Messukeskus

Matkamessut ehdolla voittajaksi Finnish Travel Galassa

Jaa

Matkamessut on ehdolla Finnish Travel Galan voittajaksi Vuoden matkailukuvan nostajana. Palkinnon voittaja julkistetaan 5.10. 2018 Finnish Travel Galassa. Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matka 2019 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 16.-20.1.2019.

Matkamessut on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma. Kuva: Matka 2018, kuvaaja Messukeskus/Verna Kovanen
Matkamessut on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma. Kuva: Matka 2018, kuvaaja Messukeskus/Verna Kovanen

Suomen Matkatoimistoalan liiton SMALin järjestämässä Finnish Travel Galassa palkitaan matkailuyrityksiä, -tekoja ja ilmiöitä seitsemässä kategoriassa. Matkamessut on ehdolla Vuoden matkailukuvan nostaja -kategoriassa. Tämän kategorian shortlistalle sai asettaa ehdokkaita kuka tahansa kevään aikana. Kolme eniten mainintoja saanutta ehdotusta valittiin shortlistalle. Yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan kesän aikana.

Matkamessut Pohjois-Euroopan suurin

Matkamessut on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma kaikilla mittareilla mitattuna. Messuilla vierailee yli 70 000 kävijää, joista 17 000 on matkailualan ammattilaisia Suomesta ja ulkomailta. Matkamessuilla on mukana vuosittain lähes 1 000 näytteilleasettajaa yli 80 eri maasta. Lähes 1 000 median edustajaa ja matkailualan bloggaajaa akkreditoituu messuille vuosittain.

Matkamessut kasvattaa matkamyyntiä merkittävästi tammikuussa ja messut tuo Helsingin majoituspalveluihin ja ravintoloille runsaasti lisää asiakkaita. Matkamessuille osallistuville kansainvälisille ostajille ja median edustajille järjestetään Matkamessujen yhteydessä vierailuja eri kohteisiin sekä Helsingissä että muualla Suomessa.

Matkamessujen yhteydessä järjestettävä Matka Workshop Day on merkittävin matkailun ostotapahtuma Suomessa ja Pohjoismaissa. Tapahtumassa matkapalveluiden ostajat ja myyjät tekevät kauppaa ennalta sovituissa tapaamisissa. Vuonna 2018 tapahtumaan osallistui 300 myyjää Suomesta ja ulkomailta. Workshop Dayssa vieraili 7 300 ammattilaista.

Lisätietoja Matkamessuista:
Messukeskus, tiedottaja Johanna Suni p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com
KUVIA Matkamessuista: http://bit.ly/MatkaPressImages

Lisätietoja Finnish Travel Galasta:
SMAL, toimitusjohtaja Heli Mäki-Fränti, 09 4133 3550, heli.maki-franti@smal.fi

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään 16.–20.1.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Kansainvälinen ostotapahtuma Matka Workshop Day avaa Matkamessut 16.1. Matkamessujen ensimmäinen päivä 17.1. on ammattilaispäivä. Messut on auki yleisölle 18.–20.1.2019. Samaan aikaan Matkamessujen kanssa Helsingin Caravan-messut ja Koti Ulkomailla -tapahtuma| www.matkamessut.fi | www.facebook.com/matkamessut | @matkatravelfair | #matka2019 |

Finnish Travel Gala on Suomen matkatoimistoalan liitto SMALin palveluyhtiö Smalserin toteuttama vuosittainen tapahtuma, jossa matkailualan ammattilaiset kokoontuvat yhdessä vieraidensa kanssa palkitsemaan vuoden matkailutekoja ja -ilmiöitä. Gaala järjestetään nyt toista kertaa.

Kuvat

Matkamessut on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma. Kuva: Matka 2018, kuvaaja Messukeskus/Verna Kovanen
Matkamessut on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma. Kuva: Matka 2018, kuvaaja Messukeskus/Verna Kovanen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

MP-messut täyttää motoristin viikonlopun22.1.2019 10:58Tiedote

MP 19 -moottoripyörämessut esittelee uudet moottoripyörät ja järjestää motoristeille ohjelmaa 1. – 3.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Messuilla esitellään kaikki 2019 uutuusmallit. Koeajoaikoja on varattuna entistä enemmän Euroopan pisimmällä asfaltoidulla koeajoradalla. Ensimmäistä kertaa vietetään MP häitä ja valitaan MP Starsit. Messuilla kruunataan Miss MP19 ja palkitaan Petrol Circus Custom Bike Show'n parhaat pyörät. Ohjelmassa on matkakertomuksia, stunt-ajoa sekä nuorille suunnattu sunnuntai, jolloin koeajot ajetaan mopoilla ja kevytmoottoripyörillä.

Teknologiaa ei ole ilman ihmistä – Teknologia 19 -messujen teema nostaa esille ihmisen ja vastuullisuuden merkityksen teknologian eri aloilla  22.1.2019 10:21Tiedote

Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma Teknologia 19 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä ensi marraskuussa. Tapahtuman teemana on Ihminen, vastuullisuus ja teknologia, ja se nostaa esille ihmisen tekemän työn ja älyn merkitystä sekä erilaisia vastuullisuus- ja ympäristönäkökulmia tulevaisuuden teknologioiden kehittämisessä.

MP 19 -messujen media-aika 1.2.2019 klo 8.30-10.0021.1.2019 14:25Kutsu

Tervetuloa MP 19 -messujen media-aikaan Messukeskukseen Helsinkiin kuulemaan, mitä uutta MP-messut tarjoaa ja miten alalla menee. Lyhyiden puheenvuorojen jälkeen pääsette tutustumaan kuumimpiin uutuusmoottoripyöriin messuosastoille. Meillä on hyviä uutisia: Moottoripyörien myynti on 2018 noussut pitkästä aikaan. MP Stars -hanke jakaa tukea kilpamoottoripyöräilylle 170 000 arvosta ja MP- messuilla on mukana kaikki moottoripyöräuutuudet!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme