MasterCard

Mastercard avaa uusia ohjelmointirajapintoja sovelluskehittäjille

Jaa

Mastercard avaa uusia ohjelmointirajapintoja Mastercard Developers -kehittäjäyhteisönsä jäsenille. Uudet ohjelmointirajapinnat liittyvät erityisesti Masterpassiin, kulutushälytyksiin ja kulutuksen hallintaan, Qkr!:n ja Masterpassin yhteistyöhön sekä chatbot-sovelluksiin.

Ohjelmointirajapinta-alustansa kautta Mastercard tarjoaa kumppaneilleen pääsyn yli 40 patentoituun maksu-, data-, ja turvallisuustuotteeseen ja -palveluun, jotka voidaan liittää saumattomasti uusiin innovatiivisiin digitaalisiin ratkaisuihin.

“Haluamme auttaa kumppaneitamme kehittämään erinomaisia maksukokemuksia ilman, että heidän tarvitsee keksiä pyörää uudelleen,” sanoo Oran Cummins, Mastercardin ohjelmointirajapinnoista vastaava johtaja.

Esimerkiksi Yhdysvalloissa Subwayn®,The Cheesecake Factoryn® ja FreshDirectin® asiakkaat voivat maksaa Facebook Messengerin kautta Masterpass Chatbot -ohjelmointirajapinnnan avulla, ja Uberin ja Lyftin kuljettajat saavat palkkionsa lähes reaaliajassa Mastercard Send -ohjelmointirajapinnan kautta. 

Uusimmat ohjelmointirajapinnat mahdollistavat muun muassa seuraavia toimintoja:

  • Asiakkaat voivat maksaa suoraan puhelimellaan skannaamalla Masterpassin QR-koodin missä tahansa liikkeessä, joka hyväksyy Masterpass-maksuja.
  • Korttiasiakkaat voivat hallita miten, milloin ja missä heidän korttiaan käytetään asettamalla rajoituksia Spend Control- ja Spend Alert -toimintojen avulla.
  • Palvelu nopeutuu ravintoloissa ja kaupoissa Qkr! with Masterpass-mobiilitilauspalvelun ja maksualustan avulla.
  • Yritykset voivat ottaa käyttöön chatbot-teknologiaa ja sekä brändättyjä ratkaisujaan eri kanavissa ja erilaisilla digitaalisilla alustoilla Masterpass Chatbotin avulla.


Lue lisää Mastercardin kehittäjäyhteisön sivuilta: developer.mastercard.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Viestintätoimisto Cocomms
Maija Joki-Korpela, puh. 044 572 4229, maija.joki-korpela (at) cocomms.com

Tietoja julkaisijasta

Mastercard
Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, on teknologiayhtiö globaaleilla maksuteollisuusmarkkinoilla. Meidän maksujenkäsittelyverkostomme on maailman nopein. Yhdistämme kuluttajia, rahoituslaitoksia, kauppiaita, hallituksia ja yrityksiä yli 210 maassa ja alueella. Mastercardin tuotteet ja ratkaisut tekevät arjesta ‒ ostoksista, matkustamisesta, yrityksen pyörittämisestä ja taloushallinnosta ‒ kaikille yhä helpompaa, turvallisempaa ja tehokkaampaa. Seuraa meitä Twitterissa @MastercardNews, liity keskusteluumme Beyond the Transaction -blogissa ja tilaa uutiskirjeemme. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta MasterCard

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme