Messukeskus

Matkamessujen 2022 teema on Lupa matkustaa – Licence to Travel

Jaa

Matkamessut sanoo sen ääneen: nyt on lupa matkustaa. Matkahaaveet voi vihdoin toteuttaa, ja yhtä lailla on lupa toivottaa ulkomaiset matkailijat ja liikematkustajat jälleen tervetulleiksi Suomeen. Matkamessut järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 20.-23.1.2022.

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään kahden vuoden tauon jälkeen. Poikkeuksellinen ajanjakso on ravistellut syvällisesti niin lomamatkailijoiden ja travellerien matkustusmahdollisuuksia kuin matkailualan yritysten liiketoimintaa. Nyt Matkamessut julistaa matkailun uuden aikakauden alkaneeksi.

”Matkamessujen 2022 teema kannustaa kääntämään katseet eteenpäin. Lupa matkustaa merkitsee sekä vapauden tunnetta että tekoja. Pitkän matkailupaaston jälkeen on vihdoin lupa innostua ja unelmoida matkustamisesta ja tehdä suunnitelmista totta. Maailma on taas auki ja Matkamessut valmiina esittelemään matkailun mahdollisuuksien koko kirjon”, sanoo Matkamessuista vastaava Business Manager Lumia Ankkuri.

Teema näkyy osastoilla, ohjelmassa, esiintyjävalinnoissa ja ilmeessä

Matkamessuilta voi löytää mieleisensä matkan, olipa haaveena kaupunkikohde tai rantaloma ja suuntana Kuopio tai Katmandu. Suomen ja Euroopan vakiosuosikkien rinnalla esittäytyvät kaukokohteet ja uudet maat. Valikoimaa löytyy kaikilta mantereilta.

Seitsemällä eri ohjelmalavalla herkutellaan matkatarinoilla mutta tarjotaan myös vankkoja faktoja. Matkustamisen tueksi kaivataan nyt tietoa ja selkeitä ohjeita. Matkasuunnitelmien imussa onkin hyvä päivittää tiedot siitä, mikä matkailussa on muuttunut ja miten varustautua reissuun poikkeusajan jälkeen. Messuilta saa tietoa tarvittavista matkustusasiakirjoista, turvallisuudesta, vakuutuskattavuudesta sekä eri maihin ja kohteisiin liittyvistä luvista ja pelisäännöistä.

Matkamessujen sadat messuosastot tuovat teemaan oman panoksensa. Tulossa on kilpailuja, kohdetärppejä ja matkatarjouksia. Lupa matkustaa -teemaa tarkastellaan myös vastuullisuuden näkökulmasta: kenen lupauksiin luottaa, jotta oma matkustaminen on kestävää eikä kuormita ympäristöä tai paikallisia kulttuureja.

Teemaan nivoutuvan ohjelman rakentumista voi seurata Matkamessujen kanavissa tunnisteella #lupamatkustaa.

Kreikka loistaa Matkamessujen partnerimaana

Matkamessujen partnerimaana jatkaa Kreikka, suomalaisten kestosuosikkikohde. Huikea luonto ja ainutlaatuiset nähtävyydet antiikin aarteista luostareihin ja kalastajakylistä upeisiin saarikohteisiin näkyvät ohjelmassa ja kreikkalaisten matkailutoimijoiden osastoilla. Lisäksi Kreikka esittelee uudenlaisia aktiviteettejaan ja vastuullisuuttaan.

Yleisölle suunnatun tarjonnan ohella Matkamessut on myös Pohjois-Euroopan suurin matkailualan ammattitapahtuma. Matkailuala näkee Matkamessut porttina koko toimialan uuteen nousuun. Ammattilaisille suunnattua ohjelmaa on tällä kertaa tarjolla kattavammin kuin koskaan aiemmin.

Edelliset Matkamessut tammikuussa 2020 päättyivät kävijäennätykseen. Messuilla kävi tuolloin yli 68 000 messuvierasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Messukeskus, Business Manager Lumia Ankkuri, lumia.ankkuri@messukeskus.com, +358 50 3870 023, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, tarja.gordienko@messukeskus.com, +358 50 5847 262.

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Turvallisuus-messuilla otetaan oppia ja hallitaan jatkuvuutta19.10.2021 14:20:41 EEST | Tiedote

Ensi tammikuussa ensimmäistä kertaa 12.–13.1.2022 Helsingissä järjestettävä palo- ja pelastustoimen ammattitapahtuma Turvallisuus 2022 -messut tarjoaa arvokasta sisältöä pelastustoimen ammattilaisille. Lähes kahden vuoden tapahtumatauko tuo osastoille paljon uutuustuotteita ja vihdoinkin päästään verkostoitumaan. Ammattilaisten tiedot päivitetään ohjelmalavan esityksissä ja Road Rescue -näytöksissä.

Vuoden Kaunein Sormus 2021 -finalistikorut ja suomalaisen kultasepäntaidon perinteet esillä Galleria Gao Shanissa18.10.2021 14:00:00 EEST | Tiedote

Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun finaaliin valitut 10 sormusta ovat esillä suomalaista kultasepäntaituruutta esittelevässä näyttelyssä 20.¬–28.10.2021 Galleria Gao Shanissa, Helsingissä. Galleriassa kävijällä on mahdollisuus tutustua finalistikoruihin täydessä loistossaan. Vuoden Kaunein Sormus 2021-kilpailun yleisöäänestys on käynnissä lokakuun loppuun.

KoneAgria oli menestys - kävijämäärä kohosi lähes 15 000:een16.10.2021 17:07:13 EEST | Tiedote

KoneAgria 2021 -messuilla vieraili kolmen päivän aikana 14 768 maa- ja metsätalousalan ammattilaista. Kävijämäärä on 20 % edelliskertaa suurempi. KoneAgria järjestettiin tapahtuma-alan pysähtyneisyyden jälkeen ensimmäisenä alan ammattitapahtumana.Jatkoa seuraa ensi vuonna, kun kesä-heinäkuun vaihteessa järjestetään Farmari 2022 Mikkelissä ja lokakuussa MaatalousKonemessut 2022 Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme