Helsingin kaupungin pelastuslaitos

Marko Rostedt valittu Helsingin pelastuslaitoksen pelastusjohtajan virkaan

Jaa
​Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunta on valinnut Helsingin kaupungin pelastuslaitoksen pelastusjohtajan virkaan insinööri YAMK, pelastusalan insinööri AMK Marko Rostedtin.

Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunta päätti 9.5.2023 ottaa Helsingin kaupungin pelastuslaitoksen pelastusjohtajan virkaan insinööri YAMK, pelastusalan insinööri AMK Marko Rostedtin.

Helsingin kaupungin pelastuslaitoksella pelastusjohtaja johtaa pelastustoiminnan palveluita ja toimii pelastustoiminnan palveluiden päällikkönä pelastuskomentajan alaisuudessa.

Rostedt toimii tällä hetkellä Helsingin pelastuslaitoksen operatiivisten palveluiden päällikkönä. Tämän lisäksi hän on työskennellyt useissa tehtävissä Länsi-Uudenmaan ja Varsinais-Suomen pelastuslaitoksilla sekä Rajavartiolaitoksella ja Kriisinhallintakeskuksessa.

Arvioinneissa erityistä huomiota kiinnitettiin Rostedtin uudenlaisiin näkemyksiin pelastustoiminnan palveluiden johtamisesta ja kehittämisestä sekä hänen tapaansa yhdistää strategiatason johtaminen ja asioiden toimeenpano käytännössä.

Rostedtin vahvuutena nähtiin monipuolinen kokemus pelastustoimen eri tehtävätasoilta sekä rauhallinen, pitkäjänteinen ja perusteellinen työskentelyote.

Onnittelut valinnan johdosta!

Lisätietoja:
Pelastuskomentaja
Jani Pitkänen
p. 050 433 69 05

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupungin pelastuslaitos
Helsingin kaupungin pelastuslaitos
PL 112
00099 Helsingin kaupunki

Helsingin kaupungin pelastuslaitos tuottaa turvallisuutta ja auttaa hädän hetkellä. Palvelumme ovat onnettomuuksien ehkäisy, pelastustoiminta ja ensihoito sekä väestönsuojelu ja varautuminen. Yhdellätoista pelastusasemallamme ja neljällä meriasemallamme työskentelee noin 800 henkeä, joista noin 600 pelastus- ja ensihoitopalveluissa.Vuonna 2022 pelastuslaitoksella oli 8632 pelastustoimen ja 64000 ensihoidon hälytystehtävää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupungin pelastuslaitos

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme