MessukeskusMessukeskus

Matkamessut esittelee maailman tuntemattomat helmet

Jaa
Sierra Leone. Kuva: Red Morley Hewitt
Sierra Leone. Kuva: Red Morley Hewitt

Varaslähdön ennenkokemattomaan matkaan tarjoaa Matkamessut, joka esittelee uusia kiinnostavia kohteita maailmalla. Tänä vuonna messuilla voi ensimmäistä kertaa tutustua Sierra Leoneen, Beniniin ja Mongoliaan. Matkamessut järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 16.–19.2020.

Sierra Leone on matkailun valtavirralle yhä varsin tuntematon kohde, mutta sinne löytäneet matkailijat ylistävät sen upeita rantoja, luonnonkauneutta, eläväistä kulttuuria ja sekä ystävällisiä ihmisiä. Afrikan länsirannikolla sijaitsevan Sierra Leonen 402 kilometriä pitkälle rantaviivalle mahtuu monipuolinen joukko keskenään erilaisia rantoja tungosta vältteleville auringonpalvojille. Mantereelta käsin pääsee tutustumaan läheisten saarten rikkaaseen kulttuuriperintöön ja monipuoliseen luontoon, minkä lisäksi veden äärellä viihtyvät matkailijat voivat nauttia maisemista ja kokea mielenkiintoisia pysähdyspaikkoja joensuunalueella järjestetyillä risteilyillä. Luonnon pariin kaipaaville maa tarjoaa 31 luonnonsuojelualuetta, jota asuttavat muun muassa virtahevot, elefantit, simpanssit ja useat lintulajit.

Lue lisää Sierra Leonesta. Osasto 7c130.

Mongolia

Mongolia on matkakohteena runsas elämyspaletti, joka pitää sisällään kiehtovia kontrasteja ja monimuotoisuutta niin luontoa kuin kulttuuriakin rakastavalle matkailijalle. Mongolia koostuu viidestä maantieteellisesti ja kulttuurisesti keskenään erilaisesta alueesta. Lännestä matkailija löytää vuoristoalueen suolajärvineen, pohjoiseen suuntaava puolestaan kohtaa Siperian taigan ja ruohotasangot. Etelässä tulee vastaan aavikko hiekkadyyneineen, aroineen, vihreine keitaineen ja vuorineen. Idän tasangoilla on mahdollista ihmetellä sen eläimistöä ja kasvistoa sekä ihastella ympäröivän maiseman monimuotoisuutta. Keski-Mongoliassa puolestaan avautuu heinä- ja ruohokasvillisuuden peittämä aro. Erilaisista kulttuureista kiinnostunutta matkustajaa maahan houkuttelee sen 20 erilaista etnistä ryhmää, jotka omaavat vahvan kulttuurisen identiteetin perinteineen ja rikkaan historian.

Lue lisää Mongoliasta. Osasto 6n90.

Benin

Benin on pieni länsiafrikkalainen maa, joka tarjoaa matkailijalle suuria elämyksiä. Maa tunnetaan paitsi voodoon syntypaikkana myös sen synkästä menneisyydestä orjakaupan keskittymänä. Nykypäivän Benin osoittaa siihen kohdistuvat ennakkokäsitykset vanhentuneiksi, ja sen historia ja rikas kulttuuri tekevät maasta mielenkiintoisen matkakohteen. Voodoolla yhä merkittävä asema paikallisen väestön elämässä, ja matkailijoille paikallinen uskonto näyttäytyy muun muassa upeina asuina, rytmikkäänä rumpumusiikkina ja tanssina. Rantaelämää, pääkaupungin sykettä ja nähtävyyksiä kaipaava lomailija suuntaa maan eteläosaan. Pohjoisesta löytyy puolestaan upeita maisemia ja paikallista heimokulttuuria. Luonnosta kiinnostuneille maan kansallispuisto on yksi Länsi-Afrikan parhaita paikkoja nähdä suuria villieläimiä, kuten leijonia, leopardeja, elefantteja ja virtahepoja.

Lue lisää Beninistä. Osasto 7c128.

Lisätietoja:

Matkamessut, tiedottaja Eva Kiviranta p. 040 775 6609, eva.kiviranta@messukeskus.com

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään seuraavan kerran 16.–19.1.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Kansainvälinen matkailun ostotapahtuma Matka Workshop Day avaa Matkamessut 15.1.2020. Helsingin Caravan-messut järjestetään 17.-19.1.2020. | www.matkamessut.fi | www.facebook.com/matkamessut | @matkatravelfair | #matka2020

Avainsanat

Kuvat

Sierra Leone. Kuva: Red Morley Hewitt
Sierra Leone. Kuva: Red Morley Hewitt
Lataa
Mongolia. Kuva: Adrius Sutkus
Mongolia. Kuva: Adrius Sutkus
Lataa
Benin. Kuva: Fanick Atchia
Benin. Kuva: Fanick Atchia
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn18.6.2020 14:44:45 EESTTiedote

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään siis toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti 26.-27.8.2020, messuvieraiden ja näytteilleasettajien riskittömään tapahtumaosallistumiseen vahvasti panostaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme