan olla kumppani, jonka kanssa voi kehittää liikepaikan ilmettä suunnitellusti ja kokonaisuutena. Tammerneonin kokonaistoimittajan rooli tarjoaa asiakkaillemme paljon lisäarvoa, kuten aika- ja kustannussäästöjä sekä vaikuttavaa modernia näkyvyyttä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
varatoimitusjohtaja Timo Mattila, 0400 373 400, timo.mattila@tammerneon.com
myyntijohtaja Marko Mäkitalo, 040 221 7567, marko.makitalo@tammerneon.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Tammerneon Oy
Yrittäjänkulma 5
33710 Tampere

https://tammerneon.fi

Tammerneon on Suomen kokenein valomainostalo, jonka tuotteet perustuvat energiatehokkaaseen led-teknologiaan. Yritys valmistaa Tampereen tehtaallaan mainostorneja ja mainospyloneja, irtokirjain- ja kotelovalomainoksia, opasteita sekä digitaalisia mainospintoja. Noin kolmannes tuotannosta toimitetaan vientimarkkinoille. Valomainosten lisäksi Tammerneon myy suunnittelu-, asennus- ja huoltopalveluita. www.tammerneon.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.