Espoon kaupunki - Esbo stad

Matinkylän ja Leppävaaran asiointipisteet pyritään avaamaan 1.6.

Jaa

Espoon kaupunki pyrkii avaamaan Matinkylän ja Leppävaaran asiointipisteet 1.6.2020. Tuolloin myös asiointipisteiden kanssa samoissa tiloissa toimivat Ison Omenan ja Sellon kirjastot avaavat ovensa muullekin kuin aineiston lainaamiselle ja palauttamiselle. Sen sijaan Espoonlahden asiointipiste pysyy kiinni jonkin aikaa pidempään.

Matinkylän ja Leppävaaran asiointipisteiden avaaminen edellyttää kuitenkin, että henkilöstön ja asiakkaiden turvallisuuden takaavat käytännön järjestelyt ehditään suunnitella ja toteuttaa. Asiakaspalvelutiloihin hankitaan muun muassa pisarasuojat.

”Teemme lopullisen päätöksen asiointipisteiden avaamisesta myöhemmin toukokuussa. Viestimme uudestaan heti, kun asia on varma”, kertoo asiointijohtaja Kirsi Remes.

Espoo sulki Leppävaaran, Espoonlahden ja Matinkylän asiointipisteet maalis–huhtikuussa koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi.

Espoonlahden asiointipiste pidetään kiinni jonkin aikaa muita pisteitä pidempään. Portaittaisella palaamisella normaaliin Espoon kaupunki haluaa välttää tilanteen, että asiointipisteitä jouduttaisiin sulkemaan pian uudestaan.

”Asiointipisteiden asteittaisella avaamisella pyrimme myös varmistamaan henkilöstön riittävyyden. Asiointipisteiden henkilöstö on nyt osittain muissa, koronavirusepidemian mukanaan tuomissa tehtävissä, kuten opastamassa yksinyrittäjiä tuen hakemisessa”, kertoo Remes.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

asiointijohtaja Kirsi Remes, puh. 043 824 9071, kirsi.remes@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon ja koko kuntatalouden taloudellinen toimintaympäristö vaikea ja vaikeutuu5.6.2020 11:18:23 EESTTiedote

Vaikka hallituksen lisätalousarvioehdotus tuo Espoolle helpotusta koronakriisin aiheuttamaan taloushaasteeseen, pitää kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä tilannetta vaikeana. ”Koronakriisi ja sen myötä erittäin nopeasti kasvanut työttömyys tulevat rasittamaan julkista taloutta ja kuntataloutta pitkään. Paineet kohdistuvat niihin kaupunkeihin, jotka rahoittavat palvelut verotuloillaan, erityisesti Espooseen. On selvää, että talouden tasapainottamiseksi nyt tehty lisätalousarvio ei riitä, vaan taloutta pitää tasapainottaa ja sopeuttaa erityisesti vuosi 2021 ja koko tuleva uusi valtuustokausi 2021-2025”, Mäkelä sanoo.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme