Messukeskus

Matkamessut ehdolla voittajaksi Finnish Travel Galassa

Jaa

Matkamessut on ehdolla Finnish Travel Galan voittajaksi Vuoden matkailukuvan nostajana. Palkinnon voittaja julkistetaan 5.10. 2018 Finnish Travel Galassa. Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matka 2019 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 16.-20.1.2019.

Matkamessut on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma. Kuva: Matka 2018, kuvaaja Messukeskus/Verna Kovanen
Matkamessut on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma. Kuva: Matka 2018, kuvaaja Messukeskus/Verna Kovanen

Suomen Matkatoimistoalan liiton SMALin järjestämässä Finnish Travel Galassa palkitaan matkailuyrityksiä, -tekoja ja ilmiöitä seitsemässä kategoriassa. Matkamessut on ehdolla Vuoden matkailukuvan nostaja -kategoriassa. Tämän kategorian shortlistalle sai asettaa ehdokkaita kuka tahansa kevään aikana. Kolme eniten mainintoja saanutta ehdotusta valittiin shortlistalle. Yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan kesän aikana.

Matkamessut Pohjois-Euroopan suurin

Matkamessut on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma kaikilla mittareilla mitattuna. Messuilla vierailee yli 70 000 kävijää, joista 17 000 on matkailualan ammattilaisia Suomesta ja ulkomailta. Matkamessuilla on mukana vuosittain lähes 1 000 näytteilleasettajaa yli 80 eri maasta. Lähes 1 000 median edustajaa ja matkailualan bloggaajaa akkreditoituu messuille vuosittain.

Matkamessut kasvattaa matkamyyntiä merkittävästi tammikuussa ja messut tuo Helsingin majoituspalveluihin ja ravintoloille runsaasti lisää asiakkaita. Matkamessuille osallistuville kansainvälisille ostajille ja median edustajille järjestetään Matkamessujen yhteydessä vierailuja eri kohteisiin sekä Helsingissä että muualla Suomessa.

Matkamessujen yhteydessä järjestettävä Matka Workshop Day on merkittävin matkailun ostotapahtuma Suomessa ja Pohjoismaissa. Tapahtumassa matkapalveluiden ostajat ja myyjät tekevät kauppaa ennalta sovituissa tapaamisissa. Vuonna 2018 tapahtumaan osallistui 300 myyjää Suomesta ja ulkomailta. Workshop Dayssa vieraili 7 300 ammattilaista.

Lisätietoja Matkamessuista:
Messukeskus, tiedottaja Johanna Suni p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com
KUVIA Matkamessuista: http://bit.ly/MatkaPressImages

Lisätietoja Finnish Travel Galasta:
SMAL, toimitusjohtaja Heli Mäki-Fränti, 09 4133 3550, heli.maki-franti@smal.fi

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään 16.–20.1.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Kansainvälinen ostotapahtuma Matka Workshop Day avaa Matkamessut 16.1. Matkamessujen ensimmäinen päivä 17.1. on ammattilaispäivä. Messut on auki yleisölle 18.–20.1.2019. Samaan aikaan Matkamessujen kanssa Helsingin Caravan-messut ja Koti Ulkomailla -tapahtuma| www.matkamessut.fi | www.facebook.com/matkamessut | @matkatravelfair | #matka2019 |

Finnish Travel Gala on Suomen matkatoimistoalan liitto SMALin palveluyhtiö Smalserin toteuttama vuosittainen tapahtuma, jossa matkailualan ammattilaiset kokoontuvat yhdessä vieraidensa kanssa palkitsemaan vuoden matkailutekoja ja -ilmiöitä. Gaala järjestetään nyt toista kertaa.

Kuvat

Matkamessut on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma. Kuva: Matka 2018, kuvaaja Messukeskus/Verna Kovanen
Matkamessut on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma. Kuva: Matka 2018, kuvaaja Messukeskus/Verna Kovanen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

I love me nosti esiin vastuullista kuluttamista21.10.2018 19:16Tiedote

Tänään päättyneillä I love me -messuilla oli vahva painotus vastuulliseen kuluttamiseen. Luonnonkosmetiikan ja ekomuodin osastojen lisäksi kuluttajille oli tarjolla kotimaista muotia ja vastuullisesti tuotettua ruokaa. 450 messuilla mukana olleen yrityksen tarjontaan kävi tutustumassa noin 56 000 kuluttajaa. Messuilla tehdyn kävijätutkimuksen mukaan ostopäätöksiin vaikuttavat entistä vahvemmin tuotteen alkuperään liittyvät asiat.

Maatalouskonemessuilla hurjasti koneuutuuksia ja koeajoalue18.10.2018 12:40Tiedote

Ensimmäistä kertaa Helsingissä järjestettävät MaatalousKonemessut esittelee maatalouskoneuutuudet ja maatalouden tuotantopanokset. Tapahtumaan osallistuu yli 250 yritystä. Konekeskon ilmoittauduttua messuille, kaikki suuret konekauppiaat ovat mukana tapahtumassa. Suurimmassa alan sisänäyttelyssä voi tutustua uusiin maatalouskoneisiin ja ulkona koeajoalueella voi ottaa tuntumaa uusiin traktoreihin. MaatalousKonemessut järjestetään 15. – 17.11.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme