Espoon kaupunki - Esbo stad

Matinkylän asiointipiste suljetaan 1.4. – Leppävaara ja Espoonlahti jo suljettu

Jaa

Matinkylän asiointipiste, joka sijaitsee Ison Omenan palvelutorilla, suljetaan keskiviikosta 1.4.2020 alkaen. Aiemmin Espoon kaupunki on sulkenut Leppävaaran ja Espoonlahden asiointipisteet. Palvelua saa normaalisti kaupungin kolmesta muusta asiointipisteestä sekä sähköisistä kanavista.

Leppävaaran asiointipiste suljettiin 17.3.2020, koska se sijaitsee Sellon kirjastossa, joka suljettiin kaikkien Espoon kirjastojen tapaan.

Espoonlahden asiointipiste suljettiin torstaista 19.3.2020 alkaen. Sen sulkemissyy oli sama kuin nyt Matinkylän kohdalla: Espoon kaupunki varautuu näin tukemaan sähköisiä asiointipalveluja ja muita asiointipisteitä vapautuvan henkilöstöresurssin voimin.

Avoinna olevat asiointipisteet sijaitsevat Tapiolassa, Espoon keskuksessa ja Kalajärvellä. Suosittelemme kuitenkin, että asiakkaat siirtäisivät kiireettömien asioidensa hoitamista myöhemmäksi tai ottaisivat yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse tai chatissä. Yleisneuvonnan puhelinnumero ja chat-palvelu löytyvät osoitteesta www.espoo.fi/asiointi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

asiointijohtaja Kirsi Remes, puh. 043 824 9071, kirsi.remes@espoo.fi

asiointipalvelupäällikkö Anna-Maija Aalto, puh. 040 507 9083, anna-maija.aalto@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme