Matkanjärjestäjä Deturilla on nyt uusi omistaja – pakettimatkoja Välimeren lämpöön suoraan Oulusta, Joensuusta, Jyväskylästä ja Kuopiosta

Jaa

Pohjoismaiseen matkanjärjestäjäkonserniin Aventura Holidaysiin kuuluva suomalainen Aventours Oy on ostanut Deturin konkurssipesältä Deturin nimenkäyttöoikeudet Suomessa. Uusi Detur tarjoaa matkoja Kreikan saarille ja Turkkiin ensi kesästä alkaen.

Matkanjärjestäjä Detur jatkaa toimintaansa Suomessa uuden omistajan, vakavaraiseen Aventura Holidays -konserniin kuuluvan Aventours Oy:n luotsaamana.

Detur hakeutui konkurssiin lokakuussa 2022. Yhtiöstä on jäljellä enää vain tuttu nimi, jonka käyttöoikeudet Aventours on hankkinut Deturin konkurssipesältä.

Uuden Deturin ensimmäiset pakettimatkat Kreikan saarille Rodokselle ja Kreetalle sekä Turkin Alanyaan ja Sideen tulevat tarjolle kesäkuussa 2023. Silloin matkaan lähdetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Syyskuusta alkaen pakettimatkoille pääsee suoraan Oulun, Joensuun, Jyväskylän ja Kuopion lentoasemilta.

”Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita matkoja houkuttelevaan hintaan ja tehdä Deturista jälleen luotettu toimija suomalaisilla matkailumarkkinoilla”, sanoo Deturin Brand Manager Kimmo Rasimus.

Aventura Holidays -konserni toimii tällä hetkellä Suomessa, Tanskassa ja Islannissa. Yhtiön Suomen-strategian tärkein osa on suorien lomalentojen tarjonta maakunnissa.

Kotikenttälähdöt säästävät aikaa ja rahaa

Aventura Holidays näkee maakuntien pakettimatkamarkkinat potentiaalisina. Yhtiö odottaa kysynnän palautuvan koronapandemiaa edeltävälle tasolle vuoteen 2024 mennessä.

Uusi Detur tarjoaa Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon maakuntien asukkaille lisää omilta kotikentiltä lähteviä matkoja.

”Monilta maakuntakentiltä matkatarjonta lähes loppui koronapandemian seurauksena. Tuomme lisää liikennettä Joensuun, Oulun, Jyväskylän ja Kuopion lentoasemille tarjoamalla useita suoria lomalentoja keväisin ja syksyisin”, Rasimus kertoo.

Näin maakuntien asukkaiden ei tarvitse matkustaa erikseen Helsinki-Vantaan lentoasemalle päästäkseen Välimeren lämpöön. Kaikki matkat tehdään suorilla lennoilla – vaivaa vaihdoista ei koidu.

”Maakuntalentojen taika on siinä, että läheiseltä kotikentältä pääsee suoraan lomalle vaikkapa Alanyaan. Kotikenttälähdöt säästävät asiakkaan aikaa ja rahaa.”

Lomamatkatarjontaa vielä lisää maakuntiin

Deturin suomalaiset oppaat palvelevat maakuntien lentoasemilta lähtevien pakettimatkojen asiakkaita lomakohteissa. Helsingistä lähtevät matkat sen sijaan ovat omatoimisia.

Rasimus ennakoi, että vuonna 2024 Detur lisää edelleen lomalentojen lähtöpaikkoja.

”Kehitämme tarjontaamme alati. Lomalle saattaa päästä myös muilta maakuntakentiltä lähitulevaisuudessa.”

Aventoursin omistuksessa toimiva uusi Detur aikoo toimia avoimesti ja läpinäkyvästi.

”Panostamme erityisesti hyvään asiakaspalveluun. Matkojemme hinnoittelu on vielä vaiheessa, mutta aiomme rakentaa ne hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyisiksi.”

 

Tutustu uuden Deturin tarjontaan osoitteessa www.detur.fi

Email: myynti@detur.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kimmo Rasimus, Brand Manager Detur, Aventours Oy
kimmo@detur.fi
0504131274

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aventours Oy
Äyritie 12 A
01510 Vantaa

Aventura Holidays on pohjoismainen matkanjärjestäjäkonserni. Konserniin kuuluu neljä matkanjärjestäjää: Aventura Islannissa, Aventura Rejsen Tanskassa, Aventours Suomessa sekä Detur Suomessa ja Tanskassa. Aventura Holidays -konsernin liikevaihto oli 20 miljoonaa euroa vuonna 2022.

https://aventuraholidays.com/

https://aventours.fi/

 

Detur järjestää matkoja suorilla lomalennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja maakuntien lentoasemilta muun muassa Turkkiin ja Kreikkaan. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Detur on lennättänyt 640 000 asiakasta Pohjoismaista eri lomakohteisiin.

www.detur.fi

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.