Espoon kaupunki - Esbo stad

Matinkartanontien kiertoliittymien rakentaminen haittaa liikennettä

Jaa

Matinkartanontiellä rakennetaan kiertoliittymiä. Lisäksi alueella tehdään BMX-pyöräkrossiradan maanrakennustöitä. Matinkartanontie joudutaan väliaikaisesti sulkemaan liikenteeltä rakennustöiden vuoksi.

Urakassa rakennetaan uusi kiertoliittymä Matinkadun ja Matinkartanontien liittymään. Nelikkotien, Hauenkalliontien ja Matinkartanontien kiertoliittymää parannetaan ja tehdään kaistajärjestelyitä. Urakka-alueen katuosuuksia parannetaan.

Nelikkotieltä Matinkartanontien yli Hauenkalliontielle rakennetaan uusi jalankulun ja pyöräliikenteen ylikulkusilta, joka tulee helpottamaan jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikkumista alueella.

Gräsanojan ylittävä Matinpuronsilta uusitaan.

Matinkylän urheilupuistossa tehdään BMX-pyöräkrossiradan maanrakennustöitä. Pyöräkrossirata rakennetaan valmiiksi myöhemmän toisen urakan yhteydessä kesällä 2018.

Urakan yhteydessä uusitaan lisäksi katuvalaistusta sekä saneerataan vesihuoltolinjoja. Katualueet viimeistellään kiveyksin ja viheralueineen.

Urakoitsijana toimii Graniittirakennus Kallio Oy.

Työt valmistuvat kesällä 2018.

Työstä haittaa liikenteelle

Matinkartanontie joudutaan sulkemaan noin 200 metrin pituiselta osuudelta jäähallin kohdalla. Kadun katkaisu kestää joulukuun loppuun 2017 asti. Moottoriajoneuvoliikenne ohjataan kiertoreitille Matinkyläntien ja Aapelinkadun kautta. Jalankulku ja pyöräliikenne on ohjattu jäähallin editse. Jäähallin parkkipaikoille pääsy on järjestetty.

Matinkartanontie joudutaan katkaisemaan, jotta kadun rakentaminen jäähallin kohdalla sekä jäähallin vesihuoltolinjan rakentaminen sujuvat turvallisesti. Poikkeusjärjestelyillä liikenne ohjataan pois vesihuoltokaivantojen läheisyydestä.

Urakoitsija pahoittelee työstä aiheutuvaa haittaa.

Yhteyshenkilöt

Espoon kaupunki, kaupunkitekniikan keskus, urakointipäällikkö Pasi Severinkangas, puh. 050 320 0561, pasi.severinkangas@espoo.fi

Graniittirakennus Kallio Oy, vastaava työnjohtaja Toni Jauho, puh. 050 575 3459, toni.jauho@grk.fi

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupungin apurahakirjailijan Ilkka Auerin kauden päätös- ja Ex Libriksen julkistamisjuhla15.1.2018 15:41Tiedote

Tapiolan kirjaston järjestämä Ex Libris-kilpailu, jossa tuli tehdä kirjailija Ilkka Auerille oma Ex Libris, on päättynyt. Voittajia sekä kirjailija Ilkka Auerin Espoon kaupungilla päättynyttä taiteilijavuotta juhlitaan 23.1.2018 Tapiolan kirjastossa klo 13-15. Ohjelmassa on palkinnonjaon lisäksi lyhyitä puheita, pientä purtavaa ja musiikkia. Voittajatyöt ovat nähtävillä tilaisuudessa.

Näyttelykeskus WeeGeen kävijämäärä kasvoi vuonna 201715.1.2018 11:19Tiedote

Näyttelykeskus WeeGeessä vieraili 357 270 kävijää vuonna 2017. Yhteensä näyttelyitä oli vuoden aikana 24 ja erilaisia oheistapahtumia 2 438. Museokävijöiden määrää kasvattivat laadukkaan näyttelyohjelmiston sekä tapahtumien lisäksi uuden katseluvaraston avaaminen, Suomi 100 -juhlavuosi ja Tapiolan saavutettavuutta parantanut Länsimetro sekä suosittu Museokortti. EMMA – Espoon modernin taiteen museo, KAMU – Espoon kaupunginmuseo, Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä ja Suomen Kellomuseo tarjosivat runsaan ja kiinnostavan näyttelyohjelmiston oheistapahtumineen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme